Originally Posted by
WildHoney
Αν δεν το έκανα δε θα μπορούσα να λειτουργήσω καθόλου, θα έπρεπε να της δίνω όλο και περισσότερο
από εμένα. Όχι ότι δε δίνω τώρα, αλλά το πόσες φορές δεν απαντάω καν σε τηλέφωνα, λέω ότι κοιμόμουν,
δεν ήμουν εκεί, μπορεί και να κάνω να τη δω τρεις τέσσερις μέρες. Να μην περάσω να τη δω, γιατί έχω τα δικά μου.
Δε βάζω τα δικά της πάνω από τα δικά μου πια. Αυτό που λες, δε φτάνει που επιβιώσαμε, νομίζουν ότι χρωστάμε
και ευγνωμοσύνη. Άντε να χαθούν να χάνονται. χα χαα. Επίσης, αποφάσισα όταν πάψει να θυμάται πρόσωπα
από την άνοια, θα φροντίσω να πάει σε ένα καλό γηροκομείο, και θα νιώθω και πολύ εντάξει. Έχουν πολλά
κόλπα, δεν είναι ένας ο τρόπος χειρισμού. Αν δε λειτουργήσει η βία, θα λειτουργήσει η τύψη, αν δε λειτουργήσει
η τύψη θα ψάξουν να βρουν κάτι άλλο. Νταξ, να λέει ευχαριστώ που δεν απλώνω λάδι στα σκαλιά, λολ
Πες στο αγόρι σου να σου κρατά πλάτες. Να είστε σύμφωνοι στον τρόπο που τη χειρίζεστε, γιατί αν ο ένας νιώθει
τύψεις κι ο άλλος όχι, τότε θα χειρίζεται αυτόν που νιώθει τύψεις. Είναι μάστορες τέτοιοι χαρακτήρες σε τριγωνοποιήσεις
και θυματοποιήσεις των γύρω τους.