Η ειλικρίνεια προς τον ψυχίατρο είναι ειλικρίνεια προς τον εαυτό, αποδοχή. Αυτό είναι το πρώτο βήμα, μην ψάχνεις άλλο για αντιπερισπασμούς.
Printable View
Η ειλικρίνεια προς τον ψυχίατρο είναι ειλικρίνεια προς τον εαυτό, αποδοχή. Αυτό είναι το πρώτο βήμα, μην ψάχνεις άλλο για αντιπερισπασμούς.
Το λες, σαν να υπεκυψες σε αλκοολ και ναρκωτικα. Τα ψυχοφαρμακα δεν ειναι ουτε αλκοολ, ουτε ναρκωτικα. Δεν τα παιρνεις για το κακο σου, αλλά για το καλο σου. Ναι, εχουν και παρενεργειες αλλά η βασικη τους δραση ειναι να βελτιωσουν την ποιοτητα ζωης, περιοριζοντας τα συμπτωματα των ψυχικων νοσηματων. Και μαλιστα, η κλινικη αληθεια ειναι οτι το καταλληλο φαρμακο, στην σωστη δοση, περιοριζει τοσο πολυ τα συμπτωματα των ψυχικων νοσηματων, που μπορει να νιωσεις σαν να εισαι "νορμαλ" ανθρωπος. Αυτο βεβαια ειναι δουλεια του ψυχιατρου κανονικα, δηλαδη να βρει ποιο φαρμακο και σε ποια δοση, πετυχαινει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα, σε καθε ασθενη. Δεν ειναι ευκολο ομως καθως ολοι εχουμε διαφορετικο DNA, ενω τα φαρμακα εχουν το καθε ενα την ιδια συνθεση χημικων ουσιων, σε αντιθεση με εμας που ποικιλουμε ως προς αυτο...
Η ζωη σασ δεν πρεπει να αλλαζει απο τα 20 εωσ τα 45 πρεπει να χτιζεται εγω παιρνω φαρμακα για το σωμα οχι ψυχ κ την παλευω 50 ειμαι στα 25 εβγαλα προβλημα
Αν δεν παιρνεισ παρανομεσ ουσιεσ πρεπει να παρεισ
Ασπιρινη
Μυοχαλαρωτικο
Αλγκοφρεν
Χαπι για χοληστερινη
Ρεντ μπουλ
Ηλεκτρολυτεσ
Βιταμινεσ ντε μπε κ σε
Ξεκολλα απο το μυαλο σου μια χαρα εισαι κ ομορφη κ μην ξεχνασ υπαρχουν θεραπειεσ για οτι κ να εχεισ τα εχουν οι χειρουργοι για παρτυ τουσ θελει κονε για να τα βρεισ εγω σε βρισκω υπεροχη
Το θεμα ειναι κλαφτα χαραλαμπε καλα ρε βλαμμενα επειδη κλαιει ενασ θα κλαιτε ολοι πατε καλα δε λετε που γινατε ανθρωποι κλαιτε κι ολασ ετσι ειναι οι ανθρωποι στεναχωρημενοι μπραβο σασ
Η αλλη ειναι 2 μετρα γυναικα κ νομιζει παλαβομαρεσ οπωσ μου ειπαν σημερα
Ψηφισαμε το κομμα τησ φυσησ
Αν σε πιασει κανενασ βοσκοσ κ σε πατησει κανενα μανικι θα σου πω εγω
Αντε ξεκοληστε γτ εχει πολλα η ζωη να σκεφτεστε οτι σασ βγαλαν διαγνωση κ γινατε ανθρωποι
Αυτα απο το μετωπο