Quote:
Originally posted by λίτσα
δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω αλλά είμαι άνθρωπος που του αρέσει η ειλικρίνεια και για αυτό τον λόγο θα σας πω γιατί είχα αποφασίσει να μην έχω επαφή με το φόρουμ...
σε μια συζήτηση με τον γιατρό μου του ανέφερα πως έχω μια τέτοια επικοινωνία μέσω ίντερνετ και μου είπε να μην το ξανακάνω γιατί επειδή δεν είμαι ειδικός και δεν γνωρίζω πως να χειρίζομαι κάποιες λεπτές καταστάσεις ίσως άθελά μου να βλάψω κάποιον....
αυτό με έβαλε σε σκέψεις και κατάλαβα πως εν μέρει έχει δίκιο για αυτό τον λόγο δεν εμπλέκομαι σε άλλες συζητήσεις...
δεν ξέρω κατά πόσο πράττω το σωστό όμως φοβήθηκα....
από την άλλη όμως μου έκανε και καλό η απουσία μου γιατί έκανα πραγματικούς φίλους...
έχει συζητήσει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα με τον γιατρό του και αν ναι ποιά ήταν η στάση του;
Λίτσα, πολυ ενδιαφεροντα τα οσα σου ειπε ο γιατρος σου. Ελπιζω με την ιδια λογικη να μην σου απαγορευσε την συναναστροφη με ανθρωπους. Υποθέτω πώς μεσω της επαφης σου μαζι τους, μπορει κ πάλι να κανεις κακο. Εστω χωρις να το θέλεις, κ μάλιστα κ με μεγαλύτερη επίδραση αφου η αληθινη επαφή, εχει κ μεγαλυτερο βάρος κ πιο \"αληθινο\".