τοτε γιατι γραφεις κατω απο το ονομα σου οτι εισαι??????
\"Διάθεση: Τρελλη ειμαι οτι θελω γραφω. \"
Printable View
τοτε γιατι γραφεις κατω απο το ονομα σου οτι εισαι??????
\"Διάθεση: Τρελλη ειμαι οτι θελω γραφω. \"
Αστα να πανε...το αισθανομαι.
ua to bgalo marh.tora xalase toplikktrologio.molisftiaksei
μα ρε συ πανικουλα εισαι μια νεαρα που απ\'ο,το εχω καταλαβει δεν περνα απαρατηρητη!
γιατι να μη μιλαν για εσενα?
Εν πασει περιπτωση ειμαι τρελλος ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος....ελεος δηλαδη.
α απλα το αοσθανεσαι?και αν δεν ισχυει και σπας το καφαλι τοσες μερες μονο και μονο επειδη το νιωθεις δεν ειναι κριμα?
paidia aytotoes8anomekaiego.
den akouotilene.kai nomizo lenegiamena.mipos exo rekipakokai egosxizofrenia?
8a rothsotogiatro.
Ρε με βριζουν στο δρομο σιγουρα...δεν ξερω εχουν παρανοησει ολοι και δεν ξερω που οφειλεται η παρανοια τους.
Αρχιζουν και πετανε κατα κορον τη λεξη μαλακας-μαλακας δηλαδη ελεος.Θα αναπηδω στο ακουσμα αυτης της λεξης για παντα.
olxi emena den me brizoun pados memkoutsoboleuoun alla denakou ti lene.kai akoma otan moumilane an milane grhgora den piano to nmoima.,
ωραια τοτε ασε τους να λενε,που ξερεις και αυτοι τι ζορι τραβανε...θα χουνε τα δικα τους βασανα,επειδη δε μιλανε?ολοι πονεμενοι ειμαστε κιπ και ασχολουμαστε με τους αλλους για να ξεχασουμε τα δικα μας...τι νομιζεις οτι κανω εγω αυτη τη στιγμη?
Προσπαθησα να ζησω τη ζωη μου αλλα δεν μπορεσα.
Δεν γινεται να γραφεις μια ολοκληρη μαζα πληθυσμου τι ειμια ο SUPERMAN.Και το ζητημα ειναι οτι δεν μιαλει κανενας κατα προσωπο.
Τι περιμενουν δηλαδη?
Θα μαθω.
Δεν εχω κανει κανενα εγκλημα απο οτι ξερω...αλλα μαλλον τωρα δεν την βγαζω.
Μπορει να κατηγορουμε και για καποιο εγκλημα και δεν το ξερω...ειμαι αποκομμενος.