-
κοβουμε τη ζαχαρι,τα αναψυκτικα περιοριζουμε το ψωμι,αποφευγουνε τους συνδιασμους κρεας τυρια πατατες ψωμι και βουτηγμα στη χωριατικη και τους αντικαθιστουμε με κρεας η ψαρι και σαλατα,ασκουμαστε και λιγο και τα κιλα φευγουν:)
το ολγακι 82 ειμαι δεν μπορουσα να μπω με τον παλιο κωδικο και ξαναεκανα εγγραφη,γαμωτοοοοοο
-
οlgaki82 όλα αυτά γνωστά και τυρούντε τις περισσότερες, από παλιά........ τα κιλά φεύγουν. ΠΩΣ όμως σταθεροποιούντε χαμένα;...........................είναι το ζητούμενο μου. εφόσον έχουμε αλλάξει τρόπο διατροφής και συνήθειες.
-
μερικες ειμαστε καταραμενες να χουμε αργο μεταβολισμο ετσι ειμαι και εγω,πρεπει δυστυχως να πειναμε μια ζωη και να προσεχουμε οχι για να χασουμε πραγμα π γινεται τοσο μα τοσο αργα,αλλα τουλαχιστον για να μη βαλουμε.τι να πεις:(
-
-
Μισό, γιατί για να μιλήσουμε για σταθεροποίηση, πρέπει πρώτα να έχουν όντως χαθεί όλα τα επιπλέον κιλά. Τα πρώτα συνήθως χάνονται εύκολα, μετά χρειάζεται μεγάλη επιμονή για να αρχίσει να ξανακατεβαίνει η ζυγαριά και σε αυτό το σημείο αρκετοί απογοητεύονται και εγκαταλείπουν τη συστηματική προσπάθεια. Επίσης, όταν κάποιος χάσει αρκετά, συνήθως επαναπαύεται και δεν προχωρά μέχρι τέλους.
Όταν έχεις φτάσει όντως στο κατάλληλο βάρος και αν όντως έχουν αλλάξει οι συνήθειες και ο μεταβολισμός λειτουργεί κανονικά, δεν είναι εύκολο να παίρνεις κιλά ανεξέλεγκτα. Κι όσο περισσότερα χρόνια τα διατηρείς, τόσο δυσκολότερο είναι να παχύνεις πολύ. Για να πάρεις κιλά σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει πραγματικά να τρως περισσότερο ή πολύ διαφορετικά για σημαντικό χρονικό διάστημα.
Φυσικά, πράγματι μπορεί κανείς να \'πάρει\' δύο κιλά μέσα σε μία εβδομάδα, όμως μπορεί άμεσα να τα χάσει. Αν τα αφήσει και κάθονται και προστεθούν κι άλλα, εννοείται ότι γίνονται δυσκολότερα τα πράγματα. Πάντως το να \'σταθεροποιηθούν\' απόλυτα δεν γίνεται, οι μικρές διακυμάνσεις είναι μέρος της ζωής. Μικρές όμως, όχι περιμένω να βάλω 15 κιλά προτού αρχίσω να ξαναπροσέχω.
Κανένας όσο \'αργό\' μεταβολισμό και να έχει δεν παίρνει πολλά κιλά σε μια νύχτα. Ναι, κάποιοι χρειάζονται περισσότερη προσοχή από άλλους και γύρω οι πειρασμοί είναι πολλοί, ο τρόπος ζωής δεν διευκολύνει πάντα, η κακή ψυχολογία αποσυντονίζει, μπορεί να υπάρξουν επιβαρυντικοί παράγοντες π.χ. ορμονικά, λήψη φαρμάκων, ΑΛΛΑ αν πράγματι υπάρξει σταθερή και συστηματική προσπάθεια, αποκλείεται να μη χαθούν τα κιλά και να μη διατηρηθούν μέσα σε λογικά πλαίσια.
-
Βασικο πλανο διατροφης.Μου το εδωσε η διαιτολογος μου γιατι εχω το ιδιο προβλημα.Κ θα πηγαινα πολυ καλα αν δεν εκανα ζαβολιες.
Πρωινο-Υδατανθρακες+Χυμο η φρουτο
Σνακ-γαλακτοκομικο προιον+Υδατανθρακες+χυμο η φρουτο
Μεσημ-Υδατανθρακες +λαχανικα+πρωτεινη
Σνακ--φρουτο η χυμο + 1 λεπτο κομματι κεικ η 1 μικρο κομμ.παστελλι ηΞηρους καρπους ανα
λατους κ αψητους η σοκολατα υγειας 30 γραμ
Βραδ-υδατανθρακες+λαχανικα-+πρωτεινες
Πριν τον υπνο-γαλακτοκ η φρουτο
Το προσαρμοζετε στις δικες σας αναγκες κ γουστα.Καλη επιτυχια!!!
-
Παραλειψη .στο πρωινο κ γαλακτοκομικο προιον
-
Σχετικότατο και πολύ σωστό το άρθρο του administrator για τις δίαιτες!....
http://www.e-psychology.gr/eating-disorders/22-diet-on-monday-nikos-doiranlis-psychologist
-
Αυτός που είναι παθόν μόνο αυτός ξέρει τι.......