Originally Posted by
marilena4
Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση.
Ναι έχω κάποια ιδέα για τους λόγους που συμβαίνουν αυτά γνωρίζοντας λεπτομέρεις από τη ζωή του.
Η μοναχικότητα είναι εκούσια, επιδιώκει παρέα μόνο με ελάχιστα άτομα που τον γεμίζουν-μεταξύ τους είμαι και εγώ.
Επειδή έχω κάνει ψυχοθεραπεία μου τα λέει με περισσότερες λεπτομέρειες γνωρίζοντας ότι θα κατανοήσω καλύτερα από άλλους.
Πιστεύω πως το ίδιο θέμα θα έχει με κάθε θεραπευτή διότι ξεκινάει από κάθος βάση. Πρώτον ότι δν απολαμβάνει να μιλάει για τα προσωπικά του και δεύτερον επειδή δεν πιστεύει ότι ο ίδιος θα έχει αποτελέσματα από τη διαδικασία αυτά.
Παλιότερα ήταν πολύ αρνητικός αλλά νομίζω πως τελικά το κάνει απλά για να πει ότι το έκανε και να γυρίσει πίσω εκεί που δε χρειάζεται να τα δουλέψει όλα αυτά.
Εμένα αυτό που με ανησυχεί κυρίως είναι ότι έχει χάσει κάθε διάθεση για δημιουργικότητα, δεν θέλει να εργαστεί δε βρίσκει κίνητρο ούτε γι αυτό, ούτε για να έχει ερωτική ζωή και βασικά το μόνο που θέλει είναι να ταξιδεύει και να αλλάζει εικόνες ώστε να μην σκέφτεται αυτά που τον στοιχειώνουν. Τα οικονομικά του του επιτρέπουν αυτό το λάιφ στάιλ οπότε δύσκολα θα εξαναγκαστεί λόγω συνθηκών να πιεστεί να μπει σε μια άλλη πραγματικότητα.