Διαισθανεσαι ότι θα επιστρέψει; Ή μήπως μιλάει η ανάγκη σου ότι θα επιστρέψει;
Printable View
Διαισθανεσαι ότι θα επιστρέψει; Ή μήπως μιλάει η ανάγκη σου ότι θα επιστρέψει;
Όπως είπα..
George,Ίσως να μπερδευεται το ένστικτο μου με την έντονη επιθυμία μου για επανασύνδεση.ωστοσο,ότι και να γίνει ,θαρρώ θα γίνει για κάποιο λόγο...για κάποιον καλό λόγο!
α) αποψη σου. η δικια μου ειναι οτι εκφραστηκα πολυ ηπια σε σχεση με αυτα που σκεφτηκα...
β) δεν αντιλεγω. δεν ειπα πουθενα οτι εισαι 100% και υπεγραψες καποιο συμβολαιο γι αυτα που λες.
το point μου ειναι οτι ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ, αρα και παλι επενδυεις, χανεις χρονο, σε ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, επομενως ΣΙΓΟΥΡΑ βαζεις τρικλοποδια στο όποιο υγιες μελλον σου με καποιον αλλον που θα σε θελει πραγματικα και οχι υποθετικα...
το 100% δεν με απασχολει.
με απασχολει οτι ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ ακομα και τωρα σε κατι που ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ. σε εναν ανθρωπο που εδειξε να μην σε υπολογιζει σε τπτ.
προχωρα παρακατω κοπελα μου!!! ασε και κατι πισω για την ιστορια. μην τα σερνεις ολα στο παρον σου. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ.
Θα σου γράψω εγώ την αλήθεια που ψάχνεις , people come , people go ...μας γράφεις για "αγάπη" που δεν άξιζε , μετά για " έρωτες " , κάτι για επιστροφές , μετά μας λες θα κλειδώσεις για να μην ξαναπληγωθεις.....αρες Μάρες κουκουναρες! Δεν μας είπες τπτ για την τέως σχέση ,απλά ότι αναμένεις να ξαναδείς τον τέως . Επειδή τυγχάνει να βλέπω τις πρώην μου σε άσχετες χρονικές στιγμές , τρώω μια μικρή ξενερα γιατί ξέρω γιατί χωρίσαμε . Οπότε καλά θα κάνεις να ξεκολλήσεις και να γνωρίσεις νέο κόσμο και άσε τον τέως στην ησυχία του .....υγ. ο κόσμος χωρίζει για κάποιον λόγο , αλλιώς όλοι θα ήταν μαζί και ερωτευμένοι....
Remedy, ευχαριστώ για το σχόλιο σου,αλλά θα διαφωνήσω...
Διαφωνω στο ότι αποκλείω από τη ζωή μου άλλους πιθανούς συντρόφους.
Δε φοράω παρωπιδες,σε πληροφορω πως είχα και έχω τα μάτια μου ορθανοιχτα,στο ενδεχόμενο να έρθει στη ζωή μου ένας άντρας του γούστου μου με τον οποίο θα εχω μια καλη χημεία, επικοινωνία κτλ.και το έχω ευχηθεί (το Σύμπαν ίσως με ακούσει.. κι εμένα το ταπεινό χαμομήλακι!)
Χαχα!.! :) ;)
απλά κάτι μου λέει ότι για να κλείσω και να αφήσω πίσω μου το παρελθόν ίσως πρέπει να έρθει ένας άλλος έρωτας στη ζωή μου.Ο έρωτας με έρωτα περνάει,λένε...!θα δείξει....
Jiovanni...
Μοιράστηκα εδώ κάποια πράγματα και είπα και το λόγο,αν θες κάτι άλλο να μάθεις για να έχεις πιο σφαιρική εικόνα,απλά ρωτα με.
Καλό θα ήταν να έλειπαν τα αυθαίρετα συμπεράσματα ομως.οκ?
ταπεινο χαμομιλακι... ακου λιγο.
τα ματια σου δεν τα εχεις "ανοιχτα" οταν κανεις ματακια η και κωλοτριβεσαι με αλλους ανδρες.
για να "ανοιξουν" τα ματια σου, πρεπει πρωτα να κλεισεις την πορτα σε παλιους λογαριασμους.
ακου και τον παλιο..
οντως, ο ερωτας με ερωτα περναει.
αλλα και σεξ, μπορει να κανεις, και να σου αρεσει πολυ, ακομα και περισσοτερο απο τον αλλο, και "σχεση" νεα ακομα μπορει να κανεις.
αν δεν ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ομως, το καλο και ταιριαστο δεν ερχεται, οσο κι αν τσαλαβουτας σε ημιμετρα...
Εντάξει ρε συ Remedy! Θα σε ακούσω!kiss s.Thanks για την ενδιαφέρουσα κουβέντα.
Μαράκι εγώ έχω γαμπρό Ηλία κ 3 κόρες είμαι 50 out of your league
Elis χαχαχα! :D
Πόσο καιρό έχετε που χωρίσατε ρε Μαράκι ?
Και για τι ηλικίες μιλάμε, φαντάζομαι είστε 30φεύγα και οι 2 , δεν θα είστε μικρα
Γιατί ρωτάς? Εγώ 43, εκείνος 45.χωρισαμε πριν 2χρονια.οι 40++ δλδ δεν ερωτεύονται??μην αρχίσεις τώρα κι εσύ να μιλας για ηλικιες.
Κλείνω εδώ το θέμα ,ομολογώ πως πήρα απαντήσεις/σχόλια ενδιαφέροντα .δεν το περίμενα.thanks από μένα σε όλους τους συμμετέχοντες.
Έλα ρε σπουργιτι.
Sorry αν φάνηκα επιθετική.
Πες αυτό που ήθελες.
απλα με κούρασε λίγο το να εξηγώ κάποια πράματα σε κάποια μέλη εδώ σαν να είμαι υποχρεωμένη σε απολογία δλδ,αυτό.
Κατά τα άλλα διαβάζω με προσοχή όλα τα σχόλια,διότι κι από το πιο άστοχο/άκυρο ακόμη εγώ μπορεί κάτι να έχω να παρω/μάθω.