Μιας και εγω ειμαι ομοιοπαθης (γαδ,κρισεις πανικου) με βρισκει πολυ θετικο να συμμετασχω και εγω σε κατι τετοιο.
Printable View
Μιας και εγω ειμαι ομοιοπαθης (γαδ,κρισεις πανικου) με βρισκει πολυ θετικο να συμμετασχω και εγω σε κατι τετοιο.
Βαλτε και εμενα μεσα παιδια elsa kaiserlidou
Τελικα βρεθηκε καποιος τροπος να οργανωσουμε κατι;
Τι θα γίνει βρε παιδια; θα οργανωθούμε;
Καλησπερα. Μπορούμε να φτιάξουμε ομάδα στο messenger για πιο άμεσα μηνύματα η στο viber
αυτος ακριβως ειναι ο σκοπος του φορουμ αυτου.
οχι να "ξεπερασει" κανεις μια ασθενεια επειδη θα επικοινωνει με ομοιοπαθεις, γιατι αυτο θελει βοηθεια ειδικου. αλλα να βρει μια στηριξη συζητωντας το θεμα που τον απασχολει, με ανθρωπους που θα τον καταλαβουν και μαζι με την βοηθεια του ειδικου, να καλυτερευσει. αλλα εσυ ανοιξες ενα θεμα, ειχες 20 απαντησεις απο κατω, κι ουτε ξανασχοληθηκες...
χρειαζεται μεσσεντζερ για να συζητησει κανεις; στο μεσσεντζερ καταργειται η ανωνυμια. σε ενα ανωνυμο μεσον, οπως αυτο το φορουμ, πιο ευκολα μιλαει κανεις κι ακομα κι εδω, μερικοι δυσκολευονται. που να δωσουν και τα τηλεφωνα και τους λογαριαμσους τους, δηλαδη....
επιπλεον ερχονται κατα καιρους, νεα μελη, χωρις καμια συμμετοχη στο φορουμ και ζητουν με το καλημερα πριβε συνομιλιες σε μειλ και σοσιαλ.
εγω δεν θα ειχα καμια εμπιστοσυνη να το κανω αυτο...
Εαν κανατε το group θα ήθελα και εγω να μπω. Παλεύω χρονια με καταθλιψη και τα τελευταια χρονια περισσότερο με κρισεις πανικους αγχος και αγοραφοβια