Originally Posted by
Remedy
αν δεν μπορεις χωρις να το πεις, τοτε πες το.
συντομα θα εξοικειωθειτε περισσοτερο. συντομα θα κανει κινηση. αυτο ειναι βεβαιο. οταν βρεθειτε πιο κοντα, πες το.
το αν θα μιλησει, εξαρταται απο τον χαρακτηρα του, οχι απο το τι πιστευω εγω. αλλα και απο την εξελιξη της γνωριμιας.
υπαρχει περιπτωση να μιλησει ειτε δεν παει καλα, ειτε παει καλα. αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ειναι υπαρκτος κινδυνος.
κατα την γνωμη μου, σε αυτες τις περιπτωσεις (εγω , σε ολες) κινεισαι με γνωμονα το ασχημο σεναριο.
θα μπορεσεις να επιζησεις αν μαθευτει; αν μπορεσεις, οκ. αν δεν μπορεσεις, καθεσαι στ αυγα σου.
πρεπει αμεσα να του πεις για την σχεση σου και στις εξηγησεις που θα ζητησει να του πεις την αληθεια. δηλαδη, οτι εισαι δεμενη μαζι του και δεν θελεις να τον αφησεις, αλλα δεν λειτουργει το ερωτικο εδω και πολυ καιρο.
ε τωρα, γι αυτο το "παρθενα" που λες συνεχεια, παλια το ελεγαν αλλιως στην καφρικη γλωσσα "απο μπρος παρθενα, κι απο πισω μπαινουν τρενα"...
σε φρικαρει ηδη η σκεψη να του μιλησεις για ασεξουαλικοτητα, μην πεις και "παρθενα" ειναι λιγο αστειο. να πεις την αληθεια. οτι κανεις τα παντα στο σεξ και σου αρεσουν και εχεις απειρη σεξουαλικη διαθεση οταν γουσταρεις καποιον, αλλα διεισδυση δεν κανατε απο προβληματα ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΣ. αυτη ειναι η αληθεια.
αν ο συντροφος σου δεν ειχε τοσο σοβαρο προβλημα με την στυση του, κατα πασα πιθανοτητα θα ειχατε ολοκληρωσει την διεισδυση. δεν μπορουσε κι αυτο διαιωνισε το προβλημα το δικο σου.