Quote:
Originally posted by DissolvedGirl
Αχ τέλεια, σε ευχαριστώ που υπάρχεις, φιλενάδα, γιατί προς στιγμήν και κατά καιρούς έχω την εντύπωση πως είμαι η μονη με τέτοιες εμμονες και πάω ολαταχώς για ιδεοψυχαναγασμο.Quote:
Originally posted by melene
λοιπον μοιαζουμε πολυ εμεις οι 2!
και εγω φτιαχνω παντα λιστες με το τι εχω να κανω και διπλα τη λυση και με βοηθαει πολυ.
Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, και ξέρω πως οι φόβοι σου θα προσπαθήσουν να σαμποτάρουν την προσπάθεια (poses και poses φορες δεν είπα η ίδια στον εαυτό μου \"καλά, σαχλαμάρα δικαιολογία έγραψες τώρα\" αλλα μετά συνειδητοποίησα ότι και ο ίδιος ο φόβος ήταν χαζός) αλλα \"ενωμένες θα νικήσουμε!\" Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία :)
νομιζω οτι αυτη η εμμονη της λιστας ειναι για να τακτοποιησουμε ο,τι ειναι στον εξω μας κοσμο βαζοντας σε αναμονη τα αλλα...οχι ιδεοψυχαναγκασμος δεν ειναι!στον ιδεοψ. υποφερεις,εγω τουλαχιστον το απολαμβανω!
το θεμα βεβαια ειναι το περιεχομενο της λιστας, μηπως πρεπει να αλλαξουμε περιεχομενο για να δουμε ριζοσπαστικες αλλαγες και οχι προσωρινη ανακουφηση?αυτη η λιστα δεν τελειωνει ποτε!!
λοιπον ξερεις τι εκανα?μπορει να ακουστει χαζο αλλα μου εγραψα γραμμα για αυριο!τεκμηρια οτι αυτα που νιωθω δεν ισχυουν καθως και τεχνικες του πως θα το κανω να ξεθωριασει!
μη λεω μεγαλες κουβεντες αλλα νομιζω ηδη νιωθω καλυτερα!
ειναι ενα τεραστιο βημα το οτι φευγω αυριο για να κανω 12 ωρες ταξιδι!μεχρι πριν λιγο υπεφερα και μονο στη σκεψη τωρα ομως οχι!εχω το γραμμα μου,θα βοηθησει δεν μπορει!
με το που γυρισω,θα μπω αμεσως να σας πω τα νεα μου και πως ηταν η εμπειρια μου αυτη γιατι εδω και εναν χρονο ειμαι σε
καραντινα και ελπιζω να εχω τοσο αισιοδοξα μηνυματα που το forum θα πλημυρισει και αυτο αισιοδοξια!