Απόψε είμαι πολυ αγχωμένη... Νιώθω ότι θα πεθανω ότι θα παθω έμφραγμα... Ότι με καίει το στήθος... Φοβάμαι πολυ... Εχω μια τεράστια έξαρση άγχους... Δεν μπορώ όλη την μέρα να ηρεμησω ουτε να κοιμηθω
Printable View
Απόψε είμαι πολυ αγχωμένη... Νιώθω ότι θα πεθανω ότι θα παθω έμφραγμα... Ότι με καίει το στήθος... Φοβάμαι πολυ... Εχω μια τεράστια έξαρση άγχους... Δεν μπορώ όλη την μέρα να ηρεμησω ουτε να κοιμηθω
Μην αγχώνεσαι πιες ένα χαμομήλι να σε χαλαρώσει!!!
Ούτε και εγώ είμαι καλά έξαρση άγχους όπως λες ναυτία κόπωση έκανα μπάνιο λαχάνιασα ηπια ζαναξ για καμια ωρα ηρεμησα τωρα πάλι δεν μπορώ να αναπνεύσω.
όλα είναι στο μυαλό και εγώ παθαίνω κρίσης πανικού και έχω εμμονή με την καρδια και είμαι 25 ετών τόσες φορές που το έχω πάθει είναι λς και πλησιάζει το τέλος μου αλά σκεφτείτε πόσες φορες το έχετε νιώσει και δεν ήρθε άρα είναι mind game είναι ένα από τα πιο χάλια και σκοτεινά σινεσθιματα από το 22 έτσι είμαι κουράγιο θα σηκωθούμε πιο δυνατοί πίστη Θέληση Υπομονή Επιμονή!!!!!
Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καλά. Συνέχεια ξυπνουσα και ένιωθα λες και με καίει το στήθος και ότι θα πεθανω... Ναυτία έχω επίσης... Και τώρα πριν που έκλεισα τα μάτια μου ένιωσα λες και πνιγηκα από το σάλιο και τώρα το έβαλα στην ιδέα μου και δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί νιώθω ότι θέλω να καταπιώ για να μην πνιγω από το σάλιο... Καταλαβαίνω ότι έχω πολυ πολυ άγχος σε έξαρση... Τώρα ξεσπάει όλο μου το σωμα από καταστάσεις που είχα περασει όλο αυτό το διάστημα.. Δεν μπορώ όμως και να ελέγξω τον φόβο μου επειδή συνέχεια παρατηρω τι έχω και νιώθω ότι θα πεθανω... Πόσο δυσκολο ειναι όλο αυτό ρε παιδια? Γιατί πρεπει συνέχεια να υποφέρουμε ετσι
Κ εγω δεν ειμαι καλα σηκωθηκα ενιωσα λιγο σα μουδιασμα στο κεφαλι και μετα ταση λιποθυμιας φοβαμαι πολυ.
Ειμαι χαλια ηπια ζαναξ 0.25 τιποτα παλι ταση λιποθυμιας κ αρχισαν οι παλαμες να μυρμυγκιαζουν ηπια παλι 0.25 ζαναξ καπως ηρεμησα αλλα ζαλιζομαι πολυ σα ν εχει πεσει τ αιμα απ τ κεφαλι μονο ξαπλα μπορω
Τι θακανουμε...εγω πάλι ζήταγα νοσοκομειο για καλη μου τυχη μολις ηπια το 2ο ζαναξ καπως κοπασε ολο αυτο καθομαι ξαπλα ολη μερα νιωθω αδυναμη.
Δεν έχω διαβάσει είσαι σε αγωγή?μου φαίνεσαι πολύ αγχωμενη..
Πχ τώρα εσθανομε την καρδια μου να κλωτσάει πολύ με ταχυκαρδια μαζί αλά δείτε τι σάς είπα πιο πάνω θέλει θετικές σκέψεις
Εμένα με φοβίζει πολύ η τάση λιποθυμίας που με πιάνει σα να πεφτει το αίμα απ τ κεφάλι κ σαν ν μην εχω διαυγεια κ τωρα τελευταια αυτο με τις παλάμες.