-
Για την τριχόπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα και να πέσουν λίγο περισσότερα μαλλιά θα βγούν δεν χαλάει το τριχοθυλάκιο όσο για την δεύτερη παρενέργεια σίγουρα για μένα υπάρχει πρόβλημα,αλλά μπροστά στην ψυχική μας υγεία είναι το λιγότερο αφού επανέρχεσαι στα φυσιολογικά σου μετά το τέλος της θεραπείας
-
ρε ειστε γυναικες εσεις λογικο ειναι να μην εχετε προβλημα τριχοπτωσης...οι ανδρες ομως?και ενταξει τα κιλα πεσε τα χανεις αλλα τα μαλλια δε τα ξανακολλας!
-
Σε ποιο φαρμακο συγκεκριμενα αναφερεσαι...μην ακους τι σου λενε πηγαινε και διαβασε μονος σου.
Τριχοπτωση νομιζω δεν εχω ακουσει για τετοια παρενεργεια.Φυσικα μπορει να κανω και λαθος.
-
keep, το cymbalta ας πούμε είχε τέτοιες παρενέργειες.το είχαμε διαπιστώσει αρκετά άτομα.
-
Α οκ δεν εχω διαβασει ποτε για το συγκεκριμενο.
Αναφερεται στις επισημες παρενεργειες?
Τεσπα ειναι σοβαρη παρενεργεια δεν θελω και εγω να γινω καραφλος και χοντρος:)
Ας γινω αργοτερα οταν με παρουν τα χρονια.
-
αυτό είναι το θέμα δεν αναφερέται, αλλά συμβαίνει.γιατί δεν μπορεί να είναι σύμπτωση σε τόσα άτομα.εσύ ονειρεύεσαι για το μέλλον σου να γίνεις χοντρός και καραφλός?
-
Καραφλος δεν γινομαι δεν εχω τα γονιδια...οσο για το χοντρος αμφιβαλλω ολα υπο ελεγχο...παλια με τα risperdal ειχα παχυνει και εγω πολυ.