Εχεις δικιο απλα νιωθω τοσο αδυναμη να ελεγξω το μυαλο και τις σκεψεις μου που ειλικρινα με παιρνει πολυ απο κατω.Ελπιζω συντομα να με πιασουν τα φαρμακα και να αρχισω να ζω μια φυσιολογικη ζωη.
Printable View
Εχεις δικιο απλα νιωθω τοσο αδυναμη να ελεγξω το μυαλο και τις σκεψεις μου που ειλικρινα με παιρνει πολυ απο κατω.Ελπιζω συντομα να με πιασουν τα φαρμακα και να αρχισω να ζω μια φυσιολογικη ζωη.
Υπαρχουν ανθρωποι που πουλανε τα παντα αν δεισ οτι δεν την παλευεισ παρε τισ θεραπειεσ για τα σωματικα σου θεματα κι ασε τα ψυχολογικα στο γιατρο
Δεν εχει μεγαλη διαφορα παντωσ να ξερεισ
Μιλησα με την ψυχοθεραπευτρια και μου ειπε οτι το enlift επρεπε να με ειχε πιασει στις 23 μερες οποτε μαλλον ο ψυχιατρος θα μου δωσει πιο ισχυρα φαρμακα.Θα ειμαι λειτουργικη αραγε αν παρω αλλα η θα εχω σοβαρες παρενεργειες;
Η ψυχολογοι γενικα ειναι ασχετοι με τα φαρμακα δεν εχουν ιδεα (εκτος αν ειναι ψυχιατρος/ψυχοθεραπευτης) οποτε εγω θα ελεγα σε αυτο το θεμα μην την ακους ακου την σε ολα τα αλλα που ειναι στην σφαιρα γνωσης της. Για να κρινεις σωστα αν δουλευει το φαρμακο για σενα ή οχι αφησε τουλαχιστον 1,5 μηνα εκει περιπου θα εχεις μια ιδεα αν το κρατας ή δοκιμαζεις αλλο (αυτα βεβαια θα τα αποφασισει ο ψυχιατρος)
Εχεις δικιο αυτο θα κανω και ελπιζω να παει καλυτερα η θεραπεια....
Εσεις παιδια ειχατε προβλημα στο να πατε καπου;Εγω εχω θεμα να παω οπουδηποτε ακομα και να κατεβασω τα σκουπιδια νομιζω οτι κατι θα παθω Οπως εχω θεμα και με το να μενω μονη μου.Εκει σας βοηθησανε τα φαρμακα η η ψυχοθεραπεια;
Σε ευχαριστω πολυ dream21 για το κουραγιο.Ειναι παρηγορια να ελπιζω οτι θα ξανασηκωθω
Το προβλημα ειναι εκει για να σου πει απο τι εισαι φτιαγμενη εγω εχω ψυχωση κ δουλευω αλλα η καρδια μου ειναι πετρα πλεον εχω αγριεψει πλεον σε μενα φαινεται ενω μιλαω το εχω τσεκαρει δηλαδη βλεπεισ πετρα στα παπαρια σου γραφτα ολα κ ζησε οπωσ μπορεισ κ μετα καλυτερευει
Δυστυχως elis ειμαι αυτος ο τυπος ο υπερευαισθητος ο υπεραναλυτικος που τα παντα μπορει να τον αγχωσουν.Θα ηθελα πολυ να ημουν ζαμαμ φου αλλα στα 40 μου δεν ξερω αν μπορω να αλλαξω
Το προβλημα ειναι πως οσο βγαινω νιωβω ακομα πιο εντονες κρισεις ζαλιζομαι ανεβαζω παλμους και νιβθβ οτι θα πεθανω.