Καλά έκανες! Γι' αυτό θα είναι αυτό το θρεντ. Να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, ό,τι τον βαραίνει :)
Printable View
ναι φιλαρακι αυτο αστα και στα γιουτουμπ τα συναντάω τα κουλα . μεμονωμένα απαντούν κάποιοι σε αυτούς που θελουν .
θέλω να χάσω κιλά και δεν μπορώ να σταματήσω τα γλυκά ή το βραδινό τσιμπολόγημα.
δεν είμαι σε επικύνδινη κατάσταση, όχι. καλά είμαι απλά εγώ λειτουργώ πιο αργά όταν είμαι παραπάνω από το κανονικό.
πιάνεται για ξομολόγηση;
Εννοείται! Δεν έχει σημασία ό,τι κι αν γράψετε, γράψ' τε τον ουρανό με αστρα αρκεί να βγεί κάτι από μέσα σας!
Εγώ φοβάμαι μην με πιάσει η αστυνομία γιατί έχω κάνει κάποια παραπτώματα και όλη μέρα είμαι μέσα στο άγχος. Παρ' όλα αυτά συνεχίζω να τα κάνω.
Οι μισοι σασ βλεπουν ωσ πουτανεσ που πρεπει να αγορασουν με κλεμμενο χρημα εν τω μεταξυ οι κοπελεσ ειναι απατεσ αυτοι ολοι ειναι το 41 τα εκατο του μητσοτακη με κλεμμενο χρημα χτιζουν ενα χαρακτηρα που δεν υπαρχει για να παντρευτουν μια που απο τισ πλαστικεσ δεν υπαρχει γτ σασ ειπαν οτι υπαρχει αγαπη ενω δεν υπαρχει
Το 60 τοισ εκατο δεν δινει φραγκο κ το 41 τοισ εκατο του λειπει μυαλο κ κλεβει χρημα κι οι κοπελεσ αναγκαστικα πουλιουνται σε οποιον δωσει τα περισσοτερα το εμποριο δουλων δε σταματησε ποτε τα ιδια γινονται κ στισ δουλειεσ αλλοι κανουν μια μαλακια κ παιρνουν λεφτα κι αλλοι γαμιουνται κ δεν τουσ πληρωνουν
Κ μεσα σε ολα αυτα πρεπει να εχεισ τουσ πολιτικουσ διπλα σου να σου λυνουν τα προβληματα αλλοι εκεινοι μυαλο κουρκουτι ολοι σασ
Εν τω μεταξυ η τηλεοραση με τα προτυπα σου λεει πωσ να εισαι για να αγορασεισ κ πωσ για να πουληθεισ και ολο αυτο το δημιουργουν οι κυβερνησεισ σε καθε κρατοσ για να ζουμε ζωη συμφωνα με τον αλλον κι οχι με το θεο αρα το παιχνιδι ειναι στημενο κι απο πριν ξεπουλημενο
Δεν υπαρχει καλοσ ανθρωποσ εν ζωη οι καλοι πεθαινουν νεοι μονο οι κακοι μενουν ειπαμε ζουμε συμφωνα με τον αλλον κι αν υπαρχει θεοσ δεν κανει τιποτα ολα εμεισ τα κανουμε
Εγω εξομολογουμαι οτι νευριαζω με οσουν με υποτιμανε και με οσους γελανε οταν ειμαι χαλια και κοροιδευουν.Οταν ειμαι χαλια νευριαζω με τον εαυτο μου που δεν αντιδραω οπως θα θελα..Οταν ειμαι λιγο καλυτερα εξομολογουμαι οτι αντιδρω βιαια.Οταν ειμαι σχετικα καλα βριζω και την κανω γιατι σιχαινομαι και οταν ειμαι καλα τους λυπαμαι λιγο.
Νευριαζω επισης με οσους υποστηριζουν τις ιδιωτικοποιησεις και αναπαραγουν το ρατσισμο, και τις κοινωνικες ανισοτητες.Και με οσους θα εκαναν σχεδον τα παντα για το συμφερον τους
Την ευχη σας γεροντισα!!
Λοιπόν εγώ εξομολογούμαι κάτι πολύ ντροπιαστικό. Όταν έγινε η πορεία για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην Νίκαια, πήρα τον αδερφό μου και πήγαμε. Εγώ φόρεσα ένα τζιν, μια ροζ μπλούζα με μια μαύρη μπουτονιέρα (έχει σημασία αυτό), πάτους με φιόγκο και ο αδερφός μου φόρεσε ένα χαβανέζικο σορτσάκι, Τ-shirt και σαγιονάρες.
Κάποια στιγμή συνειδητοποιώ ότι όλοι είναι ντυμένοι στα μαύρα.... Του λέω "ρε μλκ πώς είμαστε ντυμένοι έτσι αφού είναι πορεία κηδείας κι εμείς ήρθαμε όπως μας κατέβηκε. Όλοι είναι ντυμένοι στα μαύρα λόγω πένθους εμείς πώς ήρθαμε έτσι???? Πάμε πιο μακριά θα φάμε ξύλο!" Και ενώ ψυχικά ήμασταν με πένθος εξωτερικά ήμασταν από άλλο πλανήτη σε μια πορεία πένθους :Ρ Ντροπή και αίσχος, και βλακία του εγκεφάλου φυσικά!
να σου πω, αυτό είναι σαχλαμάρες. δεν είστε υπεύθυνοι για ό,τι έγινε και ούτε υπάρχει ντρες κόουντ στις πορείες, εκτιμώ. οι πορείες είναι ένα κοινωνικό δικαίωμα και ένας τρόπος να μοιραστείς και να εκφράσεις συναισθήματα.
κι εγώ αν κατέβαινα σε πορεία θα έβαζα ό,τι είναι καθαρό και σε καλή κατάσταση. και δε με νοιάζει τίποτα, τί θα λένε οι άλλοι, να με πληγώσουν επειδή με βρίσκουν εκτός φάσης; δεν ξέρω.
εγώ δεν θυμάμαι να πήγα σε πορεία ποτέ. αυτό ίσως είναι χειρότερο.