-
Παχαινουν λεει κιολας..μπαααα στα τετοια μ δεν ξερει οτι δε ειμαι απο αυτες που τους νοιαζει η εξωτερικη εμφανιση α ν και δεν με λες μπαζο το αντιθετο..μου τα χει κανει πλανητες..κανω γυμναστιικη θα γινω πιο νταρντανα και ας τραβαει τις κοτσιδες τους !τελος!
-
sun...φαίνεται πως ο πατέρας σου σε αναστατώνει πολύ. Δεν θες να νιώσεις καλύτερα?
Πήγαινε σε κάποιον ψυχολόγο, ακόμη και μια φορά το μήνα, αφού λες πως δεν είσαι καλά οικονομικά. Ο πατέρας σου δεν θ αλλάξει, εσύ έχεις ελπίδες να γίνεις ευτυχισμένη. Ψάξτο...
-
χμ θες να σου πω κατ?πριν σκασω λεφτα σε εναν αγνωστο ειχα μιλησει με εναν απλα να δω στο τηλ πως μιλανε..ε με αφηνε να μιλαω ηταν περιεργα δεν μαρεσε..σαν να ηθελε να τα βγαλεις οπα απο μεσα σου και μετα να πει αυτος τις ακαδημαικες βλακειες του...ειμαι και λιγο αντριδραστικη αντε να παρω αποφαση κατι τετεοιο..ειχαμε μιλησει για κριση πανικου οχι για τον πατερα μ φαντασου
-
ο ψυχολογος δεν θα μου λεγε πχ ααα ακου τον πατερα σου βρειτε τα μπλα μπλα εγω απλα θελω να μεινω μακρια του!και ετσι πρεπει να γινει
-
http://www.youtube.com/watch?v=34qsAaSvju4&feature=related
-
Όχι...ο ψυχολόγος δεν θα σου πει να τα ξαναβρείς με τον πατέρα σου.
Θα σε κάνει να ψάξεις μέσα σου και θα σε βοηθήσει να μη σε επηρεάζει αυτός ο άνθρωπος τόσο όσο τώρα.
Μπορεί να μη τον συγχωρήσεις, αλλά σίγουρα θα τον καταλάβεις. Το καλύτερο είναι πως θα νιώσεις ελεύθερη...
-
αν γινει αυτο δεν θα χει αλλαγες στο χαρακτηρα μου δηλ αυτες που ελεγα απλα δεν θα με επηρεαζε τοσο αρνητικα λες? δεν σου ειπα..χτες ερχομουν απο εναν αλλο δρομο για το σπιτι μ και πρεπει να χω γυναικα ψυχολογο στα πενηντα μετρα!
-
Οι αλλαγές σου θα είναι μόνο προς το καλύτερο. Θα απελευθερωυθείς και θα δυναμώσεις. Γιατί δεν δοκιμάζεις αυτή που είναι τόσο κοντά σου?
Σίγουρα απογοητευτηκες απ τον άλλο γιατί σου έλεγε μλκ, αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Πρέπει να ενδιαφερθείς για τον εαυτό σου. Είναι κρίμα να υποφέρεις για λάθη άλλων.
Ακόμη και η αντίδραση πυ βγάζεις, ακόμη και αυτή η μανία που βγάζεις με τη γυμναστική είναι για να πας κόντρα σε εκείνα που θέλει ο πατέρας σου και πιστεύεις πως έτσι τον εκδικείσαι...
-
εχει δικιο η θεοφανια σανσετ.
δοκιμασε να εχεις μια επαφη με ψυχολογο. μιλα για οτι θελεις αρχικα.για τις κρισεις πανικου η οτιδηποτε σε απασχολει...θα βγει η ιστορια που σε ταλαιπωρει στην πορεια και θα σε βοηθησει να νοιωσεις καλυτερα με τον εαυτο σου.
οσο για την σωματικη ενταση που μαζευεις απο ολο αυτο το στρες, γιατι δεν δοκιμαζεις κικ μποξινγκ, να αποφορτιζεσαι?
-
κανω !με σακο σπιτι μου!λοιπον παιδια παω τωρα και θα σας πω νεα!καλο βραδυ και καλο σ-κ..
-
sun αν σου πω μια σκεψη π εχω κανει επανελλημενα θα φριξες.
καθε μεσημερι καποιο διατημα ενας νεαρος πισω απο το σπιτι εβαζε μουσικη δυνατα.
ηθελα να κοιμηθω αλλα δεν μπορουσα και δεν ηθελα αν τον βρω να του το πω και ετσι καθως προπαθουσα να κοιμηθω ακουγα την τρανσ μουσικη του και σκευτωμουνα οτι τον κοβω με λεπιδες σε κομματια αλλα ρυθμικα με την μουσικη.ελεος αχχαχα
και αυτα τα σκευτομαι μονο με τον συγκεκριμενο ατομο και την σιγκερεμινεη στηγμη και ασυναρτητα.χωρις να το θελω.
-
ο φροιν ελεγε οτι ολοι κανουμε πολυ κακες σκεψεις που πανε κατευθιαν στο υποσυνηδειτο.
αλλασμαια παιζει οτι δεν τις κανουμε σε πραξη.
-
ηθελα να κοιμηθω αλλα δεν μπορουσα και δεν ηθελα αν τον βρω να του το πω και ετσι καθως προπαθουσα να κοιμηθω ακουγα την τρανσ μουσικη του και σκευτωμουνα οτι τον κοβω με λεπιδες σε κομματια αλλα ρυθμικα με την μουσικη.ελεος αχχαχα
χαχαχ με κανεις και γελαω!ακου ρυθμικα!λολ...ναι φυσικα αλλο να σκεφτεσαι τις λεπιδες και αλλο να τις χρησιμοποιεις..
-
μετα μουσικης οπως λενε .αχαχχαχα.
-
εμενα αυτη σου η σκεψη με τρομαξε βρε πανικουλα..ακου τον κοβεις κομματακια...μαμακα μου..ανατριχιασα....:mad::mad: