Originally posted by Remedy
Quote:
Originally posted by πανος12345
Quote:
Quote:
Originally posted by πανος12345
Quote:
πανο
προς το παρον μας εχεις δωσει την εντυπωση οτι εισαι μοντερειτορ σε σαιτ γνωριμιων με τοση διαφημιση που τους κανεις.
ελπιζω να μην εισακουστεις απ τους υπευθυνους....
Τι το κακο βρισκεις ρεμεντυ στα σατ γνωριμιων?
Την ταχυτερα αναπτυσσόμενη βιομηχανία στο διαδίκτυο?
Προσεξες ποσα απο αυτα παρεχουν συμβουλες και οδηγιες απο ψυχολογους και τεστ προσωπικοτητας?
Εχεις κατι εναντιον της ενεργητικης επικοινωνιας η μηπως προτιμας την παθητικη τηλεοραση με τα θριλερ και τα πορνο ?
Φοβασαι το διαλογο και προτιμας την πλυση εγκεφαλου?
κανενα κακο δεν βρισκω για τους αλλους,στα σαιτ γνωριμιων.
για μενα ειναι απλα αδιαφορα
τα σαιτ γνωριμιων ειναι οτι τα γραφεια συνοικεσιων το 60....μερος για βαρετο καμακι....
αν θελεις γνωριμιες στο ιντερνετ μπορεις να τις κανεις σε οποιοδηποτε φορουμ,τσατ, οπουδηποτε σχεδον.δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει το μαντρι..
ετσι κι αλλιως μπαινει ανεξελεγκτα ο καθενας οπως κι οπουδηποτε αλλου...
ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΚΡΙΖΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΧΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΩΦΕΛΗ...ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΣ, ΑΓΟΡΑΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΠΤ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΛΑΤΖΗ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΣΑΙΤ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΝΑΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ΕΔΩ
ε αυτα...
αλλο κακο δεν βλεπω :)
ολα καλα αυτα που λες αλλα αν σε ενδιαφερει βεβαια δειχνουν φθονο, ζηλια , καχυποψια, μικροτητα...
Αληθεια συγνωμη για την ερωτηση αλλα δεν εντεχω να την αποφυγω....
Εγω λεςειμαι εδω για να κανω γκριζα διαφήμιση[τινος?]..Εσυ αληθεια τι εχεις να μας πεις για την παρουσια σου εδω?
Εκτος αποζηλια , φθονο καχυποψια , εχεις κατι αλλο να μας δωσεις?
αυτη ειναι μια δικη σου ερμηνεια του χαρακτηρα μου, που εγω δεν αποδεχομαι.
οπως δεν αποδεχομαι και τον ισχυρισμο σου οτι εισαι ψυχολογος.
κι αν εχω δικιο, εκτος απο γκριζοδιαφημιζομενος ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙς ΤΟΥ......ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ.
αλλα να σου απαντησω και στην απορια σου.
για την παρουσια μου εδω δεν εχω να πω κατι ιδιαιτερο...φανταζομαι οτι οπως και πολλοι αλλοι βρισκω ενδιαφερον σε καποιες αποψεις, στην επικοινωνια που υπαρχει με αρκετα απο τα ατομα εδω κλπ..
ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΟΥ \"ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ\"?ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ?
περα απο τις πλακες θα εκτιμουσα αν δεν ξανανεφερες το σαιτ που διαφημιζεις,ειναι αν μη τι αλλο πολυ ασχημη κινηση σε ενα σαιτ που κανεις δεν συμμετεχει απο οικονομικο συμφερον..