'Αι γεια σου. Σιγά το βιβλίο και τον εμπνευσμένο φιλόσοφο.
Ένας αποτυχημένος ζωγράφος, τελείως κομπλεξικός ήταν.
Ακόμη όμως και το μουστάκι του είχε σκεφτεί πώς να το κόψει,
αυτά τα τεχνάσματα δεν ήταν τυχαία, απευθύνσεις ανάλογες έψαχνε.
Printable View
Wildhoney σ'ευχαριστω απο την ψυχη μου,που ανοιξες το θεμα.Υπαρχουν τοσοι μπερδεμενοι(ειμαι επιεικης),δε θα τους κανουμε ανθρωπους.
Δεν εχει σχεση πως αυτοπροσδιοριζεται ο καθενας.Και γω μπορω να πω οτι ειμαι αναρχας και την αλλη μερα να σκοτωνω,να βιαζω κ.ο.κ.Οτι να ναι γενικα ξενερωνω.
Κατσε και θα εκδηλωθουν κι αλλοι.
δηλαδη, οταν ειναι κανεις υποχρεωτικα στρατιωτης στο μετωπο, η στα στρατοπεδα συγκεντρωσης, υπηρετωντας ενα φασιστικο, απιστευτα βιαιο και κτηνωδες και συνολικα παραλογο και συνεχως ψευδομενο καθεστως (να σου θυμισω οτι στους εβραιους ελεγαν οτι θα κανουν μπανιο οταν τους εξοντωναν με δηλητηριωση αερια), θεωρεις εσυ οτι ηταν ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ οι εντολες;;;;;;
παρολο που και ο εξευτελισμος ειναι εξαιρετικα δυσαρεστος, ποσο σιγουρος μπορει να ηταν ενας αντιρρησιας οτι δεν θα εκτελεσθει, ή οτι θα επιστρεψει πισω και δεν θα "εξαφανιστει", αν αρνηθει να υπακουσει;
εγω παντως θα σκεφτομουν οπωσδηποτε, οτι η υπακοη ειναι μονοδρομος για να επιβιωσει καποιος...
σε ποιους τα λενε αυτα οτι ηταν ελευθερη επιλογη; μας δουλευουν;
ε;;;
πως θα ηταν "χωρις ρατσισμο" ενας κοσμος που η υπαρξη και η συνεχεια του θα βασιζοταν σε ακραιες ρατσιστικες θεωριες και πρακτικες;
νομιζεις οτι οι εξοντωσεις θα γινοταν απαξ και δια παντος;;
οι εξοντωσεις θα ηταν συνεχεις.
αρρωστοι προκυπτουν και απο υγιεις. δεν προκυπτουν μονο απο αρρωστους.
επισης θα εξαλειφοταν ολοι οι "μελαχροινοι" πληθυσμοι και θα βρισκοντας σε ενα συνεχες κυνηγητο και εξοντωση. ειναι προβλημα της ανθρωποτητας οι μελαχροινοι πληθυσμοι και οι εβραιοι;
ΤΙ ΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;
δεν θελω να σε πικρανω κι αλλο και ο χιτλερ ακροαριστερος ηταν. πολυ -ακρο... ΔΕΝ ηταν δεξιος.
Παιδιά το ντοκιμαντέρ το ειδααα, είναι ξέπλυμα της γερμανικής κοινωνίας, όχι δεν ήταν συνηθισμένοι άνθρωποι, είναι δυνατόν να ήταν συνηθισμένοι άνθρωποι σκεφτείτε σε τη κόσμο ζούσαν.. πολύ προπαγάνδας υπέρ των Γερμανών το ντοκιμαντέρ.. γενικά εγώ πέρα από την ιστορία κάθε αυτή δεν εμπιστεύομαι τέτοιες πηγές, στο νετφλιξ ειδικά.
Remedy μην αναπαράγεις βλακείες σε παρακαλώ, για να καταλάβεις και Ανν ξέρεις λίγο από ιδεολογίες ο Χίτλερ έκανε άπειρες ιδιωτικοποιήσεις και είπε ότι θα υπηρετήσει το κεφάλαιο... ένας ακροδεξιός εθνικιστής καπιταλιστής ήταν.
Ε, ναι, έτσι ήθελε να πιστεύουν ο Χίτλερ.
Στο καθεστώς όμως άνθισε η βιομηχανία, ο καλύτερος φίλος τους ήταν,
όπως ανέφερε κι ο sumac. Κι η ιδιωτικοποίηση. Τους κομμουνιστές τους θεωρούσαν πράγματι εχθρούς.
Όχι ότι αυτό τους κάνει δικούς μας φίλους πάντως. :P
Καλό debunking video Μπισκότο.
Σήμερα δε μπορώ να συγκεντρωθώ πολύ, θα δω όσο μπορέσω.
Ο Χίτλερ ακροαριστερός, τρελαθείτε μαζί μας!
Αυτή η θεωρία της εξίσωσης των άκρων όμως...
εθνικοσοσιαλιστης ηταν...
στις πεινασμενες μαζες βασιστηκε για να κυριαρχησει.
τους υποσχοταν ψωμι και κυριαρχια των μαζων. κι ας ηταν κομουνιστοφαγος.
φασιστας ηταν.
οπως και οσ ταλιν.
και στην επαναστατικη ρωσια ανθισε η βιομηχανια.
στην δυση η βιομηχανια των βιομηχανων και στον πρωη υπαρκτο σοσιαλισμο η βιομηχανια ταχα των λαων. αλλα ο λαος πεινουσε και το κομμα μονοε κανε παρτυ ..
οι εξοντωσεις αντιφρονουντων ηταν ιδιας εκτασης και παραλογισμου και στον ναζισμο και στον σταλινισμο.
η θεωρια των ακρων επιβεβαιωθηκε. δεν ειναι θεωρια...
Διαβάστε σοβαρά στανινισμος και Λένιν, κάτι θα μάθετε. Αλλά διαβάστε μόνοι σας όχι από βιντεάκια και μαλακίες.
Ο Σημίτης,ο Λοβέρδος και ο Τσοχατζόπουλος σοσιαλιστές δηλώνουν....
Όλοι ξέρουν τον κουμουνισμο αλλά κανείς δεν έχει διαβάσει πραγματικά... καλά πάει η αντικομμουνιστική προπαγάνδα