γεια στα δυο φιλαρακια μου Diana1982 εχει πεθανει η μανα σου ε ??σου λειπει τωρα ???πως φερονταν ??κι η αδερφη σου δεινοπαθησε μαζι της ??? κλαφτα φιλε με γονεις που φερονται λες και σε κτημα τους αχχχχχχχχ οσο για το ασπεργκερ δε ειν σε ολους ιδιο αλοι εχυν δινατοτιτες αλοι ειν λιγοτερο λειτουργικοι εγω δε ειμ καλη στα χερια ειμ σα να ειμαι 5 χρονων σε συντονισμο των χεριων μου ουτε τα κορδονια μου δε μπορω να δεσω καλα καλα κι παλευω καθε μερα να κανω οσα αλος σα κι μεν δε θα μπορουσε αναγκαζομαι να τα κανω κι ας τα κανω μανταρα . φοβισμενη!!!! ζω σε επαρχια δε εχει εδω τετοια που λες για ατομα σα κι εμενα κι εδω που ζω δε έχω επαφες με κοσμο να με καθοδηγεί σα γονιος ας πουμε κι μονη αποφασεις δυσκολα περνω δε εχω τολμη ειχα αναγκη στηριξη απο καποιον κι ομως ειμ μονη μου κι οτι μου κοβει οσο μου κοβει η γκλάβα μου κανω .ζουμε με τη συνταξη της μαμας μου κι ετσι οκ εχουμε μια αξιοπρεπη ζωη το φαι το σπιτι μας κι οκ . καταγγελια δε μπορω να κανω γιατι μετα ειμ εντελωσ ξεκρεμαστη κι τωρα 90 χρονων αυτη η γυναικα να τη παιδεύω δε εχει πλεον νοημα δε θα αλλάξει ειν αυτο που εχει ψυχιατρικο το θεμα . οταν πεθανει ξερω οτι μεν δε θα εχω την ευθυνη ενος ηλικιωμενου μην παθει κατι κι να εχω το αγχος κι αυτα με το φερσιμο της το ασχημο κι αυτα μα οταν πεθανει θα ειμ μονη εντελως σα νεκρο το σπιτι θα ειναι .οπως και ναχει θα πονεσω οταν φυγει απ τη ζωη οπως κι αν φερετε την αγαπω .κανεναν δε θα χω να με νοιαστει σα το ζομπι θα γυρνω μονη σα τη τρελη της γειτονιας που ολοι κοροιδευουν .