-
Remedy ωραια συνταγη, μακαρι να μπορουσε να εφαρμοστει κιολας!
libpa θεωρεις οτι φταιει η γιατρος κ τα φαρμακα που μου δινει για την υποτροπή μου ή κανω κατι λαθος εγω; μετα απο ενα χρονο θεραπεια, εχει βελτιωθει η καθημερινοτητα, δηλ. μπορω κ τα βγαζω περα. αυτο που νομιζω οτι δεν αντεχω ειναι η πραγματικοτητα γι αυτο κ \"ξεφευγω\". μου εχει κολλησει οτι εχω μυρμηγκι στ αυτι, θα παω σε ωρυλα -ασχετο.
πως να παω αλλου; πως να ξεκινησω απο την αρχη; εε αυτο που καταλαβα ειναι, οτι τελικα δεν μπορω να μιλησω, δεν μπορω να βγαλω απο μεσα μου αυτο που συμβαινει, να πω τι μου γινεται, δεν νομιζω οτι θα το καταφερω, ετσι ειμαι.
τωρα τα φαρμακα, μαλλον περιορίζουν τα συμπτώματα, εγω πρεπει να κανω την αλλαγη για την οποια δεν εχω δυναμη κ οταν παθαινω αυτα τα περιεργα νομιζω οτι τρελαινομαι.
δεν ξερω πια τι να πω, βαρεθηκα, δεν θελω να ασχολουμαι, μου αρκει να περιοριζω τα συμπτωματα προς το παρον, δεν μπορω να το δουλεψω αλλο, κουραστικα.
-
libpa ειμαι πολυ καλυτερα κ τα συμπτωματα εχουν σχεδον εξαφανιστει, αρα με βοηθησαν τα φαρμακα. φοβαμαι να αλλαξω γιατρο, γιατι εκεινη με ξερει μετα απο εναν χρονο -λογικα..
κοιτα πραγματι ειχα γεμισει μυρμηγκια, ποτιζα τις νεραϊδουλες στον κηπο κ ανεβηκαν μυρμηγκια απο το λαστιχο στο χερι μου κ πηγαν παντου, αληθεια εβγαζα απο τα μαλλια, απο τ αυτια, τα ρουχα κ εκεινη την ημερα με επιασε πονος στο αυτι κ λεω δεν μπορει, τρυπωσε κανα μυρμηγκι. εε περασε μια βδομαδα, δεν ξερω κ γω ποσο κ συνεχιζει να ποναει το αυτι μου, υπεθεσα λοιπον οτι εχει τρυπωσει μυρμηγκι. δεν ξερω αν ειναι εμμονη ιδεα, δεν νομιζω, θα παω σε ωρυλα. well στην αρχη που εγραφα νομιζα οτι το σωμα μου ειναι πτωμα που κουβαλουσα κ μου ερχοταν η εικονα απο τα ψοφιμια στο δρομο, ολων των ειδων αμοιρα ζωακια που τα πατανε αυτοκινητα κ τουμπανιαζουν γεμιζουν μυρμηγκια κ σου ρχεται η μποχα περνώντας απο την περιοχη κ ειχα την εντυπωση οτι ειμαι ψοφιμι κ δεν ηθελα αλλο να συνδεομαι μ αυτο το σωμα, να κ καποιες απο τις φωνες επεμεναν να δωσω τελος, να κοψω το νημα της ζωης κ καπως ετσι πολυ μπερδεμα μες το μυαλο μου, ανακατεμενα με χιλιαδες αλλα πραγματα, ξεφευγα κ νομιζα διαφορα οτι ακουω, οτι καποιος υπαρχει κ θελει να μου κανει κακο κ τον απωθουσαν τα μυρμηγκια, αλλα αρχισαν κ με ενοχλουσαν κ αυτα γιατι μπηκαν στ αυτι μου κ ειχα φρικαρει κ νομιζα οτι τρελαινομουν. τωρα που ειμαι νορμαλ, απορω με ολα αυτα που κανει παρτυ στο κεφαλι μου!
-
στρουμφιτα αφιερωμενο για σενα
http://www.youtube.com/watch?v=qvV65GR11dk
ειναι απο τα τραγουδια που προσωπικα μου δινουν πολυ δυναμη,ελπιζω να σου δωσει και σενα ...
-
παντα καλοσυνατος Empneustn.. πολυ σε χαιρομαι!
ευχαριστω για το τραγουδι, ενα χαμογελο, δεν το κρυβω, το εσκασα, αν κ εχω μια τρομερη στεναχωρια σημερα. να σαι καλα!
-
οι νεραϊδουλες φτιαχνουν πολυ ωραια πραγματα κ προσπαθω να μαθω το κολπο της θηλιας, το κανουν γρηγορα κ δεν τα καταφερνω
ναι νομιζω εγω εγραφα τοτε οτι τρελαινομαι.. εε καπου το ελεγχο, αλλα παλι καπου ειναι ανεξελεγκτο
αντικαταθλιπτικα παιρνω κανα χρονο
αντιψυχωσικα κανα μηνα, σταματησε ομως η πολυλογια κ δεν με τρομαζει αυτος ο \"αλλος\"
εε αμα γινω καλα θα το καταλαβω; κ τωρα καλα ειμαι δηλ. καλυτερα απ οτι ημουν.. χμμμ.. νομιζω;
μισο, διορθωση, οι νεραϊδουλες ειναι στην φαντασια μου μαλλον, αλλα ειναι τοσο αληθινες κ ειναι η παρεα μου
-
βασικα η γιατρος μου θα λειπει μεχρι το σεπτεμβρη κ τα παιξα απο τοτε που το ακουσα (οτι δεν θα αντεξω κ καλα μεχρι τοτε), αλλα βλεπω συμπληρωματικα μια καλη ψυχολογο στην οποια μπορω κ μιλαω.
οκ ειναι στην φαντασια μου οι νεραϊδες, αλλα ειναι τοσο αληθινες
κ δεν ξερω τι παει να πει καλα.. δεν εχω πια την εντονη θλιψη, την αυτοκαταστροφη, αν εξαιρεσεις μερικους αυτοτραυματισμους οταν φτανω στο δεν μπορω αλλο
κ επιτελους κοιμαμαι καποιες ωρες με αυτα τα φαρμακα κ δεν εχω την εντονη κουραση, εξαντληση
τωρα μειωθηκαν κ τα συμπτωματα που με τρελαιναν
ακολουθω την θεραπεια κ προσπαθω, δεν μου μενει κατι αλλο να κανω
προσπαθω ακομα να μην πιεζω τον εαυτο μου κ να αποφευγω τις εντονες καταστασεις για να μην \"ξεφευγω\".. υπομονη..
-
Υπομονη mstrouf ενα σταδιο ειναι και αυτο θα περασει.Υπομονη και κουραγιο.
-
νεραιδουλες ? ποιες νεραιδουλες ρε παιδια ? και ειναι στη φαντασια σου, και τις ποτιζεις και με το λαστιχο ?
-
mstrouf κουραγιο , θα περασουν ολα. κοιτα να βρεις σωστη φαρμακευτικη αγωγη και ολα θα ερθουν απο μονα τους.
-
γιατι μιλατε λες κ δεν ειμαι παρουσα;
καταλαβαινω τι μου γινεται, δεν αντεχω τα προβληματα κ ξεφευγω σε αλλο κοσμο, εκει ειναι πολυ ομορφα
χρονια καταθλιψη ηταν ειναι η διαγνωση κ αυτα τα συμπτωματα προκληθηκαν απο εντονο αγχος
λετε να μου λεει ψεμματα η γιατρος;
παιρνω seroquel (μου εχει αυξηση ηδη σε διπλασια την δοση) κ ciparlex
-
ελα Χριστε μου εγινες και γιατρος τωρα?Για σοβαρεψου και εγω στο κοσμο μου ειμαι και η φιλη μου που εχει μονο καταθλιψη ειναι στο δικο της κοσμο που ομως εκει γαληνευει.
-
δεν ξερω libpa, τις εχω πει οσα χρειαζεται.. ναι οκ, δεν τις εχω αναφερει για τις νεραϊδες, αλλα τις εχω μιλησει για ολα τα υπολοιπα συμπτωματα κ εχω παρει κ 2η γνωμη, δεν νομιζω να πεφτουν τοσο εξω κ οι δυο.
ασε που το κυριοτερο προβλημα ειναι η στεναχωρια κ η απελπισια που δεν μ αφηνει να ανασανω, το κολλημα μου να δωσω τελος στην ζωη μου, το οτι δεν μπορω να σηκωθω απο το κρεββατι κ ποναει ολο μου το σωμα κ εκει πανω στο αδιεξοδο ερχονται οι νεραιδες κ απαλυνουν λιγο τον πονο μου κ αισθανομαι οτι σταματω να υποφερω για λιγο. τις εδιωξα απο την σκεψη μου, γιατι δεν ειναι αληθινες κ τωρα δεν θελω τιποτα, θα περιμενω να μου περασει.
-
ποιες νεραιδες βρε στρουμφ?
οταν διαβασα οτι ποτιζεις νεραιδουλες, νομισα οτι ειναι ειδος λουλουδιου!
εχει κατι λουλουδια που λεγονται νεραγκουλες..
να μη κανεις επιλογη του τι θα λες στον θεραπευτη σου!
να τα λες ολα, οπως τα λεςσε μας. οπως τα σκεφτεσαι μαλλον. με την βαρυτητα που εχουν δλδ.
αν βλεπεις νεραιδες να το πεις. αν τις βλεπεις γιατι εσυ προκαλεις το θεαμα και ειναι φαντασια για να ανακουφιζεσαι κι οχι παραισθηση,παλι να το πεις....
-
libpa
Βλέπω και ξαναβλέπω ότι επιμένεις ότι είναι λάθος η διάγνωση της mstrouf..Από ότι καταλαβαίνω δεν είσαι γιατρός. Τί θα αλλάξει αν πει στον γιατρό για τις νεραϊδούλες δηλαδή? Θα της πει ότι έχει \"νεράιδωση\" (δικός μου όρος!) ? :)
Σίγουρα πρέπει να μιλάει στον γιατρό της για όλα, χωρίς να φοβάται κάτι, αλλά από ότι είπε και η ίδια έχει αναφέρει και όλα τα υπόλοιπα που ξέρει ότι δεν είναι πραγματικά αλλά ένας τρόπος να ξεφεύγει από την δική της δύσκολη καθημερινότητα.
Παρατηρώ, επίσης, ότι υπονοείς ότι πιθανότατα πάσχει από κάποιου είδους ψύχωση...Δεν νομίζω ένας ψυχωσικός όταν νοσήσει ότι έχει την δυνατότητα να διακρίνει το πραγματικό από την ψευδαίσθηση. Αλλά και πάλι, ένας ψυχίατρος έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται έναν ψυχωσικό, ακόμη κι αν όλος ο κόσμος δεν παρατηρεί κάτι περίεργο.
Το να της λέμε από μακριά κουβέντες τύπου \"είναι λάθος διάγνωση\" και να υποννοούμε ότι πάσχει από κάτι πιο βαρύ, μάλλον την αγχώνουμε και την τρομάζουμε, αντί για να την στηρίζουμε σε αυτήν την δύσκολη φάση που περνάει. Άλλωστε η κοπέλα παρακολουθείται από γιατρό και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.
Καταλαβαίνω βέβαια ότι μόνο καλή πρόθεση έχεις και σε καμμία περίπτωση δεν λέω όλα αυτά για να σε κατηγορήσω, αλοίμονο! Απλά τονίζω ότι εμείς δεν είμαστε γιατροί και σε αυτές τις περιπτώσεις μόνο υποστηρικτικό χαρακτήρα μπορεί να έχει η δική μας παρέμβαση.
Φιλικά
-
μστρουφ, καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να πεις τα παντα στο γιατρο σου- και εγω ανοιγομαι με τον καιρο περισσοτερο- αλλα ειναι απαραιτητο να τα λεμε ολα, ακομα και αυτα που μας φερνουν σε αμηχανια.Εγω, παιρνω μια βαθεια ανασα και τα λεω- ενα ενα τη φορα :).Μη φοβασαι οτι θα σου αυξησει τα φαρμακα.Μπορει απλα να τα αλλαξει και να σου δωσει κατι που θα αντιμετωπιζει καλυτερα αυτα που σε βασανιζουν.Αλλα και αν ακομα στα αυξησει, θα ειναι για το καλυτερο!Μην ξεχνας οτι παμε στους γιατρους για να ξεπερασουμε αυτα που μας τυρρανουν και μια μερα να γινουμε καλα, να χαιρομαστε τη ζωη, να μη φοβομαστε πια τα παντα και να ειμαστε δυνατοι!!!