[QUOTE=Liloupilou;1219156]
Quote:
Με φοβίζει μια ζωή μαζί του.. από όλες τις απόψεις.
Ακόμα και αν τα καταφέρει κ απεξαρτηθεί νιώθω ότι πάντα θα ζω με τον φόβο της υποτροπής του..
Εφυγες ...χθες ...
Quote:
Δεν είναι εύκολο για μένα...
Αλλά επίσης δεν μου είναι εύκολο και να το σταματήσω γιατί είμαι ερωτευμένη μαζί του.
Τι στοιχειο ερωτευθηκες ?
Quote:
Ξέρω όμως ότι έχω πληγωθει ήδη πολύ .. και ξερω ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά του και αγώνα.
Και επίσης με αγχώνει κ λίγο το να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και να "εξαρτηθεί" από μια σχέση.
Τωρα καπως αρχιζεις να μπαινεις στη συνειδητοποιηση και χαίρομαι, μιλας σωστα !
Quote:
Θέλω να πω ότι δεν θέλω να συνδυάσει την απεξάρτηση του με μένα ( εννοώ σαν υποστήριξη συντρόφου) ..
Δεν θέλω το κίνητρο του να είμαστε εμείς. Δεν θέλω να το κάνει για να είναι μαζί μου.. όταν μου τα λέει αυτά εκνευρίζομαι.. . Εκείνος βέβαια λέει ότι το κάνει πρώτα για αυτόν και μετά για μας..
Αυτο ειναι χειριστικο και το ξεχνας ..ΜΟΝΟ για εκείνον ,ουτε κατα διάνοια δεν πρεπει να το λεει γιατι ετσι προκαλει συναισθηματικη φορτιση ,τον νου σου
Quote:
Αν αισθανθεί και συνδυάσει την απεξάρτηση του μαζί μου και αύριο μεθαύριο χωρίσουμε τι θα γίνει? Θα πάει ναξανακάνει?
Αλλη μια σπουδαια συνειδητοποιηση ,συνεχισε να βαζεις την λογικη !
Quote:
Νιωθώ ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να κρατήσει εφόρου ζωής αν το κάνει μόνος του, με το υποστηρικτικό πλαίσιο που ήδη έχει, που είναι πολύ καλό ( σημαντικό).
Αυτο μονο θα του εξασφαλίσει την πληρη απεξαρτηση ..ΜΟΝΟΣ ,για τον ευατο του για κανεναν αλλον ..
Quote:
Και να βρει μια κοπέλα όταν θα είναι καλά , θα έχει πατήσει στα πόδια του κ θα μπορεί να στηρίξει μια σχέση επί ίσους όρους.
Κ αυτή την σχέση επίσης δεν θα την έχει συνδυάσει με ναρκωτικά πόνο κ μαυρίλες ( όπως εγώ και αυτός έχουμε συνδυάσει την δική μας σχέση) ούτε αυτός, ούτε η κοπέλα.
Δε ξερω. Έτσι τα σκέφτομαι κάπως.. ορθολογιστικά μάλλον..
Συνειδητοπιηση λεγεται ολο αυτο ,στο επισημανω και χαιρομαι που δεν αφηνεις το συναίσθημα του ερωτα να σε ευνουχίζει σε αυτο ...ειδικα στο συναισθημα που διακατέχεται και ο ενθουσιασμος του αρχικου ερωτα ...
Quote:
Από τη μια, το κεφάλι μου , μου λέει να φύγω, από την άλλη η καρδιά μου, μου λεει να μείνω.. ...δε ξέρω .. ειλικρινά..
Φευγεις σου λενε ΟΛΑ ...ΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙς ειναι παιχνιδι μια σκεψης γιατι αν η καρδια ουσιαστικα θα σου ελεγε μεινε ΔΕΝ θα συνειδητοποιυσες ολα αυτα που προανεφερες
¨Χειραγωγησε ¨μυαλο, σκεψη τα παντα σου ωστε να περασεις και στις πραξεις !!!!
Καλη Ανασταση καλη μου και κυριως Ανασταση στην ψυχη σου ,μην την αναλωνεις για κανεναν και τιποτα !