εγω παιρνω μια 15ετια αντιψυχωτικα κυριως για ψυχωση.εχω βελτιωθει αισθητα μετα το ψυχωτικο επεισοδιο που ειχα και ημουν εκτος τοπου και χρονου φωναζα εβγαζα αφρους απο το στομα ειχα πληρως ψυχωτικο νευρικο κλονισμο εβλεπα οραματα.σκετος εφιαλτης μεχρι και αποπειρα αυτοκτονιας εκανα που παντα αγαπουσα την ζωη γιατι ηταν ανυποφορα τα συμπτωματα.ευτυχως με τα φαρμακα που παιρνω τοσα χρονια κυκλοφορω με το μετρο στην Αθηνα και δεν φαινεται το προβλημα υγειας μου και στεναχωριεμαι οταν βλεπω ομοιοπαθεις που δεν παιρνουν λογικα φαρμακα να παραμιλανε να βριζουν και να εχουν αλλοπροσαλλη συμπεριφορα γιατι σε αυτο το σημειο ημουν και γω καποτε και λογω των φαρμακων περναει απαρατηρητη η παθηση σε σημειο να μου λενε υπαλληλοι σε δημοσιες υπηρεσιες που βλεπουν την παθηση μου να μην πιστευουν οτι εχω περασει τετοια παθηση και να αμφισβητουν την παθηση που εχω .
γι αυτο τα φαρμακα μιλαω για ψυχωση δεν ξερω για καταθλιψη αλλα για την ψυχωση ειναι απαραιτητα και κανουν θαυματα με αποτελεσμα πολλοι απο εμας τους ψυχωτικους να εντασομαστε στο κοινωνικο συνολο και να μην ξεχωριζουμε με τους φυσιολογικους οπως τα παλια χρονια που τους στιγματιζαν και λεγαν ο τρελος του χωριου.γι αυτο και εχω την συνηθεια οποιος μαθει το προβλημα μου απο μενα γιατι δεν φαινεται εκ πρωτης οψεος και με κρινει σε αλλους οτι δεν στεκω στα καλα μου δεν θελω να τον ξαναδω μετα γιατι πολλοι που τα λενε αυτα παιρνουν και οι ιδιοι φαρμακα και δεν κοιτανε την καμπουρα τους γι αυτο οπως λεει η υπογραφη μου μην κρινετε για να μην κριθειτε