Δεν μου απάντησες. Πες το ξεκάθαρα.. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχεις στο κεφάλι σου. Μίλησες για ηλικίες, όχι για ανθρώπους.
Έτσι φαίνεται να ειμαστε τα δύο άκρα.
Νιώθω πως έχω σοβαρό πρόβλημα και πως ενώ προσπαθώ να μάθω τόσα χρόνια , μορφωνομαι ,εκπαιδευομαι , προσπαθω να δω παντα την αλλη πλευρα ,τελικα δεν ξέρω τίποτα απ ότι φαίνεται ως προς την επαφή με τους ανθρωπους
Λυπάμαι πολύ
Μάλλον τα κάνω όλα λάθος.
Δεν ξέρω πολλά, θα πρέπει να ξεκινήσω από το 0.. σαν τα μωρά.
Δεν ξέρω πραγματικά.
Ίσως δεν μπορώ απλως να ενσωματώθω κοινωνικά και στις προσωπικές σχέσεις δεν έχω κοινωνίες δεξιότητες. Όλα λάθος.
Ναι φυσικά, η σχέση μασ πάντα βασιζόταν στην επικοίνωνια,
Εκεινος κατάλαβε σε κάποια φάση πως δεν έχει καμία επαφή με τα συναισθήματα του, δεν κατάφερε να απαντήσει στην ερώτηση "τι νιώθεις " .. κ επειδή εγω έχω πολύ καλή σχέση με το τι νιώθω.. συζητούσαμε κ προσπαθήσαμε να μάθουμε παρέα. .
Δυστυχώς καταλήξαμε πως ο τρόπος επικοινωνίας μασ είναι πολύ διαφορετικος και δεν τα καταφέρνουμε, εγώ απογοητευομαι κ πονάω κ εκεινος εγκαταλείπει δεν βαθαίνει κ θυμώνει..
Μετά από κάθε χωρισμό έλειπε ο ένας στον αλλον παρ όλα αυτά κ επιστρέφαμε πάλι στο να προσπαθούμε..
Νομίζω πως η απογοήτευση μασ έφτασε στο τέρμα αυτή την φορά,
όμως νιώθω πως ενώ στην ζωή στην δουλειά κλπ οι κοινωνικές μου δεξιότητες φτάνουν μια χαρά.. και λειτουργώ κανονικά η και καλά θα έλεγα..
Μάλλον δεν έχω σχεσιακες δεξιότητες ίσως σε συνδυασμό με λάθος συντρόφους κ φίλους που απλώς θέλανε πάντα μια απόσταση για να νιώθουν καλά..τελικά είναι μια αποτυχημένη σχέση μετά απο καποιον καιρό.
Δεν εχω την ικανότητα να ελκω ανθρώπους που θέλουν να είναι ουσιαστικά κοντά η ίσως αυτοί που είναι έτσι δεν έχουν θέση στην ζωή τους για άλλες φιλικές σχέσεις η έχουν ήδη ευτυχισμένη ερωτική σχέση ,
δεν τους ξεχωρίζω.. δεν καταλαβαίνω από την αρχή ποιος θέλει επιφανειακή σχέση και ποιος όχι.
Προσπαθώ να μάθω.Δεν θα τα παρατήσω..
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω απόλυτο έλεγχο ούτε καν έλεγχο..
Το μόνο που αποζητάω είναι να εισακουστεί τα θέλω μου οι ανάγκες μου όπως και του συντρόφου μου , να μην τις κάνει dismiss ,η να τις αγνοεί κ μειώνει... και να τα βρούμε στην μέση.
Οταν ζητάς από τον άλλον να συμπεριφερθει με τον τρόπο που θες (πχ δεν με ακούμπησε), δείχνει ότι θες να έχεις τον έλεγχο. Το άλλο που παρατήρησα είναι το πως έγραψες, το ότι πηγαίνετε μαζί ψυχολόγο Κάνουμε θεραπεια μαζί ον τελευταιο μηνα ,ακριβώς γι αυτόν τον λόγο γιατί όταν με πληγώνει δεν έρχεται να διορθώσει την ζημιά, και δεν ξέρει καθόλου γενικά πως να αντιδράσει όταν πονάω.. Γι αυτό τον λόγο κάνετε θεραπεία μαζί; Για να βελτιωθεί μόνο αυτός όσο αφορά το κομμάτι της σχέσης σας; Γενικά βλέπεις πολλά λάθη στο σύντροφο σου, είναι σαν και έχεις μια λίστα για το πως θέλεις να είναι και όταν δεν το κάνει, εκνευριζεσαι. Είναι λογικό να θες να αναγνωρίζει τα λάθη του και να προσπαθεί να βελτιωθεί σαν άνθρωπος - και να κάνει κάτι για τη σχέση σας- αλλά κάπου εδώ χάνεις τον έλεγχο της κατάστασης. Αν κάπου έχω λάθος, διόρθωσε με, προσπαθώ να σου δείξω πως βλέπω όλο αυτό που περιγράφεις και να σε προβληματισω.
Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου ,
Το ακουω αυτό που λες..
Κάνουμε κάναμε δεν ξερω αν θα συνεχιστεί..Χωρίσαμε εχθές το βράδυ)
Θεραπεια για να βελτιώσουμε τον τρόπο της επικοινωνίας μας γιατί η απόσυρση του δεν μου έκανε και δεν του έκανε το υπερβολικό συναίσθημα μου.. υπερβολική εμβάθυνση, δεν κρατάω τα πράγματα απλά.. λέει
Δεν θέλει υποτίθεται βαθιά επαφή αλλά επιστρέφει σε αυτή την σχέση..κ όταν. Του λέω γιατί απαντάει.. -έλα ντε..
Εκεί το χάνουμε πάντα..
Εγώ αναγνωρίζω τα λάθη μου και τα δουλεύω όλομη αυτή την υπεραλυση και το βάθος που ονομάζει υπερβολικό.. προσπαθώ να κρατάω ισσοροπια μέσα μου να μην υπερβάλω, κάθε μέρα το προσπαθώ, εκεινος όταν τον ρωτάω λέει δεν ξέρω τι κάνω λάθος.
Δεν είναι έλεγχος είναι μια πρόταση.. εφόσον δεν ξέρει τι να κάνει όταν πονάω κ εγώ ξέρω τι βοηθάει του δίνω προτάσεις..μπορεί να με αγγίξει, να με αγκαλιάσει, να μου πει πως τώρα δεν θέλει η δεν μπορεί αλλά μόλις νιώσει καλύτερα θα έρθει να συνδεθούμε πάλι.. η ότι είναι θυμωμένος ενοχλημένος με αυτόν με αυτό κ χρειαζετσι αυτό κ αυτό από εμένα...
Δεν τα κάνει
Οπότε από το να μένουμε στο
-δεν ξερω τι περιμένεις από εμένα..
η δεν ξερω τι να κάνω όταν πονάς..
Επικοινωνώ τι θ μπορούσε να κάνει σίγουρα ο στόχος είναι το να αποφύγει την εγκατάλειψη όταν πονάω..
Αυτό δεν συμβαίνει ..
Έχουμε άπειρες φορές φτάσει στο..δεν θέλω να σου λέω τι να κάνεις αγάπη μου.. εσύ τι προτείνεις..
κ πάντα λέει..
δεν το έχω σκεφτεί..
δεν ξέρω...
δεν καταλαβαίνω..
Θέλω αλλά δεν ξέρω πως..
Δεν ξέρω νομίζω πως έχουμε δοκιμάσει τα πάντα πια.
Ίσως απλως έκανε τον κύκλο της η σχέση κ το ψειρίζουμε...
Γιατί αγάπη κ έλξη υπάρχει πολύ
Αλλά δεν λειτουργεί για κανέναν μασ..κ
Μα μόλις μας φεύγουν τα νεύρα και η απογοήτευση πραγματικα ποναμε που δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε
Ίσως ότι ήταν να πάρουμε κ να μάθουμε σε αυτή την σχέση έφτασε ταβάνι..
Και ίσως απλως πρέπει να το αποδεχτούμε κάτι που για εμένα είναι επίπονο γιατί επενδύσω.. δένομαι..
Μια χαρά μπορούμε να ζήσουμε κ μόνοι μασ..αλλά θα θελαμε τελικά μαζί..
Χαλιομαστε παρ όλα αυτά πάρα πολύ πλέον.
Νομίζω πως και οι δύο νιώθουμε πως χτυπάμε τις πόρτες μας κ κάνεις δεν ανοίγει κ από τις διό πλευρές.. ενώ θέλουμε.
Δεν ξέρω.
Να σημειώσω πως ήμουν πριν επί 10 χρόνια σε έναν γάμο που δεν ακουγόταν τίποτα από τις ανάγκες μου..
οποτε ναι έκατσα να δω τι χρειάζομαι. Τι θα ήθελα.. τι μου κάνει κ τι όχι γιατι ζητα και θα λαβεις ..ειδικα οταν ο αλλος δεν εχει επαφη με τα συναισθηματα του..
Κ δεν ξερει τι να κανει σε καταστασεις δυσκολες στην σχεση..
.. προσπαθώ να υπάρχει και ρεαλιστική προσδοκία εννοείται να μπορώ να καλύψω τις ανάγκες του συντρόφου μου..Εννοείτε..
Δεν λειτουργεί ομως οπότε κάτι είναι λάθος κάτι κάνω κάνουμε λαθος
Εχετε μιλήσει για το παρελθόν του; Μπορεί να μην έχει μάθει να εκφράζει αυτά που νιώθει.. Δεν είναι θετικό ότι πάτε μαζί και κάνετε θεραπεία; Δεν είναι μια προσπάθεια κι αυτή; Θα μπορούσε να πει ότι αυτός είμαι κι αν σαρεσω, αλλα φαίνεται ότι έστω και έτσι προσπαθεί. Δεν σημαίνει ότι θα καταφέρει ποτέ να φτάσει στο επίπεδο που θες ή ακόμη που θέλει.. Αυτό όμως δεν ειναι κακό, δεν είμαστε όλοι για όλα, ειδικά αν δεν μας το έμαθαν. Το κακό θα ήταν αν επέλεγε να είναι στάσιμος, να μην προσπαθεί. Ίσως εκεί το χάνετε. Περιμένεις να δώσει στον βαθμό που δίνεις, αυτός δεν ξέρει πως και εσύ πληγωνεσαι.. Αν το ξεκαθαρίσεις μέσα σου ότι αυτό είναι θέμα δικό του και ότι δεν έχει να κάνει με το πως αισθάνεται για σένα, ίσως φτιάξουν λίγο τα πράγματα.
Ναι καλά,τα λες ίσως φταίει η έλλειψη αυτοπεποίθηση μου , γι αυτό κ θα κάνω θεραπεία πάλι μόνη μου να μην βαραίνω κανεναν έτσι κι αλλιώς,δεν το αντέχει κάνεις να με επιβεβαιώνει συχνά είναι βάρος, το καταλαβαίνω.
Εννοείται και οι δύο θέλουμε ,δεν έχουμε νοιώσει να ταιριάζουμε έτσι σε όλα τα άλλα με κανέναν πιο πριν.
Πιστεύω πως αν κάνω θεραπεία κ ισως νιώθω περισσότερη σιγουριά από μόνη μου αν μασ ξαναφέρουν οι δρόμοι μασ κοντά να είναι πιο σωστός χρόνος.
Πλέον μαλώνουμε πολύ δεν αντέχουμε άλλο.
Σε ευχαριστώ φίλε μου για τον χρόνο σου ..ένιωσα πολυυυυυυ καλύτερα που το συζητήσαμε..
Σε ευχαριστώ που ήσουν εκει:)
Σου εύχομαι μια υγείας, χαρούμενη, χαλαρή, γελαστή ζέστη ικανοποιητική χρόνια, να βρεις κι εσύ αυτό που ζητάς, :)