Δεν κοροιδευεις τον εαυτο σου ετσι ειναι τα πραγματα.
Το οτι τα λες και νιωθεις καλυτερα ειναι καλο και ισως το πρωτο βημα!! :)
Σε αυτο το κομματι θα σε βοηθησει ο γιατρος. πιστεψε με.
Printable View
Δεν κοροιδευεις τον εαυτο σου ετσι ειναι τα πραγματα.
Το οτι τα λες και νιωθεις καλυτερα ειναι καλο και ισως το πρωτο βημα!! :)
Σε αυτο το κομματι θα σε βοηθησει ο γιατρος. πιστεψε με.
Και εσένα καλώς σε βρήκα.Ναι θα το αποτολμησω και αυτό.Θα αλλάξω και δουλεια.Νιώθω πολύ κουρασμένος να αθλούμαι,αλλα καμμια φορά το κάνω.Νέες παρέες οχι δεν θέλω.Δεν νιώθω οτι έχω κάτι να πάρω έτσι όπως ειμαι.Οποτε η θα προσποιούμαι οτι ειμαι κάτι άλλο(χαρούμενος)ή δεν θα έχω ορεξη.
Μου αρέσει να περνάω ωρα με την κοπέλα μου,αλλα αυτη έχει πολλές παρέες,και δυσκολεύομαι να κρατάω την αυτοπεποιθηση μου,οταν βγαινει κτλ.Ενώ εγω ειμαι κλεισμένος στο σπιτι,και δεν έχω καν ορεξη να βγω.
Τελος πάντων.Ρε παιδια αλλό ήταν το θέμα μου.Πιστευετε οτι μπορεί να έχω καταθλιψη η οχι;;
Πιστευω οτι μπορει να εχεις deadend...
Aλλα αυτο μονο ενας γιατρος μπορει να σου το πει...
και αυτο το λεω γιατι βρηκα πολλα κοινα σημεια στα λεγομενα σου με την δικη μου κατασταση
Σ\'ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.Quote:
Originally posted by xika
Πιστευω οτι μπορει να εχεις deadend...
Aλλα αυτο μονο ενας γιατρος μπορει να σου το πει...
Ευχομαι να ξεπεράσεις και εσύ τα όποια εμπόδια σου.
Ισως να το επισπεύσω τελικά,το ραντεβού με τον γιατρο...
Μαλλον ναι,αλλα πως να καταλαβουμε και απο ενα φορουμ,χωρις καν να ειμαστε ειδικοι σε ενα τετοιο ερωτημα?
Αν δεν παει αλλο και νομιζω οτι δεν εισαι και πολυ χαρουμενος απο το πως κυλαει η ζωη σου ισως να πρεπει να επισκεφτεις ενα ειδικο.
Νομιζω αυτο ειναι το σωστο και καλο ειναι να μην αφηνεις το χρονο να κυλαει κατα σου.
Για να σου πω την αληθεια και εγω θα πηγαινα σε ειδικο αλλα ειναι το χρημα στη μεση,το αποτελεσμα πιστευω θα ειναι θετικο αλλα θα μου αδειασει τη τσεπη.
Αξιζει το κοπο?Εσυ θα κρινεις και πιστευω οτι το αξιζει απο οσα μας λες.
Αξιζει τον κοπο!!
Μπορει να εχω ξεφραγκιαστει αλλα ειμαι πολυ καλυτερα και πολυ πιο δυνατη!!!
Φυσικά και αυτό είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για εμένα.Quote:
Originally posted by keep_walking
Για να σου πω την αληθεια και εγω θα πηγαινα σε ειδικο αλλα ειναι το χρημα στη μεση,το αποτελεσμα πιστευω θα ειναι θετικο αλλα θα μου αδειασει τη τσεπη.
Αξιζει το κοπο?Εσυ θα κρινεις και πιστευω οτι το αξιζει απο οσα μας λες.
Και δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για αυτόν τον κλάδο,χωρις να θέλω να φοβίσω...και συγγνώμη αν το κάνω αθελα μου.
Υπαρχουν πολλοι τσαρλατανοι, ειναι αληθεια....
καλα θα κανεις. στ κατω κατω δεν εχεις να χασεις τιποτα παρα μονο να κερδισεις ειτε ετσι ειτε αλλιως εχουν τ απραγματα.
και φυσικα να μην ξεχνας οτι εδω μπορεις να γραφεις οτι σε απασχολει για να νιωθεις καλυτερα οπως λες. :)
deadend το οτι εχεις κοπελα δεν σε βοηθαει λιγο να το ξεπερασεις?
Δεν σε ανεβαζει οτι εχεις καποιον ανθρωπο να σε νοιαζεται και να σε αγαπαει?
Αλλα συμφωνω και εγω, ενας ιατρος μπορει να σε βοηθησει περισσοτερο.
Μπα το οτι έχω κοπέλα,με αγχώνει κιόλας.Νιώθω οτι καλύτερα θα ήταν να κάτσω μονος,γιατι πρώτα πρέπει να λύσω άλλα ζητήματα και μετά να ψάξω για μια συντροφο.Αλλα δε θέλω να την χάσω,γιατι μου χαμογελάει και όταν το κάνει νιώθω οτι αναπνέω ξανά.Αλλά οταν νιώθω οτι βαριέται ή καταλαβαινω οτι δεν θέλει να ειμαστε μαζί,τρώω φρίκες και δε το αντέχω.Με έχει γνωρίσει δυναμικο.Δεν ξέρει οτι έχω πρόβλημα.Και δεν πρέπει να το μάθει.Δεν νομιζω οτι με αγαπάει,δεν θα ήταν λογικό κιόλας.Με ξέρει πολύ λίγο.
Eγω νομιζω ολα αυτα πρεπει να τα συζητησεις μαζι της, εξαλλου ειναι ο ανθρωπος σου.
Παντως και μονο που τα συζητας μαζι μας ειναι ενα μικρο βημα.... θα νοιωσεις καλυτερα που τα βγαζεις απο μεσα σου, και οτι εχεις καπου να τα πεις.
Και με κάποιους φίλους μου τα λεώ.Δεν έχω πρόβλημα.Και οι γονεις μου ξέρουν οτι δεν ειμαι πολυ καλα.
Με την κοπέλα μου φοβάμαι πολύ να τα συζητησω.Εχει τελειως άλλη εικόνα για εμένα.Και αυτό είναι πολύ δύσκολο για εμένα,γιατί πρέπει να παριστάνω τον ανετο,ενω παράλληλα μπορεί να νιώθω χάλια.
Το σκέφτομαι να χωρισω,πριν δεθώ περισσότερο μαζι της.
Κοπελα σου ειναι ομως, και θα σε γνωρισει και στις καλες και στις κακες στιγμες σου... και θα πρεπει να νοιωθεις ανετα να μπορεις να συζητας μαζι της....
Αν αρχιζεις απο τωρα να κρυβεις πραγματα, δεν θα γνωρισει στα αληθεια εσενα αλλα εναν ψευτικο εαυτο σου...
Και αν σε λιγο εχετε περισσοτερα προβληματα? Παλι θα τα κρυβετε?
Σκεψου τα ολα αυτα :)