τωρα θα πας αν εχεις ακομα θεμα στο γιατρο μηπως θελει καμια αλειφη κανα αντιβιοτικο
Printable View
τωρα θα πας αν εχεις ακομα θεμα στο γιατρο μηπως θελει καμια αλειφη κανα αντιβιοτικο
ηταν η πρωτη σου φορα?
Εσύ ησουν εκτος θεματος τελείως στο δικό μου θέμα, οπότε άλλη φορα θα τηρείς και εσυ τους κανόνες και μετά θα έχεις το θράσος να ζητάς να το κάνουν οι άλλοι! Εκτός αν είσαι στην διαχείριση και κανεις ότι σου κατέβει εδώ μέσα. ;) Τι κρίμα που δεν πείθεις κανέναν και κατακαρφώνεισαι διαρκώς. Και ναι μην μου απαντάς η καλύτερη μου δεν γουστάρω να μιλάω με άτομα με 3 λογαριασμούς που δεν έχουν ζωή και ειναι όλη μερα στο φόρουμ ! Και θα σου πω μια φράση "καλύτερα αγάμητη παρά κακογαμημένη' ! Πόση δυστυχία πια για να φτιάχνει κάποιος τόσους λογαριασμούς! Κρίμα !
ρε κοριτσια!! τι περνετε και δεν μας δινεται;
η γυναικα το εκανε με ενταση;
ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ , κοινως της πεταξε τα μα@τια εξω.
για διαβασε τι ωραια και με διπλωματια το εγραψε η ρεμεντη.
παραμενοντας μετριοφρων οπως πρεπει δηλαδη σε καθε γυναικα και χωρις να ξεσαλωνει
γραφει οταν γινεται με ενταση...
Καλά αν εσυ ακομα δεν κατάλαβες πως ειναι το ίδιο άτομο ; Ή το ξέρεις μάλλον και νομίζεις θα μας μπερδέψεις; Κατακαρφώνεστε εδω μέσα και μόνο γέλιο προκαλείτε. Περίεργα μας τα λες νικο και το εχω παρατηρήσει και απο αλλα θεματα! Πόσα προφιλ εχετε εδω μεσα ειλικρινά;
Μαλλον δεν εχει πολύ συμμετοχή εδώ μέσα και πρέπει να κρατηθεί ζωντανό το φορουμ ! Πείτε όμως κατι σωστό μπαίνετε που μπαίνετε εδώ μην βγάζετε τις προσωπικές σας ανασφάλειες.