Quote:
Originally posted by Empneustns
τοσα νεα μελη μπαινουν στο φορουμ,γιατι δημιουργηθηκε θεμα μονο με το συγκεκριμενο νικ;
Την ίδια απορία έχω και εγώ και νομίζω ο ίδιος ο Πάνος θα πρέπει να καθήσει να προβληματιστεί πάνω σε αυτό. Αν όντως έχει ξαναμπεί και με άλλα νικ και έχει προκαλέσει την ίδια αντίδραση, προφανώς την μεγαλύτερη ευθύνη την φέρει ο ίδιος και καλό είναι να κάτσει να σκεφτεί.
και στο κατω κατω,οταν καποια ατομα ενοχλουνται απο μια παρουσια γιατι να μη το δειξουν;
Μπορείς να δείξεις την ενόχλησή σου με βρισιές και ένταση, μπορείς να την δείξεις και με επιχειρήματα, εξηγώντας τί σε ενοχλεί ή και με τη σιωπή σου, αυτό είναι το θέμα.
αυτο τοσο καιρο δεν προτεινουν ολοι σε καθε ατομο που ζηταει βοηθεια εδω μεσα;να βγαλει τα συναισθηματα του εξω οταν ενοχλειται;οσο για το θεμα bullying,αν υπηρχε κατι τετοιο θα το βλεπαμε σε ολες τις συζητησεις και σε ολα τα θεματα και οχι μονο στο συγκεκριμενο.Εγω προτεινω σε οσους θελουν να του μιλησουν να βρουν το εμ εσ εν του και ελευθερα να μιλαν με τις ωρες.Και με το καλο,οταν θα σκεφτεται το συνολο και οχι οταν θα κανει πως σκεφτεται το συνολο,ευχαριστως να τον διαβαζουμε και να τον θαυμαζουμε.Δηλαδη στο βωμο της καλωσυνης και του υπερανω θα πρεπει να γινονται αποδεκτοι ολοι ανεξαρτητα του τι λενε;
Το φόρουμ είναι μια αλληλεπίδραση ομαδική και σαν τέτοια, σίγουρα αγκαλιάζει ή αποβάλλει άλλα μέλη. Ρωτάς αν θα πρέπει όλοι να γίνονται αποδεκτοί ανεξάρτητα του τι λένε.. Το ποιός τελικά θα γίνει αποδεκτός και ποιός όχι, ποιός το ορίζει αλήθεια και ποιά θα είναι τα κριτήρια?Αναρωτιέμαι κι εγώ μαζί.
και στο κατω κατω,ολα τα κειμενα υπαρχουν,ας κατσει να τα διαβασει,να βρει ποιος ο λογος που τοσα ατομα φερθηκαν εχθρικα απεναντι του,να τα αξιολογησει και να βελτιωθει.Ετσι δεν κανουμε ολοι στις κοινωνικες μας επαφες;νικνειμ εχει πολλα,ας κανει ακομα ενα και ας κανει μια καινουρια αρχη.αυτη ειναι η δικη μου προσωπικη γνωμη.
οσο για τα δηλητηρια και τα σχετικα,εγω ενα πραγμα ξερω,αν δεν προστατεψουμε κατι καλο απο μονοι μας πολυ γρηγορα θα βρεθουν ατομα να το καταλαβουν,και να το καταστρεψουν.
Εμπνευστή απο όλα τα ποστ σου τα σχετικά με το θέμα, έχω την αίσθηση οτι νιώθεις τον Πάνο σαν μια μεγάλη απειλή για το φόρουμ. Αυτό που προσπαθώ να σου πω, είναι οτι κατά τη γνώμη μου, αν δεν δώσουν τα μέλη την εξουσία ( και τη σημασία) σε κάποιον, αυτός δεν μπορεί να απειλήσει τίποτα και κανέναν. Οτι κι αν λέει.