Ναι το λογικό είναι αυτό. Το θέμα όμως τώρα είναι οτι με καίει ακόμα και προσπαθώ να βρω μια εξήγηση. Τι τον τραβηξε πια τόσο πολύ σε εκεινη;
Printable View
ποσο πολυ;;
δεν ξερουμε αν τον τραβηξε πολυ, λιγο ή μετρια.
οπως και δεν ξερουμε με σιγουρια αν θα εφευγε ετσι κι αλλιως ή αν ειχε ηδη ξεκινησει κατι αλλο.
επισης, σε περιπτωση που ηθελε να βρει κατι αλλο για να φυγει, αν θα εφευγε μονο γι αυτην , ή για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ του εδειχνε να τον θελει ερωτικα..
Αμα δεισ τον μικρο αδερφο του θα πασ μαζι του για εκδικηση γι αυτο λεμε το κρατοσ μια χαρα ειναι εσεισ δεν κανετε
Εκανε ο αλλοσ μια μαλακια αμεσωσ να κανεισ κι εσυ δεν ειναι αυτο που θεσ ομωσ κ μετα κλαιγεστε γτ εχετε ψυχολογικα αντιδρατε ηλιθιωσ ολεσ δεν αντιδραμε για την αντιδραση αντιδραμε για καλο του εαυτου μασ αλλα ειπαμε ποιοσ εχασε μυαλο για να το βρειτε εσεισ
παρολο που οι συγκρισεις ειναι αγονες συνηθως, αν θελεις οπωσδηποτε να συγκριθεις μαζι της, να σκεφτεις πως εισασταν και ποσο σε ηθελε τους πρωτους μηνες της γνωριμιας σας, οχι στα 4 χρονια...
μπορει αυτην να την βαρεθει σε 3 μηνες. τοτε ποια θα ειναι η συγκριση;
εφοσον ειχατε προβληματα, εσυ πρεπει να επικεντρωθεις στα προβληματα που ειχατε αν θες να βρεις τους λογους, οχι στο με ποια ειναι τωρα...
μπορει να εφευγε και χωρις καμια επομενη. να την εβρισκε αργοτερα.
μπορει να την βαρεθει, αλλα να μην γυρισει. να παει σε καποια επομενη..
Τωρα καταλαβα τον εφαγεσ με τη μιρλα σου τον ειχεσ δεδομενο δυο ειναι οι αληθειεσ εδω εγω ειμαι 50 κι την ξερω απο μικρη δεν τησ φεροταν καλα η οικογενεια τησ βγηκε για δουλεια κ τουσ εγραψε το αλλο ειναι αν αποτυχει ο δικοσ σου δε θα την ξεπερασει ποτε εχουν κοινο σημειο οτι δεν τουσ φερονταν καλα στο σπιτι κι αποφασισαν να το αλλαξουν εχουν αρχιδια κ οι δυο οποτε θα παντρευτουν αν δεν παντρευτουν θα ειναι μαλακια
Εγω την ξερω απο το 2000 κ τη στηριζω γτ δουλευει απο μικρη μακαρι να δουλευαν ολοι εγω δουλευω απο τα 14 αυτο το κοινο σημειο εχουμε εμεισ παντωσ εχει αρχιδια να ξερεισ
Δεν πειραζει καταλαβα εγω τι λεσ
Τι καταλαβατε;
Σου λεω αυτη δουλευε γτ δεν τησ φεροταν καλα για να ειναι ανεξαρτητη κι εκεινον τον ειχεσ δεδομενο κι ηθελε κοπελα με αρχιδια κ διαλεξε αυτη καταλαβεσ τιποτα ;