Ναι δυστυχως δεν ενεργοποιημενα.. αλλα μπορεις να χρησιμοποιεις κατι τετοια :)
Printable View
Ναι δυστυχως δεν ενεργοποιημενα.. αλλα μπορεις να χρησιμοποιεις κατι τετοια :)
Αlobar Καλως ηρθες και απο εμενα !!
Αν δεν κανω λαθος ειχες γινει μελος στο site μου και τα λεγαμε ενα διαστημα ...απο κει ??
Αν ειναι συμπτωση τοτε συν χωραμε...
VelvetUnderground οσο για το οτι επειδη παιος θα κανει μαυρο μετα θα προχωρησει και σε αλλες ουσιες , σαφως και δεν ειναι στανταρ, απλα καπιοι το καναν και το κανουν...Αυτο δε σημαινει ομως οτι φταει το μαυρο-κανναβη επειδη λενε αρκετοι ανθρωποι... οτι εναι ο προθαλαμος για να μπει και σε αλλες ουσιες μετα...
ΟΧι
Οσο για το οτι δεν υπαρχουν μαλακα και σκληρα ναρκωτικα παρα μοναχα ναρκωτικα VelvetUnderground
Η καθε Ουσια ,η ηρωινη η κανναβη η βενζοδιαζεπινες, η κοκαινη η βοτκα η ουισκη ειναι το ιδια ολα υπο την εννοια ολα ,οταν εχουν τον ιδιο σκοπο στην χρηση - καταχρηση
Την Φυγη..
απο την δυσκολη κοινωνικη πραγματικοτιτα ...το μονο που διαφερει απο ουσια σε ουσια ειναι το \"φτιαξιμο\" η μαστουρα ,και οι βλαβες οργανικες και ψυχολογικες.....
Εσυ τουλαχιστον εχεις ενα + του οτι το ξερεις οτι θελεις να διαλεξεις να \"φευγεις\"
Ξερεις ποσοι ειναι που δεν το ξερουν καν..η δεν το παραδεχοντε...η δεν το αντιλαμβανονε? η τελος.. εθελοτυφλουνε?
Αληθεια αναρωτηθηκε κανεις οταν λεει ελα μωρε εγω δεν εχω τιποτα κανενα προβλημα ..ολα καλα ..απλα λιγο να \"φτιαχτω θελω\"
Συνηθως θελει φτιαξημο κατι που εχει χαλασει..η δεν λειτουργει σωστα τεσπα..
και συνηθως καπιος που θελει να παρει τον δρομο της φυγης απο την δυσκολη κοινωνικη πραγματικοτιτα...
σαφως δεν τον ικανοποιει...το αντιλαμβανομαι αυτο..
οκ..
Ομως το βαζει στα ποδια ..
Ναι αυτη ειναι η ΑΛηθεια!
γιατι να μην μηνει εκει να αντιμετωπησει την πραγματικοτητα καταφατσα...?
Του λιπουνε οι αμυνες? οκ!..δεν ξερει πως.? .οκ... ! φοβαται..?? .οκ! ολα αυτα τον κανουν περισσοτερο αγχωδη θλημενο εως και καταθληπτικο...οκ!!!
ΚατανοητΟτατα ολα αυτα !
...και γω απο εκει περασα και μαλιστα απο τα \"σκληρα\" οπως τα αποκαλεις εσυ και πολοι ακομα..
Περασα και εγινα κατοικος για 10 χρονια στην φυλακη της ηλιθιοσκονης ηρωινης..της σκονης που σε γυλακιζει μεσα σου στον ιδιο σου τον εαυτο..
Δεν λεω οτι ειναι ευκολο..ολο αυτο που περναει ο καθε ενας
αλλα ουτε και κατηγορω κανεναν που το κανει..
που φτανει στο σημειο να αναζητησει μια διεξοδο μεσα στο αδιεξοδο που αισθανετε μεσα του και το ψαχνει μεσα σε καθε ουσια...
Εκει δεν υπαρχει διεξοδος ομως ...εκει ειναι το παραμυθι..
και δνε εχει καμια σημασια αν αυτη η φυγη που επιλεγει ο καθε ενας διαρκει 1 ωρα 2 ωρες η 3 ωρες η 13..
Σημασια δεν εχει η \"ποσοτηΤα\" αλλα η \"πιοτητα\"
Μπορει ομως...να τα καταφερει και να μπορεσει να ξαναδει την Ζωη με Χαμογελο αληθινο..!
Οχι με ηλιθιοΧαζοχαμογελο απο την \"ευφορια\" της καναββης και οπιασδηποτε αλλης Ψυχοτροπης ουσιας...
Μπορει να δει οτι στην Ζωη δεν ειναι ολα μαυρα ουτε Γκρι.....
Μπορει να καταφερει να αλλαξει τροπο σκεψης και σταση Ζωης..
...Και δεν ειναι ντροπη ουτε θα του πεσουν τα μουτρα καπιου να ζητησει βοηθεια.. απο εναν ειδικο.
Εναν ειδικο ψυχοθεραπευτη...εναν σωστο ψυχοθεραπευτη και οχι κομπογιαννητη που θα θελησει απλα να του παρει τα φραγκα...
Δωξα το θεο ευτηχως υπαρχει ακομα δωρεαν δημοσιο προγραμμα με Ανθρωπους που αγαπανε αυτο που κανουνε..
Ειναι πρωτα Ανθρωποι και μετα ψυχοθεραπευτες - ψυχολογοι..
Μιλω για την Δημοσια Μοναδα Απεξαρτησης 18 ΑΝΩ..
Οπου ξερει να αντιμετωπιζει τον καθε ανθρωπο που θα παει εκει ως ξεχωριστη προσωπικοτητα και να τον βοηθησει και να τον στηριξει...
Ολα αυτα Δεν ειναι λογια.......
.ειναι ΑΛηθειες...!
Θα ξανα επανελθω για να γινω ακομα πιο αναλυτικοτερος στο θεμα..
Μεχρι τοτε
ασε με εμενα να επειμενω και να το πυστευω... οτι δεν υπαρχουν σκληρα και μαλακα...
θα ξανα επανελθω...
Δεν σας απειλω :P
Με εκτιμηση Θοδωρης
Κι ό,τι έλεγα νωρίτερα για την αϋπνία μου... γεια σου κι από μένα Θοδωρή. Όχι, δε γνωρίζω τη σελίδα σου αν και γράφω σε φόρουμς αρκετά χρόνια.
:)
Μιλάς για τη μονάδα που ίδρυσε η κα Μάτσα. Μακάρι να συνέβαινε παντού αυτό που λες. Αλλά δεν υπάρχουν συνήθως άνθρωποι σα την κα Μάτσα. Έχω άλλη εμπειρία από ομάδα απ\' την οποία και αποχώρησα. Δεν είναι για μένα. Είπες κάτι ορθό. Ο κάθε χρήστης χρειάζεται να αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστή μονάδα. Σε μια ομάδα ποτέ δεν είναι κάποιος ίδιος με άλλον. Δυστυχώς κάποιες ομάδες υστερούν πολύ σε αυτό. Αλλά αυτά προς το παρόν. Καλημέρα.
Για αυτην μιλω ναι!
KΑΛΗ ΜΕΡΑ! να χουμε!
http://clubs.pathfinder.gr/Apeksartisi18ANW__
( ανοιγει και βλεπετε καλυτερα μονο με explorer7)
καλώς σας βρήκα. η ζωή δεν είναι ούτε σκληρή ούτε μαλακή ούτε τίποτα. απλά είναι. οι άνθρωποι ναι, μπορούν να γίνουν σκληροί, αλλά μπορούν να γίνουν και \"άγιοι\". υπάρχει ο Μπους, αλλά υπάρχει και ο Γκάντι. ο Μπους δίνει ίσως αξία στο Γκάντι, και ο Γκάντι μας δείχνει πόσο τέρας είναι ο Μπους. μήπως λοιπόν όλα είναι σωστά βαλμένα; και έτσι απομένει σε μας η επιλογή. \"η στιγμή να αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θα αφήσεις.\" αφήστε λοιπόν όλα τα λουλούδια να ανθίσουν. η επιλογή του αρώματος είναι αποκλειστικά θέμα της δικής σας μύτης!!!!
Σωστός...Quote:
Originally posted by ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
καλώς σας βρήκα. η ζωή δεν είναι ούτε σκληρή ούτε μαλακή ούτε τίποτα. απλά είναι.
καλωσήρθες :)
εγω θα ελεγα οτι ειναι απο ολα...ελπιζω σε καλες κ ανεκτες αναλογιες για τον καθενα μας:)Quote:
Originally posted by ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
καλώς σας βρήκα. η ζωή δεν είναι ούτε σκληρή ούτε μαλακή ούτε τίποτα. απλά είναι.
Καλως ήρθες Αριστειδη:)
Σωστό κι αυτό. :)
να εχουμε τα επιθυμητα σκληρα και μαλακα στην ζωη μας λοιπον !!!
(δεν μιλαμε για ουσιες φυσικα..)
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ -ωραιος-
Τι ειναι καλυτερο για την ψυχη μας και για την υγεια μας δυο ποτηρακια κρασι η ενα τσιγαρακι μαυρο -ελληνικη φουντα-?Και τα δυο τα παραγεις εσυ στο σπιτι σου βιολογικα!(γιατι πλεον ειναι σιγουρο οτι θα νομοποιηθει και στην ελλαδα )
γιατι πρεπει να παρουμε κατι για να ειμαστε καλα?
Αυτο αναρωτιεμαι και εγω!Ελα ομως που μπορει να εθιστεις να εχεις ωραιες στιγμες και ενα τσιγαρακι η κρασακι ,εξαλλου ειναι και τα δυο κοινωνικα,το θεμα ειναι οτι ο γραφων αρχικα αυτο το θεμα ανεφερε την αντικατασταση φαρμακων απο την κανναβιολη η οποια μετα απο ερευνες σε καταθλιπτικους και καρκινοπαθεις εδειξε οτι βοηθαει ,εδω ειναι το θεμα ,κοβουμε τα φαρμακα και πινουμε μαυρο / αντεχουμε? θα μας βοηθησει η θα μας τρελλανει πιο πολυ ,δεν εχουμε τιποτε ,κατι ψιλες νευρωσεις ?θα μας χαλαρωσει!Εχουμε παλια εμπειρια πριν απο την φαση μας(αρρωστια-αδυναμια-) η τωρα μαζι με τα φαρμακα η κ χωρις αυτα τωρα που ειμαστε ψιλοχαλια?για πρωτη φορα ?το μαυρο λενε ειναι ψυχωδηλωτικο αρα θα γινουμε χειροτερα?τι να κανω ?θα ρωτησω τον γιατρο μου,,,,,,,,,,
ξερεις, δεν εχω ιδεα τί κανει το μαυρο στην καταθλιψη ή στον καρκινο. Αυτο που νομιζω απο προσωπικη εμπειρια, ειναι πώς οι ωραιες στιγμες ειναι καθαρες, διαυγεις κ τις νιωθεις νηφάλιος.
Το να αντικαταστησεις μια ουσια, απο μια αλλη κ να νιωθεις οτι την χρειαζεσαι για να αποκτησεις ωραιες στιγμες ειναι ενα μεγαλο θεμα.
Προσωπικα, δεν θα προτεινα στο γιατρο μου να διακοψω τα φαρμακα για να συνεχισω με μαυρο. Δλδ δεν βλεπω το λογο...