πανικουλα με τις ορμες σου τι εγινε?//βρεθηκες με τον προισταμενο η τον πρωην αντρα σου??
Printable View
πανικουλα με τις ορμες σου τι εγινε?//βρεθηκες με τον προισταμενο η τον πρωην αντρα σου??
μαρια μου γιατι δεν ρωτας καλυτερα τον γιατρο που σε παρακολουθει και ξερει καλυτερα απο ολους μας; .... εχε του λιγο εμπιστοσυνη,κανενας εδω περα δεν μπορει να σου πει κατι παραπανω γιατι μονο ο γιατρος σου εχει ολο το ιστορικο σου αναλυτικα...
οκ θα κλεισω ραντευου μολις λασκαρει η δουλεια λιγακι.
ζωζα με τις ορμες μ δεν εκανα τπτ.θα κανω με αυτον π θα κανω δεσμο.:P
ουτε με τον προισταμενο ο ανθρωπος ειναι φρεσκοαρραβωνιασμενος,φορ� �ει και τα χρυσαφικα που του κανανε τα πεθερικα χχαχα.
Πανικούλα το πρόζακ είναι η ονομασία του λαντός στην Αμερική.Πίνεις κανένα αντικαταθλιπτικό; καλύτερα να πας στον γιατρό παρά να κουκουλώνεις μια κατάσταση με το ζαναχ έτσι έκανα και εγώ αλά στο τέλος το συνήθισα το λεξοτανιλ
χα χα παιζει κατι με καποιον για σχεση?
ω ναι.και πυστευω οτι θα παμε πολυ καλα.μεσο νετ βαβαια αλλα αυτη την φορα πυστευω οτι θα παει καλα.δεν εχουμε βγει ρεαλ εμσο καμ και μσν τα λεμε.
μεσω νετ πως γνωριστηκατε?σε ποιο σαιτ?zoo?facebook?
Μην μπλέκεσαι με δεσμευμένους πανικούλα εσύ θα πληγωθείς κοίτα το παιδάκι σου και τον εαυτό σου και θα βρεθεί και ο άνδρας.Το κυνηγάς πολύ και μπορεί να κάνεις λάθη
μεσα στο ζοο τον γνωρησα.εχω φωτος μου και του αρεσα παρα πολυ.μου εκανε αιτηση φιλιας για πολους μηνες αλλα στο τελος δεχτηκα.τον ειδα κ εγω καμερα και ειναι αρκετα καλος.
αλλα εχει κ οσα θελω σε εναν αντρα.ειναι πολυ εκδηλωτικος παθιαρης σαν εμενα και θελει να του δειχνω κ εγω τα συναισθηματα μου.και το πιο σιμαντικο ειναι οτι θελει πολυ να κανει οικογενεια δικια του κιας εχω παιδι.θα το αγαπαει λεει και αυτο σαν να ειναι δικο του .
αφου δεν γνωριζεστε...δεν σε προβληματιζει το γεγονος οτι λεει τοσο μεγαλα λογια??
να φοβασαι και να αποφευγεις αυτη την παστα αντρων!!
μιλαμε πολυ καιρο στο μσν.εχει μαθει πολλα γιαμενα κα του αρεσει ο τυπος μου.του θυμηζω και μια κοπελα π ειχε αγαπησει στο παρελθον.
Α ρε πανικούλα έχεις πλάκα.Μην εμπιστεύεσαι εύκολα κράτα και μια πισινή.
κραταω.βλεπεις να κολησα με καποιον?στα απαυατα μου.αολα φενεται καλος ανθρωπος.αν αποδειχτει μαλακας τα κουβαδακια του και σε αλλη παραλια
Ετσι σε θέλω
ναι αλλα αν ειναι καλο παιδι θα ειμαι μαζι του.:)