Originally posted by nature
Quote:
Originally posted by keep_walking
Δεν νομιζω να ξερει να απαντησει ο γιατρος...ειναι κατι πρωτοποριακο και δεν φανταζομαι να εχει γινει καποια ερευνα.
Αλλωστε ο καθενας ειναι τοσο διαφορετικος που δεν μπορουν να βγουν ευκολα συμπερασματα.
Εγω προσωπικα βοηθηθηκα πολυ.
Αν εχει λαβει τοσα πολλα μυνηματα πανος που αμφιβαλλω ειναι γιατι δηλωσες ψυχολογος.Αλλα να ξερεις οτι κοιταω το who is online συνεχεια και διαβαζω πολλα θεματα απο κει και ειμαι καθημερινα λογω αδειας στο φορουμ και δεν εχω πετυχει το προφιλ σου να διαβαζει u2u.
Τεσπα το τελευταιο μπορει να ειναι τραβηγμενο αλλα οπως σου προειπα δεν επρεπε να δηλωσεις επαγγελματικη ιδιοτητα απο το πρωτο ποστ και να αφησεις να σε κρινουν απο τα γραφομενα.
Κηπ, μιλάς όμορφα.Λες αυτό που θέλεις να πεις χωρίς να προσβάλλεις και αυτό μου αρέσει. Αφήνεις έτσι το χώρο να δώσω σημασία στα λεγόμενά σου, χωρίς να υπάρχει η \"μυρωδιά του καυγά\".
Το τελευταίο που λες ότι δεν έπρεπε να δηλώσει ο πάνος επαγγελματική ιδιότητα το βρίσκω σωστό. Πολλοί από μας έχουν δηλώσει βέβαια, μεταξύ των οποίων και εγώ, αλλά σε ένα φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης να δηλώσεις ψυχολόγος έχει πράγματι παγίδες. Από τα άπειρα u2u με τα οποία θα κατακλυστείς, μέχρι την ευθύνη την οποία ενδεχόμενα αναλαμβάνεις.
Αλλά και αυτό ακόμα είναι ίσως κάτι νέο για το φόρουμ. Μήπως θα έπρεπε να γράφεται με ευκρίνεια στους όρους χρήσης? Δηλαδή: αν είστε ψυχολόγος, μην το δηλώνετε?
χωρίς φυσικά να θέλω να κατηγορήσω το φόρουμ και πιστεύοντας ότι έχει βοηθήσει πολύ κόσμο, αλλά πιστεύω ότι όλα και όλοι μας στη ζωή αυτή επιδέχονται βελτίωσης. Το φόρουμ δεν εξαιρείται από αυτό.
Εγώ προσωπικά καλοσωρίζω κάθε καλοπροαίρετη πρόταση και ιδέα βελτίωσης.
Τέλος δεν βλέπω γιατί πρέπει να χωριστούμε σε στρατόπεδα για άλλη μια φορά.