ειναι το ισχυροτερο λογω μικρης ημισειας δωης , δλδ. δρα γρηγορα και αποβαλλεται γρηγορα ....
Printable View
Ευχαριστώ πολύ MacGyver..να σαι καλα
παρακαλω , Niki....
Παιδιά εμενα μου ειπε στοπ σημερα. Τα έκοψα γιατι τα παίρνω μήνες.. Θα δειξει τωρα.. Φοβαμαι βεβαια
Βγήκε στο νετφλιξ ντοκιμαντέρ για το xanax , δείχνει και τις 2 όψεις του νομίσματος αν και εστιάζει περισσότερο στην αρνητική πλευρά.
Εγω μια χαρά το βρίσκω, απλά κάποιος πρέπει να ξέρει τι να κάνει για να μην εθιστεί.
Ετσι και αλλιώς κανένας και ποτέ δεν είπε ότι είναι long term solution.
αυτο ειναι αληθεια , εχω διασει οτι στην Αγγλια το δινουν για 4 μονο μηνες , και 4 mg max μονο σε κρισεις πανικου , εδω ειναι Ελλαδα ομως , και το συνταγογραφουν ευκολα οι ψυχιατροι και ο παθολογοι, ιδιως πριν τον 6/2019 που δεν γραφοταν στο ΑΜΚΑ , τοτε και πριν γινοταν χαμος με τα ζαναξ, ..............και αν το παιρνεις επι μακρον θελει μεγαλη θεληση για να το κοψεις , ειναι τρομερα εθιστικο....λογω της μικρης ημιζωης του ......οταν πας να το κοψεις καταλαβαινεις ποσο εθισμενος εισαι ......
Οι βενζοδιαζεπινες , όποιον χημικό τύπο και αν έχουν, είτε Xanax tavor centrac κλπ λέγονται, τελικά έχουν τα γνωστά και τεκμηριωμένα επιστημονικως εθιστικα προβλήματα.
Ανάλογα με τον οργανισμό, μπορεί να εθιστείς και σε 2 εβδομάδες συνεχούς χρήσης...
Όσο για την Αγγλία, εάν πας σε άλλο γιατρό εκτός από αυτόν που σε παρακολουθεί, εκτος απο τα επειγοντα σε νοσοκομείο που σου δινουν μια δυο δόσεις, και ζητήσεις ηρεμιστικά,
Πρώτα σου ζητούν ανάλυση αίματος με τα επίπεδα του φαρμάκου, και μετά γράφουν συνταγή!
Δεν πρόκειται για ασπιρίνες...
Στην Αμερική κάνουν παράνομα εργαστήρια και μπλέκουν το xanax με οποιουχα ,ο χρήστης νομίζει ότι παίρνει xanax σκέτο και τον στέλνει στον άλλο κόσμο...ο γιατρός μου μου τονίζει συνέχεια να μήν το παίρνω ποτέ με αλκοόλ, ούτε με μια μπυρα...
Τα ψυχολογικα αν εχεισ μια φυσιολογικη κατα τα αλλα ζωη θεραπευονται με ηρεμιστικο οποιο σε πιασει