Θα αντεπεξελθω αλλα δεν μπορω να ξεκολλησω τα μυαλα μου.Σκουρια.
Printable View
Θα αντεπεξελθω αλλα δεν μπορω να ξεκολλησω τα μυαλα μου.Σκουρια.
Μπορεις να μας περιγραψεις τον εαυτο σου στην πολη?Για να καταλαβω κ εγω πως φερεται καποιος μετα απο 3 κιλα πρεζα
και σε ξαναρωτω τι εκανες ωστε να νομιζεις οτι καποιος θα μπορουσε να σε χαρακτηρισει ετσι?
Οχι δεν ξερεις τι σημαινει πνευματικη \"διαιτα\".Γραφω αλλα ειμαι σε πνευματικη \"διαιτα\".
Δεν κανω τιποτα,δεν απομνημονευω τιποτα,το μυαλο μου σαν να βαριεται να σκεφτει...δεν βλεπω τηλεοραση,δεν παιζω παιχνιδια οπως παλια,εχω εγκαταλειψει χομπυ,νεκρωνω.Πρεπει να πολεμησω την \"σκουρια\"
Επειδη ειμαι ευγενικος με ολους και καλος με εχουν σε εκτιμηση.Αλλα τωρα με βλεπουν και στενοχωριουνται...δεν επρεπε να πεσω.Δεν μπορω να βλεπω να στενοχωριουνται για μενα.
ε και τωρα τι κανεις ακριβως?εισαι σε ενα φορουμ και μιλας με εμας..που ειναι εδω η σκουρια?
Το οτι δεν βλεπεις τηλεοραση το θεωρω ευτυχημα.Τωρα για τα παιχνιδια κ τα χομπυ που εχεις εγκαταλειψει μηπως απλα τα εχεις βαρεθει κ πρεπει να βρεις αλλα?
Σε ολους συμβαινει,το μυαλο μας θελει συνεχεια καινουργια ερεθισματα
Τωρα καθαρισε λιγο το μυαλο μου απο την οργη...γραφοντας,τα προηγουμενα ποστ ηταν της πλακας.
ωραια κιπ φορα το χαμογελο σου και βγες εξω για να μην τους στεναχωρησεις λες και αυτοι ειναι συνεχεια μες στη τρελη χαρα..ολοι οι ανθρωποι εχουμε και τα πανω και τα κατω μας.
μη μιζεριαζεις και μην φερνεις την καταστροφη,θα περασει.ισως χρειαζεσαι αυτη τη διαιτα,ισως να παραπαχυνε το μυαλο σου....
Δεν συζηταω ειμαι υπερβολικα τυπικος,δεν κανω χαβαλε,δεν εχω φιλους,φοβαμαι να μιλησω σε αγνωστους...νεκρωνω...με κρατατε ζωντανο.
Ποτε καμμια σκεψη μας δεν ειναι της πλακας Κηπ.Γιατι νιωθεις οργη?
Ειμαι οργισμενος με μενα που δεν μπορω να ελευθερωθω και που \"σκουριαζω\" και δεν ζω.
ποτε κανενα συναισθημα δεν ειναι της πλακας..
ωραια σταματα να νιωθεις οργισμενος,βοηθαει?δε βοηθαει...παρτο αλλιως..με αλλο τροπο,σιγουρα με το να θυμωνεις δε θα ελευθερωθεις..
Νομιζω οτι εχεις δικιο να νιωθεις ετσι,ομως πιστευεις οτι θα σε βοηθησει να προχωρησεις στρεφοντας ολη τον θυμο στον εαυτο σου?Σιγουρα υπαρχουν λυσεις που θα σε βοηθησουν να ξεσκουριασεις.Εχεις σκεφθει καμμια?