Aυτο ομως ειναι που κανει την συγκεκριμενη γυναικα τοσο μοναδικη...Quote:
Originally posted by Empneustns
δεν ειναι θεμα γυναικα,ειναι θεμα ανθρωπου και ναι ειναι ψυλος στα αχυρα ....
Printable View
Aυτο ομως ειναι που κανει την συγκεκριμενη γυναικα τοσο μοναδικη...Quote:
Originally posted by Empneustns
δεν ειναι θεμα γυναικα,ειναι θεμα ανθρωπου και ναι ειναι ψυλος στα αχυρα ....
Τι να πω βρε παιδια.Οσο περνανε οι ωρες,ουτε καν οι μερες τοσο πολυ ξεκαθαριζουν στο μυαλο μου μερικα πραγματα.Τα παντα μου ερχονται με μορφη χιονοστιβαδας πλεον.Πραγματα που με την αγαπη μου φροντισα να κρυψω απο τη λογικη μου μου ερχονται αναδρομικα.
Το πιο δυσκολο κομματι απο ολα ειναι να παραδεχτω οτι εδωσα την καρδια μου σε μια κοινη \"γυναικα\" για να μη το πω αλλιως.Δεν με αγαπησε ποτε της,εμενε διπλα μου μονο για το απεριοριστο ενδιαφερον που της εδειχνα.Καποια στιγμη την συγκινουσε,τωρα πια οχι
Τωρα τουλαχιστον ξερω την αληθεια και δεν εχω τυψεις αν εκανα εγω κατι λαθος.Εκανα μικρα λαθη ομως απο αυτα που αν ο αλλος αξιζει πολυ απλα δεν κοστιζουν.Θα την αφησω στο θεο για να την κρινει,ο ενθουσιασμος ειναι δανεικος η αγαπη οχι.
Και παιδια ειλικρινα,δεν νιωθω μισος,δεν νιωθω εκδικηση.
Απλα τη λυπαμαι...
MasterTlef οτι χρειαστεις, θα μαστε διπλα σου. Ακομα και για μια απλη κουβεντουλα :)
\"ο ενθουσιασμος ειναι δανεικος η αγαπη οχι\"...τι ειπες τωρα!!!...παντως νομιζω οτι για σενα, για την ηλικια σου, και για το μελλον ισως ειναι καλυτερα τα πραγμματα που ηρθαν ετσι. εχεις πολλα να ζησεις και να κανεις ακομα. και εκεινη ειναι σε ηλικια που \"πρεπει\" (κατα τον κοσμο μας) να εχει στηριγμα διπλα της, να παρει αποφασεις ζωης you know οικογενεια, παιδια κλπ κλπ.
χωρις να θελω να υποννοησω κατι αλλα στα ματια της φαινοσουν παιδι ακομα, μιας και τωρα εγινες πολιτης (!) υποθετω οτι και οικονομικα θα εχεισ δυσκολιες ακομα..Στην κοινωνια μας λοιπον μια 27 πρεπει να εχει βρει καποιον κατασταλαγμενο, ωριμο, ανεξαρτητο,ετοιμο για γαμο!!! οποτε δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις το γιατι της σχεσης αυτης. θα μου πεις: και ο ερωτας, η αγαπη??? ολλα αυτα ειναι συναισθηματα που πηγαζουν απο τις αναγκες μας.! τις αναγκες μας τις υποκοινουν ενα σωρο δυναμεις με κυριοτερη το μυαλο μας!!! αρα ολα ειναι στο μυαλο μας. το μυαλο μας το κηνουμε εμεις...αρα και τα συναισθηματα μας!! εκεινη σκεφτηκε (πιθανοτατα) με την κοινη λογικη του παραπανω στερεοτυπου που ανελυσα και κατεληξατε στο αποτελεσμα....να σκεφτεσαι οτι ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ και τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ειναι αυτα που ΕΡΧΟΝΤΑΙ....την καλησπεροκαλημερα μου...:)
Σε ευχαριστω πολυ Μαρια μου
Αb καταγομαι απο μια ευρωστη οικογενεια με πολυ μεγαλο κυκλο γνωριμιων.Αυτη αντιθετως ειναι απο μια φτωχη οικογενεια και αναγκαστηκε να ωριμασει πολυ γρηγορα.Ειμαστε απο 2 διαφορετικους κοσμους ειναι η αληθεια.Ισως και για αυτο να μην ταιριαξαμε.
Πιστευω οτι ποτε δεν μπηκε στον κοπο να εκτιμησει αυτο που ειχε διπλα της γιατι πολυ απλα το ειχε σιγουρο.Τωρα που θα με χασει θα καταλαβει τι ακριβως ειχε και τι ακριβως πεταξε.1.90 ανθρωπος ειμαι,εμφανισιμος σοβαρος και οσο για την δουλεια ολα ειναι σε καλο δρομο και θα γινει συντομα.
Ο ψυχιατρος μου βασισμενος σε μερικα περιστατικα μου ειπε οτι η κοπελα εχει προβληματικο χαρακτηρα,μια παθητικη επιθετικοτητα που οφειλεται σε ανασφαλειες και κομπλεξ κατωτεροτητας.Δεν ξερω εαν εχει δικιο η οχι
Ειλικρινα δεν μπορω να δωσω ειλικρινη εξηγηση για το οτι συνεβη.Προσευχομαι καθε μερα στο θεο να καταλαβει το λαθος της και να γυρισει κοντα μου...Δεν προκειται να καταφερει τιποτα σοβαρο μονη της,και ισως να μην την ενδιαφερει δεν ξερω.Αλλα γιατι οι γυναικες ειναι τοσο χαζες?
Ειχε τα παντα,θα μπορουσε να κανει τα παντα και απλα μια μερα πηρε το καπελακι της και εφυγε...
καλος πολιτης καταρχην γιατι η ζωη σου στην ουσια αρχιζει μολις τωρα ....Quote:
Originally posted by MasterTlef
Καλησπερα σε ολους,ο λογος που γραφω σε αυτο το φορουμ ειναι γιατι πραγματικα δεν ειμαι καλα.
Ειχα μια σχεση 2 ετων με μια κοπελα μεγαλυτερη απο εμενα(25εγω 27αυτη) η οποια εληξε προσφατα.Ειχαμε μια σχεση του τυπου ερχομαι σπιτι σου,παω σπιτι της με τους δικους της καναμε γιορτες τα ανιψια της και η μητερα της με λατρευαν κτλ.
Πριν απο 1 μηνα λιγο μετα την επετειο των 2 χρονων ενω βεβαια ειχα καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα μου ζητησε λιγο χρονο με την δικαιολογια οτι νιωθει υπερβολικα κουρασμενη και πιεσμενη και θελει να κανει πραγματα για τον εαυτο της.Εγινε το λαθος και πηρε η μητερα μου τηλεφωνο μια φιλη της και προσπαθησε να μαθει καποια πραγματα.Η κοπελα μου εγινε εξαλλη αλλα απλα δν το σχολιασε για 2 εβδομαδες που δεν ειχαμε καμια επικοινωνια.
Μετα μιλησαμε στο τηλεφωνο πως παει η ζωη της και μου λεει καλα,εχω πολλα προβληματα και το σημαντικο ειναι οτι νιωθω οτι εισαι κοντα μου λεγοντας μου παραλληλα οτι ενδιαφερθηκε και αλλος κοσμος απο εκει που δεν το περιμενε.Το αφησα ετσι στο χαλαρο για λιγο καιρο ακομα αλλα μετα με επιασε ο πανικος
Μου ειπε θελω να μιλαμε γιατι εκτιμω τον χρονο και εμενα απλα να περιορισουμε τις επαφες γιατι δεν θα κανει καλο και στους δυο μας
Αρχησα να εκβιαζω καταστασεις γιατι ενιωθα οτι οσο περνουσε ο καιρος εφευγε ολο και πιο πολυ.Της φανηκε περιεργο που δν ειπα σε κοινους φιλους οτι χωρισαμε,γινοταν σκληρη οταν της εδινα να καταλαβει οτι εγω δεν θεωρω οτι χωρισαμε κτλ.
Σε καποια φαση εφτασα στο αμην και αρχισα να της λεω σε μυνηματα και στο τηλεφωνο οταν μου ειπε οτι κατα 90% ειναι οριστικο ασχημα πραγματα τυπου δεν εχεις τσιπα δεν εχεις μπεσα και τα λοιπα.
Εν πασει περιπτωσει της ζητησα και την ειδα απο κοντα με τα χιλια ζορια γιατι ενιωθα οτι ηθελε να αποφυγει αυτην την επαφη.Πηγα στο σπιτι της και ηταν αμηχανη,μια στιγμη να αλλαξω να παμε καπου εξω,να βαλω λιγη μουσικη,να πιω 5 ποτηρια νερο και τα λοιπα.
Μου ειπε οτι απλα βαρεθηκε να ασχολειται με την ολη κατασταση,οτι οταν της ειπα αυτα τα πραγματα στο τηλεφωνο εσβησα και την εκτιμηση που μου ειχε σαν ανθρωπο,οτι οταν μου ζητησε χρονο μπορει οντως να ηθελε απλα λιγο χρονο και οτι αν δεν γινοταν μεσανατολικο ζητημα δεν θα φταναμε ως εδω.Σε μια σχεση σαν τη δικια μας η το επισημοποιεις η το τελειωνεις,εγω νιωθω οτι δεν ειμαστε για εκει οποτε το μονο πραγμα που μετανιωνω ειναι οτι δεν το εκανα νωριτερα.Δεν ειναι ενα μικρο λαθος για να μου ζητησεις να ξαναδοκιμασουμε,δεν ειναι τοσο απλο.Το προβλημα της ηταν οτι αντιδρω σαν παιδι,ειμαι πιεστικος απο την καλη την αποψη.
Την πηρα χθες τηλεφωνο,ηδη νιωθω σαν να περασε ενας αιωνας και μου ειπε,βρεθηκαμε τα ειπαμε.Βρεθηκε λυση?Και οταν της ειπα οτι την αγαπω,να το ξανασκεφτουμε και ειμαι διατεθιμενος να περιμενω λιγο ακομα μου ειπε οτι ειμαστε χωρισμενοι εδω και λιγο καιρο ο καθενας κανει οτι θελει και επειδη εχω κατι στη ζωη μου δεν υπαρχει λογος να πουμε κατι αλλο.
Σημερα απολυθηκα απο το στρατο και δεν μπορω να το χαρω καθολου,εχω να φαω 2 μερες εχω να κοιμηθω 2 μερες και καπνιζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ και κλαιω σε ασχετες στιγμες που μου ερχεται κατι στο μυαλο.
Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να σωθει αυτη η σχεση?Ειμαι απελπισμενος πραγματικα
θα σου επισημανω 2 στοιχεια που ισως διαφωτισουν λιγο την κατασταση...
1. η αναμιξη της οικογενειας
σε εβλαψε παραπανω απο οτι σε ωφέλησε...
σε μια εποχη που η ελευθερια σου ηταν περιορισμενη λογω σταρτιωτικου μια φυσικη αντιδραση της κοπελας που ενοιωθε πραγματικα το βαρος της δεσμευσης ,οταν επισημοποιηθηκε τροπον τινα αυτη η σχεση με την αναμειξη της οικογενειας ,
αλλα και την αναμενομενη κατα παραδοση , επισημοποιηση της μετα την ληξη του στρατιωτικου , αντι να την φερει κοντα σου την απομακρυνε ....
ολεθρια η παρεμβαση της μανας σου , εστι ακριβως εκανα και γω και χωρισα για 20 ολοκληρα χρονια απο μια γυναικα που συζουσαμε οσο ειμαστε μακρυα απο τους γονεις μας χωρις κανενα απολυτως προβλημα!
2. η ηθικη διασταση
οταν αποφασιζεις να σπασεις τις αποστασεις απο δυο διαφορετικες οικογενειες με μια κοπελα , αρχιζει να δουλευει αυτοματως ο \"αντιερωτικος χαρακτηρας της σχεσης \" που συνηθως ξεπερνιεται με την παρουσια των παιδιων σε ενα ζευγαρι και τον σχηματισμο μιας οικογενειας , οπου ο ερωτας δινει την θεση του συχνα στα γονεικα καθηκντα και προτεραιοτητες ....Το 70% των ζευγαριων που μια 10ετια μετα τον γαμο τους ζουν ακομα μαζι , το κανουν γιατι ο ερωτας εχει πλεον μετατραπει σε αγαπη για την οικογενεια τα παιδια κλπ...
Οταν την κατηγορησες οτι εμμεσα σε προδωσε , ενω εχεις δικιο
εβαλες μονος σου τερμα στα ψεματα....
Η σχεση σας , λογω στρατιωτικου και προωρης οικογενειακης αναμιξης ειχε παρει πρωρα μια πορεια που η κοπελα δεν μπορουσε να επωμισθει ακομα ....
ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ !
Αυτο θα συμβει αν δεν βρεις τον τροπο να την απομακρυνεις τελειως απο την ζωη σου για οσο διαστημα χρειαστει για να νοιωσει τι ακριβως αισθανεται για σενα ...
Γραψου σε ενα σαιτ γνωριμιων και γεμισε νεους φιλους και φιλες την ζωη σου κρατωντας μια αναμνηση απο αυτη την γυναικα που αν εισαι τυχερος και η μαμα σου σταμτησει να σχολειται τελειως μαζι της , μια μερα θα ξαναγυρισει πσιω και θα εχεις παλι το δικαιωμα να της πεις ναι η οχι χωρις ωστοσω να κρεμεσαι αλλο απο την δικη της μονο επιθυμια...
\"ουκ εν τω πολλω το ευ αλλα εν το ευ το πολυ\"Quote:
Σε ευχαριστω πολυ Μαρια μου
Αb καταγομαι απο μια ευρωστη οικογενεια με πολυ μεγαλο κυκλο γνωριμιων.Αυτη αντιθετως ειναι απο μια φτωχη οικογενεια και αναγκαστηκε να ωριμασει πολυ γρηγορα.Ειμαστε απο 2 διαφορετικους κοσμους ειναι η αληθεια.Ισως και για αυτο να μην ταιριαξαμε.
Πιστευω οτι ποτε δεν μπηκε στον κοπο να εκτιμησει αυτο που ειχε διπλα της γιατι πολυ απλα το ειχε σιγουρο.Τωρα που θα με χασει θα καταλαβει τι ακριβως ειχε και τι ακριβως πεταξε.1.90 ανθρωπος ειμαι,εμφανισιμος σοβαρος και οσο για την δουλεια ολα ειναι σε καλο δρομο και θα γινει συντομα.
Ο ψυχιατρος μου βασισμενος σε μερικα περιστατικα μου ειπε οτι η κοπελα εχει προβληματικο χαρακτηρα,μια παθητικη επιθετικοτητα που οφειλεται σε ανασφαλειες και κομπλεξ κατωτεροτητας.Δεν ξερω εαν εχει δικιο η οχι
Ειλικρινα δεν μπορω να δωσω ειλικρινη εξηγηση για το οτι συνεβη.Προσευχομαι καθε μερα στο θεο να καταλαβει το λαθος της και να γυρισει κοντα μου...Δεν προκειται να καταφερει τιποτα σοβαρο μονη της,και ισως να μην την ενδιαφερει δεν ξερω.Αλλα γιατι οι γυναικες ειναι τοσο χαζες?
Ειχε τα παντα,θα μπορουσε να κανει τα παντα και απλα μια μερα πηρε το καπελακι της και εφυγε...
2 πραγματακια ακομα που δεν ξερω αν επηρεαζουν την κατασταση.
Ειπε 2 χρονια τα ειχαμε,πρεπει να κατσουμε 2 χρονια να το συζηταμε?
Επειδη δεν θελω να σε εχω καβατζα πανε δοκιμασε με μια κοπελιτσα να δεις τι γινεται.
Εγω παντα ειχα μακροχρονιες σχεσεις,εσυ ησουν μια απο αυτες δεν εγινε και κατι,δεν εισαι και ο ερωτας της ζωης μου.Αν ημασταν τοσο πλασμενοι ο ενας για τον αλλον δεν θα χωριζαμε ποτε.
καλυτερα να κοψουμε τις αγκαλιτσες γιατι μετα γινονται συνηθεια και δεν κοβονται.
Επηρεαζουν την απαντηση σου φιλε μου αυτες οι ατακες που σου ειπα?Ευχαριστω
την νισχυουν κληρουρχα!Quote:
2 πραγματακια ακομα που δεν ξερω αν επηρεαζουν την κατασταση.
Ειπε 2 χρονια τα ειχαμε,πρεπει να κατσουμε 2 χρονια να το συζηταμε?
Επειδη δεν θελω να σε εχω καβατζα πανε δοκιμασε με μια κοπελιτσα να δεις τι γινεται.
Εγω παντα ειχα μακροχρονιες σχεσεις,εσυ ησουν μια απο αυτες δεν εγινε και κατι,δεν εισαι και ο ερωτας της ζωης μου.Αν ημασταν τοσο πλασμενοι ο ενας για τον αλλον δεν θα χωριζαμε ποτε.
καλυτερα να κοψουμε τις αγκαλιτσες γιατι μετα γινονται συνηθεια και δεν κοβονται.
Επηρεαζουν την απαντηση σου φιλε μου αυτες οι ατακες που σου ειπα?Ευχαριστω
για κανε μια εγγραφη σε ενα σαιτ γνωριμιων να βρεθεις αυριο με καμμια γκομεναρα και τυχαια να πατε στην καφετερεια της , στο κλαμπ της η στο παρτι ενας φιλου και πλησιασε την φιλησε την στοργικα στο κεφαλι σαν μπαμπας και πες της ...
Σε ευχαριστω απο τα βαθη της ψυχης μου που μου ανοιξες τα ματια ! θα στο χρωσταω ευγνωμοσυνη για παντα!
ολοκληρος αντρακλας 1.90 με κοτσια να υπηρετησει την θητεια του και να μην κανει τον ψοφιο κοριο , επειδη εκανε ενα λαθος η μανα μου , να καθεσαι τοσες μερες και αντι να με κανεις να χαρω το απολυτηριο μου με εβαλες σε σκεψεις οτι θα φαω 2 χρονια να σε παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κανε κοπελα μου την ζωη σου οσο μπορεις καλυτερα γιατι εγω θα κανω μονο συντομες σχεσεις, μεχρι να βρω αυτη που πρωτα θα με σεβεται σαν ανθρωπο εμενα και το περιβαλλον μου , με ολα του τα ελλατωματα και μετα θα προσπαθει να με τυλιξει για γαμο!!!!!
την μανα μου δεν μπορω να την χωρισω γιατι με εφερε στον κοσμο ...τις γυναικες ομως δεν θα κρατησω ουτε δευτερολεπτο καποια κοντα μου με το ζορι γιατι δοξα το θεο βρωμαει ο τοπος!
Δηλαδη εσυ τι νομιζεις οτι εχει στο μυαλο της αυτη τη στιγμη?
Οσο για το σαιτ γνωριμιων δεν το εχω αναγκη,εχω καμποσες ετοιμες επιλογες αλλα ρε φιλε οταν ενας αντρας αγαπαει αγαπαει σαν αντρας.Δεν αγαπαει σαν γυναικουλα
Δεν μας εκατσε παμε στο κρεβατι με αλλον.
10 γυναικες εχεις στη ζωη σου,τις 9 τις διασκεδαζεις τη μια θα την αγαπησεις οσο δεν παει αλλο
ριξε και κανενα ερωτικο φιλι στην κοπελια , μια που κατα πασα πιθανοτητα , της αρεσε η ιδεα να παιξει μαζι σου το παιχνιδι αυτο , γιατι ετσι , μπαινει ζεστα στο παιχνιδι ....
μονο μην πεις ψεματα ποτε σου και σε κανενα... υπαρχουν γυναικες που πεθαινουν για το ρισκο αλλο αν δεν το δειχνουν...
απλα το διαδικτυο , αντι να περιμενεις 30 χρονια για να πεσεις πανω τους στις φερνει αμεσως μπροστα σου να δωσετε νοημα στην ζωη σας γεμιζοντας την με περιπετεια πλοκη και δραση
Καντα ρε λιγο κερματα γιατι δεν καταλαβαινω.Δηλάδη μου λες οτι παιζει ενα παιχνιδι μαζι μου για να αποκομισει καποια οφελη?
κανενας ανδρας δεν μπορει να αγαπησει σαν μια γυναικα εκτος αν ειναι ομοφυλοφιλος !Quote:
Οσο για το σαιτ γνωριμιων δεν το εχω αναγκη,εχω καμποσες ετοιμες επιλογες αλλα ρε φιλε οταν ενας αντρας αγαπαει αγαπαει σαν αντρας.Δεν αγαπαει σαν γυναικουλα
Δεν μας εκατσε παμε στο κρεβατι με αλλον.
10 γυναικες εχεις στη ζωη σου,τις 9 τις διασκεδαζεις τη μια θα την αγαπησεις οσο δεν παει αλλο
τωρα για τις ετοιμες λυσεις που λες , φανταζομαι οτι αν το ζητησεις αυτο που σου προτεινα απο μια γυναικα που ηδη σε εχει ερωτευθει και περιμενει απο σενα κατι σταθερο , μαλλον θα σε διωξει και αυτη αν της πεις κατι τετοιο!
Αν ομως πραγματι ξερεις τοσες πολλες , πες ανοιχτα τι σκεφτεσαι να κανεις σε αυτη που ξερεις οτι θα σε δικαιωσει σε ενα σημαντικο στοιχειο...
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ!
Η ΠΙΟ ΓΕΝΝΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΑΛΕΑ , ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ...