Originally Posted by
Adzik
Κοριτσι ομορφο, δεν ηταν αυτός τρόπος να σου φερθεί...
Ότι και αν είχε γίνει..
Τόσα χρόνια μαζί, ουσιαστικά παντρεμένοι εισασταν χωρίς γαμο..
Οι σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους .. θα σου πω πως κάθε φορά που χωρίζω μετά απο 10..6.. 3 χρόνια..λέω να δεις που δεννθα ξανερωτευτω ,δεν θα ξανα εχω χημεία ερωτική. Δεν θα βρω κάποιον ενδιαφέροντα...κ τσουπ κάποια στιγμή έρχεται και είναι πιο εξελιγμένο μοντέλο.. πιο ταιριαστός στο τωρα κάθε φορά..
Υπάρχουν. Πόσοι.. 8 δισεκατομμύρια ανθρώποι εκεί έξω αλίμονο αν μόνο ένας μας ταίριαζε..
Ντροπή του που σου φέρθηκε έτσι..λυπάμαι πολύ πραγματικά..
Δεν ήταν καθόλου σωστό ακύρωσε τα πάντα.. ειδικά την στιγμη που και εσύ τον είχες τόσο ανάγκη και τον στηρίζει,
Σου άξιζε καλύτερη συμπεριφορά.
Ίσως έκανε τον κύκλο της αυτή η σχέση σου έδωσε και σου έμαθε ότι ήταν να σου δώσει και να σου μάθει..
Κοίτα να μην ξαναθησιασεις για κανέναν τα ένσημα σου..την οικονομική σου ανεξαρτησία είναι λάθος..οι άντρες δυστυχώς πλέον δεν φροντίζουν τις γυναίκες τους όπως παλιά.. χρειαζετσι να ειμαστε οικονομικά ανεξάρτητες αλλιώς δεν υπάρχει ισορροπία στο σπίτι...
Θα έρθει και η χημεία και η συζήτηση και Το πάθος και ο σύντροφος που θα σε κάνει να τον αγαπήσεις πάλι κ περισσότερο...και Ουσιαστικά.. και θα θέλει και την δική σου ανάπτυξη και το δικό δικό καλό..
Πέρνα καλά..τώρα βγες έστω κ μόνη για ένα ποτό.. εγώ θα πήγαινα Αθήνα στην θέση σου η σε άλλο μέρος... από τη αρχή όλα.. αμέ.. η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και δυνατότητες ειδικά όταν δεν σε κρατάει κάτι...
Ταξίδεψε κάπου.. κάνε διάλειμμα κ πήγαινε διακοπές μόνη σου δεν πειράζει.. βγες σε κλαμπ.. πήγαινε σε σταντ απ κομεντί κλαμπ γελά.. σκέψου τι σε ευχαριστεί και σιγά σιγά ξεκινά να τα κάνεις..
Ο έρωτας με έρωτα περνάει, είναι νωρίς αλλά και ο αντιπερισπασμος σε σκληρούς χωρισμός χρειαζεται...άσε κάποιον νέο να σε φλερτάρει..Χριστούγεννα τώρα πρωτοχρονιά όλο κα πιο εύκολα φλερτάρει ο κόσμος.. πιο ανοιχτά.. θα νιώσεις πωε δεν τελειώνει η ζωή σε έναν άνθρωπο ειδικά σε καποιον που δεν σου φέρθηκε σωστά.
Γιατί όντως δεν τελειώνει η ζωή σε έναν άνθρωπο..κάνε θεραπεια..και στάσου πλάι σου..
Και εγώ σε αυτή την φάση είμαι, μην αφήνουμε τον εαυτό.μας μόνο του.. στάσου πλάι σου .και όλα θα είναι καλύτερα ώρα με την ώρα κ μέρα με την μερα..
Το πένθος του χωρισμού έρχεται με κυμματα.. κ θέλει χρόνο.. αλλά όλα θα πάνε καλά:) τα καλύτερα έρχονται
Νέα χρονιά νέα ξεκινήματα αμέ..