Originally Posted by
Skiouros8
Πες ότι απλά φθονείς τα όσα ΛΙΓΟΣΤΑ έχω αναφέρει εδώ μέσα και άσε τις λοιπές σάλτσες. Για ποιο λόγο σε πειράζει που είμαι συγγραφέας; Ειλικρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω τις επιθέσεις σου. Εγώ απαντάω παιδιάστικα, βεβαίως, όχι εσύ που με βρίζεις , με προσβάλεις και εγώ μένω βράχος και δεν έχω κάνει καν τον κόπο να ψάξω τις δημοσιεύσεις σου όπως μας λες ότι έκανες εσύ (ούτε καν ολοκληρωμένα βέβαια , για μέχρι εκεί είσαι μάλλον, μόνο εύκολες προσβολές). Ουδέποτε έχω σπαμάρει, ανοίγω θέματα σύμφωνα με τους κανόνες, αντιθέτως αυτό που κάνεις εσύ είναι όχι μόνο σπαμ, αλλά και επίθεση. Δεν με αγγίζουν οι προσβολές σου για αυτό και δεν θα πέσω στο πολύ χαμηλό επίπεδό σου για να σου απαντήσω. Έχεις το ελεύθερο να μου κάνεις αναφορά αν θεωρείς ότι σπαμάρω. Προς το παρόν ο μόνος που επιτίθεσαι και σπαμάρεις είσαι εσύ.
Δεν με ενδιαφέρει αν το πρόβλημά μου έθιξε κάποιο δικό σου κόμπλεξ, να σέβεσαι το θέμα που ανοίγει ο άλλος και αν δεν έχεις να προσφέρεις βοηθεια να μην μπαίνεις να σπαμάρεις. Γιατί προφανώς το να πάω σε άλλη πόλη με μάνα άρρωστη είναι ανεδαφικό. Αλλά ούτε καν να διαβάσεις το θρεντ δεν έκανες τον κόπο, μπήκες μόνο για να με χαρακτηρίσεις και να πάρεις την ικανοποίηση που υποτίθεται πως αποζητώ εγώ με το να εκθέτω ένα πρόβλημά μου.