ετσι ρεμ ορμα τζακ λολ.πανος προσωπικομηνυμα σου εστειλα δεν στην επεσα .
Printable View
Quote:
Originally posted by panikoula
α καλα μην αγχωνεσαι. κι εμενα στο αλλο το ποστ μου ειπε οτι τρεχω απο πισω του σε καθε ποστ για να σχολιασω.
μπορει να νομιζει οτι τον ερωτευτηκαμε!
εγω ακουσα πως ειναι ψυχολογος .ετσι και εγω αποφασησα να τυ στειλω υ2υ να με βοηθησει σε καποιο θεμα.αυτο ειναι ολο.
και με βοηθησε δεν μου ειπε ας πουμε κατι που να μην στεκει.
δεν χρειαζεται να απολογεισαι πανικουλα επειδη ενας γελοιος δημοσιοποιησε το γεγονος οτι του εστειλες προσωπικο μηνυμα...
΄Παρακολουθω απο παλαια το site.
Υπηρξαν πολλες παρόμοιες περιπτώσεις και αυτοκτονιες
Ελαβα αυτη την απαντηση απο ενα προφιλ
παρακαλω να μου το επιβεβαιωσουν οσοι ενδιαφερονται πργματικα γιαυτο το φορουμ και την χρησιμοτητα του στην Ελληνικη διαδικτυακη κοινοτητα...
κυρ πανο
αι παρατα μας που αποφασισες να κανεις κι ανακρισεις
:oQuote:
Originally posted by πανος12345
΄Παρακολουθω απο παλαια το site.
Ελαβα αυτη την απαντηση απο ενα προφιλ
παρακαλω να μου το επιβεβαιωσουν οσοι ενδιαφερονται πργματικα γιαυτο το φορουμ και την χρησιμοτητα του στην Ελληνικη διαδικτυακη κοινοτητα...
πια απαντηση?:o
Καμμία μέχρι και σήμερα.Quote:
Originally posted by πανος12345
Εμενα με εχει βοηθησει πολυ αυτο το φορουμ, και οπως εμενα με εχει βοηθησει, ετσι προσπαθω και εγω με τον τροπο μου να βοηθω και αλλους οσο μπορω.
Ελπιζω να σας καλυψα :)
Ελπιζω στην επομενη μετενσαρκωση σου στο φορουμ να λαβεις ορισμενα πραγματα υποψιν σου.Quote:
αν εχει σημασια για τον φιλο μου τον κιπ ,ευχαριστως να το αλλαξω παλι....μαθαινω πολλα απο σενα εδω μεσα!
Δεν το βλεπω εκανα 5 χρονια εκπαιδευτικος...αλλα τωρα ειμαι για αλλα κολπα.
Τεσπα δεν αποριπτω κανεναν προσπαθω να ειμαι καλοπροαιρετος ως σημειο χαζομαρας...αν και δεν μου βγαινει παντα.
pano,δεν ανοιγεις ενα δικο σου σαιτ να σωσεις κοσμο;και μεις μαζι σου :)
Παντως ειλικρινα σε συμβουλευω να αλλαξεις προφιλ και να αρχισεις απο το μηδεν...αυτο μαλλον χρειαζεται ενα θαυμα για \"σωθει\".
αυτο ακριβως εγραψα πανικουλαQuote:
Originally posted by panikoula
αλλα και να μου την επεφτες ακομα δεν βλεπω πουθενα να υπηρχε καποια αμαρτια, η λαθος! Απλα δεν θα ενδιαφερομουνα για κατι περισσοτερο απο αυτο που ηδη εκανα ...Να σε βοηθησω να επικοινωνησεις...
καθε αποψη απο σοβαρο συνομιλητη μετραει μαρια...Quote:
Originally posted by mariap
Εμενα με εχει βοηθησει πολυ αυτο το φορουμ, και οπως εμενα με εχει βοηθησει, ετσι προσπαθω και εγω με τον τροπο μου να βοηθω και αλλους οσο μπορω.
Ελπιζω να σας καλυψα :)
Δεν πιστευω στην μετενσαρκωσει κιπ... ουτε στα πολλα προφιλ ειδικα σε ενα φορουμ που αυτοαποκαλειται \"υποστηριξης\"και ρησιμοποιει τον λογοτυπο ενο σωματειου που στο καταστατικο του φερνει την υπογραφη μου σαν γραμματεα καταστατικης συνελευσης!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by keep_walking
Ελπιζω στην επομενη μετενσαρκωση σου στο φορουμ να λαβεις ορισμενα πραγματα υποψιν σου.Quote:
αν εχει σημασια για τον φιλο μου τον κιπ ,ευχαριστως να το αλλαξω παλι....μαθαινω πολλα απο σενα εδω μεσα!
Δεν το βλεπω εκανα 5 χρονια εκπαιδευτικος...αλλα τωρα ειμαι για αλλα κολπα.
Τεσπα δεν αποριπτω κανεναν προσπαθω να ειμαι καλοπροαιρετος ως σημειο χαζομαρας...αν και δεν μου βγαινει παντα.
εστω κι αν περασαν απο τοτε πανω απο 30 ολοκληρα χρονια...