Καλημέρα σε όλους/όλες και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.
Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον όλα τα προηγούμενα μηνύματά σας.
Δυστυχώς ο εθισμός στο τζόγο είναι δύσκολα διαχειρίσιμος.
Θα μοιραστώ μαζί σας μια πρόσφατη εμπειρία μου.
Τις 9 πρώτες μέρες του Αυγούστου είχα κέρδη 1015 ευρώ (και "ρεφάριζα" την μέχρι τώρα ετήσια χασούρα).
Μέχρι σήμερα 20/8 όχι μόνο έχασα τα κέρδη αυτά αλλά ακόμα 1235 ευρώ.
Δηλαδή σε 11 μέρες έχασα 2250 ευρώ.
Όσον και αν φαίνεται περίεργο, τις περισσότερες μέρες είχα αρχικά κέρδη από 100 ως και 400 ευρώ. Η πλεονεξία μου όμως με οδήγησε να παίξω όχι μόνο τα κέρδη αλλά και το δικό μου κεφάλαιο.
Το αποκορύφωμα ήταν χθες 19/8. Ενώ το μεσημέρι είχα κέρδη 219 ευρώ, το απόγευμα τα έχασα και μαζί με τα δικά μου χρήματα η τελική χασούρα ανήλθε σε 700 ευρώ.
Δεν με πειράζει τόσο πολύ η χασούρα αυτή καθεαυτή όσο το γεγονός ότι δεν κρατάω πλέον ένα loss line καθώς και ένα win line όπως παλιότερα.
Παρότι γενικά έχω αυτοπειθαρχία συνειδητοποιώ ότι πλέον δυσκολεύομαι πάρα πολύ.
Έχω σκεφτεί και τη λύση του ΚΕΘΕΑ. Προς το παρόν θα παίζω μικροποσά και αν, καθώς η στοιχηματική banca άδειασε :).
Μην στεναχωριέστε για τη χασούρα, ό,τι έγινε έγινε. Και μην προσπαθήσετε να ρεφάρετε. ΔΕΝ θα λειτουργήσει.
Γενικά πάντως βοηθάει να καταγράφουμε τη δραστηριότητα μας (όσο δυσάρεστη και αν είναι).
Εγώ θα κάνω λίγο κράττει, τα λεφτά που θα έπαιζα στο τζόγο θα τα βάλω σε ένα κουμπαρά που αγόρασα από τα Jumbo (ναι παιδικό ακούγεται αλλά ο τραπεζικός λογαριασμός αδειάζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ στο on line gambling) και μετά από μερικούς μήνες θα κάνω ένα ωραιότατο δώρο στον ευατό μου.
Καλές ιδέες για την αντιμετώπιση του εθισμού υπάρχουν στο wiki how.
Επίσης διαβάστε και βιβλία σχετικά με τη στοιχηματική θεωρία. Είναι πολύ έξυπνα και δίνουν καλές συμβουλές. Άσχετα που εγώ δεν τις τήρησα (πλεονεξία όπως είπα πριν).
Σας ευχαριστώ για τις εμπειρίες που μοιράστηκατε και εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους/όλες σας.