Originally Posted by
Lemonpie5
Βγαίνω με έναν άντρα εδώ και τρεις εβδομάδες. Αυτός είναι 35 χρόνων.
Όσες φορές είχαμε βρεθεί κάναμε μόνο προκαταρκτικά, στα οποία τελείωνε πολύ γρήγορα. Εμενα προσπαθούσε να με ικανοποιήσει με δάχτυλο, αλλά αν και υγρή, δεν τελείωνα.
Επειδή δεν είχαμε αρκετό χρόνο και επειδή εγώ δεν ένιωθα έτοιμη δεν είχαμε προχωρήσει, αν και μου έλεγε ότι ήθελε, αλλά δεν έχει σκοπό να με πιέσει.
Μια μέρα είχε το σπίτι άδειο και μου είπε να καθίσουμε από το μεσημέρι ως το βράδυ μαζί.
Του έκανα δύο φορές στοματικό , στις οποίες τελείωσε αμέσως και μετά ήθελε να μου βάλει δάχτυλο.
Εγώ δεν του έχω πει ότι δεν έχω ολοκληρώσει, έχω πει ότι απλά πονάω συνήθως κι ότι έχω να κάνω σεξ δύο χρόνια λόγω μιας κακης εμπειρίας (και το έχει σεβαστεί μέρες τώρα). Μου έβαζε δαχτυλο και μου άρεσε, ήμουν δηλαδή αρκετά υγρή και εκείνη την ώρα μου είπε ότι θέλει να κάνουμε σεξ. Επειδή εγώ αισθάνθηκα για πρώτη φορά έτοιμη του είπα ναι και τότε εκείνος πήγε να μπει (εγώ ανάσκελα κι αυτος από πάνω μου)
Αρχικά μου ακουμπούσε το πέος του εξωτερικά και μετά το έβαλε , δηλαδή εγώ αισθάνθηκα κάτι να μπαίνει, αλλά όχι κανονικά μέσα μέσα. Και τότε με ρωτούσε αν μπήκε. Έλεγε ότι δεν μπορει να καταλάβει. Επίσης φορούσα το εσώρουχο, κι απλά το είχα κάνει πέρα.
Μου ζήτησε μετά να καθίσει αυτος σε μια καρέκλα και να έρθω εγώ από πάνω του για να έχω τον έλεγχο και να μην πονέσω. Βέβαια δεν τα καταφέραμε πάλι και ξανά με ρωτούσε αν μπήκε. Τότε μου είπε ότι δεν είναι ανάγκη να κάνουμε σήμερα σεξ και συνεχίσαμε με προκαταρκτικά. Μετά από κάποια ώρα μου είπε να προσπαθήσουμε αλλά να το πάμε σιγά σιγά δηλαδή πρώτα να μου βάλει μερικά δάχτυλα. Στο δεύτερο πόνεσα και τελικα πάλι καταλήξαμε στα προκαταρκτικά.
Ε μετα δεν ξαναπροσπαθησαμε γιατί είχε τελειώσει ήδη τέσσερις φορές εκείνη τη μέρα.
Τώρα μιλάμε και έχουμε μείνει στο ότι θα προσπαθήσουμε την επόμενη φορά και θα δώσουμε χρόνο.
Γενικά αυτός είναι ο μόνος με τον οποίο ταιριάζω και θέλω να κάνω κάτι. Απλά μου φάνηκε περίεργο σε αυτη την ηλικία να μην ξερει αν μπήκε και σε δύο άτομα που το είπα τρελάθηκαν. Και μου είπαν πως όταν ο άλλος είναι καθιστος δεν μπαίνει εύκολα.
Εσείς τι πιστεύετε; Εγώ θέλω να ξαναπροσπαθήσω πάντως αλλά δεν ξερω πως θα ηταν πιο εύκολο
Επίσης επειδή μπορεί να ρωτήσετε παρθένος δεν είναι σίγουρα, το ξέρω.