Originally posted by mIme?
Quote:
Originally posted by mruser
Νοιώθω σαν να πήγα στον χασάπη και να του είπα πως θέλω 5 χοιρινές μπριζόλες και η απάντηση του: \"Δε θα σου πω αν έχω μπριζόλες, θέλεις μήπως καμιά συκωταριά?\".
Είπαμε, αν έχετε να πείτε κάτι πάνω σε αυτό που ζητάω, πείτε το, αλλιώς καλύτερα να μη πείτε τίποτα.
Έπρεπε να πεταχτείτε όλοι να πείτε τον τρόπο που βλέπετε εσείς τα πράγματα? Αν νοιώθετε παρόρμηση συγκρατηθείτε και μη γράψετε τίποτα.
Συγγνώμη που είμαι απότομος.
Ο ψυχολόγος που με βλέπει λέει πως κάτι τέτοιο που ζητάω είναι πιθανό να γίνει, όμως ο ίδιος αρνείται να εφαρμόσει επάνω μου τέτοια θεραπεία.
Τον ρώτησα αν το ψάξω μόνος μου, είναι πιθανό να βρω καμιά άκρη? Μου είπε ναι, συνεχίζω να τον βλέπω βέβαια, αλλά ψάχνω και για αυτό.
Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Σας παρακαλώ, απαντήσεις μόνο πάνω σε αυτό που ρώτησα.
Εγω παλι νοιωθω οτι εχεις την εντυπωση πως απευθυνεσαι σε ηλεκτρονικους υπολογιστες. Θες μια απαντηση σε ενα υποκειμενικο θεμα , τουλαχιστον οσον αφορα τις τακτικες που μπορεις να ακολουθησεις και το μονο που μπορω να πω εναι ποια ειναι η δικη μου οπτικη σε αυτο το θεμα!
Αλλιως στασου στο ενα ποδι με ενα πιρουνι στο χερι και πες 16 φορες \"ασεξουαλ\" και νατο μπαμ εγινε!!
Συγνωμη για το υφος.
Με ευχαριστει που καποιος σε αυτο το φορουμ ζητα λυση για κατι,σε αντιθεση με πολλους που αρεσκονται στο να μυρικαζουν και να εξιστορουν τα προβληματα που εχουν συνεχεια χωρις να θελουν να τα λυσουν.
Περα απο το ιατρικο μερος, φαρμακα κλπ, πως σκεφτεσαι πρακτικα οτι μπορει να επιτευχθει αυτο που ζητας? Να καταλαβουμε τι εικονα εχεις, η αν εχεις ηδη δοκιμασει κατι να μας βοηθησεις.
Αν δε μας λες θα σου προτεινουμε θρησκειες, γιογκα και ζωγραφικη! : D
Αυτα εχει το φορουμ, αν ηξερες καλυτερα ας εμπαινες σε φορουμ με φαρμακοποιους.Διοτι ειναι σαν να θες να αγορασεις μπριζολες σε φαρμακειο.