Originally Posted by
JohnyK33
Μιας και μιλάμε για διατροφή,διαβάζω ότι αρκετά από αυτά που θεωρούμε υγιεινα όπως τα δημητριακά ολικής άλεσης,οι μπάρες δημητριακών και πρωτεινης,περιέχουν αρκετή ζάχαρη η υποκατάστατα αυτής,τα γλυκά τύπου light η με στέβια επίσης,η τα ισοτονικά ροφήματα.
Κάποιες φορές.συμβαινει το εξής,μπαίνεις σε μια σειρά,ξεκινάς μια διατροφή,μια γυμναστική και έρχεται η στιγμή μετά από λίγες ημέρες,που θα σου πει κάποιος να πάτε για μπύρες,για βρώμικο,κάποιος που θα σε κεράσει γλυκό κλπ,εκει δεν μπορείς να αρνηθείς η να πεις όχι,οπότε βγαίνεις από τη ρουτίνα και επιστρέφεις στα προηγούμενα.
Δεν μπορώ ούτε εγώ τον θερμιδομετρητή η την ζυγαριά φαγητού,μου φαίνεται αρκετά περιοριστικό να το κάνω αυτό με την ακριβή μέτρηση θερμίδων.
Άλλες φορές,η βαριεστημαρα,η κούραση η το με το στανιό να ακολουθησεις πρόγραμμα διατροφής και άσκησης μας κάνει να τα παρατάμε εύκολα,δεν είμαι φαν ούτε του γυμναστηρίου,ούτε λόγω της διαταραχής αισθάνομαι άνετα μέσα σε όλους τους άλλους να κάνω τις δικές μου ασκήσεις και να με παρατηρούν οι άλλοι τριγύρω.