ασχετο
αυτη τη στιγμη ειμαι σε ιντερνετ καφε
και εχω σε αλλο σαιτ και ακουω heidi το κινουμενο σχεδιο παιδικο στα γερμανικα σε youtube
μπας και μαθω καμια λεξη!
Printable View
ασχετο
αυτη τη στιγμη ειμαι σε ιντερνετ καφε
και εχω σε αλλο σαιτ και ακουω heidi το κινουμενο σχεδιο παιδικο στα γερμανικα σε youtube
μπας και μαθω καμια λεξη!
μου συμβαινουν τοσα που αυτο δεν με πληγωνει, πιστεψε με.
:)
αααα!
where are you?
σε σκεφτομαι να εισαι στο δωματιο
να γραφεις
μετα να πας να τσακιζεις σοκολατακια στο σαλονι
και να επανερχεσαι σαν να μη συνβαινει τιποτα
το ξερεις οτι τα σοκολατακια παχαινουν ε?
κι εγω σας βλεπω και χαμογελαω και τσακιζω τουλουμπακια (απ τον χατζη,ρισερτσερ)
:) μπα κλεισμενη στο δωματιο ειμαι, ουτε σοκολατακια ουτε τιποτα. και τωρα δυστυχως πρεπει να αφησω το δωματιο μου, να βαλω το ψευτικο χαμογελο και να παω να μιλησω για δουλεια.
researcher σ\'ευχαριστω πολυ για τα χαμογελα που μου προσεφερες. αληθεια.
θα τα πουμε παλι σιγουρα.
τουλουμπακια χατζης!! μετρανε!!
αχ...και ειναι ωραια τα ατιμα....
εγω τωρα διπλα σε χατζη ειμαι λες να μπω μεσα?
χα χα!
αλλα την xika την βλεπω αργει
μαλλον με ζαμπονοτυροπιτα μας την κανει τη δουλεια
τι της βρηκες βρε ε?
α ενταξει γυρισε...
χμ...χμ...
πας για δουλεια?
πρεπει να παω να χαμογελασω, να πω τα δικα μου και να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι. ευτυχως δεν θα κρατησει πολυ. μπορει και να σας πετυχω παλι μεσα, που ξερεις?!
ok...
καλη διασκεδαση!
αχ!
xika δεν εισαι μονη παντως...
τοσα ατομα σε διαβαζουν και ηδη εχεις βρει καποιον να μιλας :)
Mπαινεις το πρωι να διαβασεις κανενα θεμα και βλεπεις για τουλουμπακια. Λυπηθειτε με :)
Εχει ωραια γλυκα ο Χατζης; Προτιμω απο τον Μιλτο :cool:
ρεμεντυ, δοκιμασα και τα τουλουμπακια για παρεα ( οχι απο τον χατζη ομως ) αλλα παλι μονη νιωθω ρε γαμωτο. :ΡQuote:
Originally posted by Remedy
κι εγω σας βλεπω και χαμογελαω και τσακιζω τουλουμπακια (απ τον χατζη,ρισερτσερ)
περα απο την πλακα, εχει νιωσει ποτε κανεις τοσο μονος? να νιωθει οτι οτι και να συμβει, ομορφο ή ασχημο, εχει να το αντιμετωπισει μονος.
να χαρει μονος, να κλαψει μονος, ολα μονος...
Xika έχω νιώσει απίστευτα μόνη.Το παράξενο της ιστορίας είναι ότι αυτό που δε μπορώ να μοιραστώ με τίποτα είναι τα άσχημα,ο πόνος(κλείνομαι κι από μόνη μου μάλλον)ενώ τη χαρά ....γίνομαι ΄ηφαίστειο΄ και γενικώς νιώθω ότι μπορώ να τη μοιραστώ ως και με άσχετα άτομα.Δεν είναι παράξενο??????Μάλλον υποθέτω τα άσχημα έχουν ενοχή μέσα τους(ότι φταίω εγώ,ή ντροπή)ή δε θέλω να στεναχωρώ τους άλλους και τα περνάω πολύ μόνη,αν και τώρα όχι τόσο....
κι εγω το εχω αυτο αρσι.
στον πονο θελω να ειμαι παντα μονη...μη σου πω οτι η παρουσια των αλλων τον εντεινει..