Originally Posted by
Skiouros8
Κι εγω αυτο πιστεύω, αλλά τι άλλο να κανω; Του έχω κάνει μια σύσταση μέσω αστυνομίας παλαιότερα και μια μήνυση για τη γάτα. Η αδερφή μου είναι 38 ετών, της τα έχουμε πει τόσες φορές, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα σκοτώσει αυτή, εγώ ή η αλλη μου αδερφή θα την πληρώσουμε. Ή οι γατες μου, οπως έχει συμβεί ήδη.
Αν εμενα αλλού θα είχα κάνει κι άλλες κινήσεις. Θα είχα κάνει αίτηση για εισαγγελική παρέμβαση ώστε να εξεταστεί από ψυχίατρο. Είμαι 100% βέβαιος ότι έχει ψυχοπαθη χαρακτηριστικά και είναι γενικά επικίνδυνος. Και δεν είναι αρκετά έξυπνος για να το κρύψει από ένα ψυχιατρικό τεστ. Αλλά δεδομένου ότι μένουμε δίπλα, φοβάμαι να το κάνω. Τι άλλες επιλογές εχω; Οτιδήποτε κάνω θα με βάλει στο στόχαστρο του πιο ανοιχτά.
Έχει τύχει να συναντηθούμε και στο δρόμο. Πάλι έτσι κοιτάει το σάικο. Λέω απλά να τονβγαλω βίντεο ή φωτογραφία, ίσως μαζευτεί έτσι. Όσες φορές έφερα την αστυνομία για τα σκυλιά που αφήνει ελεύθερα, υιοθετεί μπροστά τους ένα άλλο προφίλ. Βεβαια γενικά έχει πολύ περίεργη διαδραση με τους γύρω του άρα όλοι καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά, μόνο και μόνο από τον τρόπο που μιλάει, αλλά από ότι έχω καταλάβει η τακτική του είναι να μας ασκει μπουλινγκ και να μας κάνει να φοβόμαστε όσο δεν υπάρχουν μάρτυρες.