Quote:
Originally posted by Panito
!!!Συχνα ομως με πιανει κατι σαν μουδιασμα στο προσωπο μου αριστερα..Απο το φρυδι μεχρι το σαγονι,πιο πολυ οταν σηκωνω τα φρυδια μου η χαμογελαω αποτομα..Ειναι σαν να με τραβαει..Σαν καποιος να μου πιεζει το φρυδι..Δεν μπορω να το περιγραψω ακριβως..Αυτο με εχει πιασει παλι εδω και καμια εβδομαδα και δε λεει να φυγει..
Panito έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το αριστερό μέρος του πρωσόπου! νοιόθω κάτι σαν μούδιασμα απο το αριστερό μου φρύδι μέχρι και το κόκαλο κάτω απο το μάτι μου.. Η σακούλα κάτω απο το μάτι μου συνεχώς τρεμοπαίζει πράγμα που είναι πολύ ενοχλητικό! Όλο αυτο άρχισε εδώ και καμια εβδομάδα!
Quote:
Originally posted by nopanic
Εγω ταλαιπωρουμαι εδω και καιρο με τα ψυχοσωματικα , τα οποια στην περιπτωση μου μεταφραζονται σε ενοχλησεις στα κοκκαλα(?) του θωρακα (κατω απο την καρδια 0κ πλευρων (κοντα στην μασχαλη), που οταν πιεζω τα σημεια νοιωθω εναν ελαφρυ πονο , σαν να ειχα χτυπησει σε εκεινο το σημειο και να με ενοχλει μονο οταν το ακουμπω .
Εκτος απο αυτα και την ενοχληση στην πλατη που εχει γινει μονιμη κατασταση , τωρα τελευταια ειχα καποια καψιματα-τσιμπηματα κοντα στο πισω μερος του ωμου και αυτο που ανησυχησε περισσοτερο παρομοια τσιμπηματα στο υψος της καρδιας ..
Φίλε ό,τι είπες τα έχω και εγώ 100% όμως! Κλασσική αντίδρασή μου όταν ανχώνομαι είναι να πιάνω κάτω απο την αριστερή πάντα αμασχάλη μου και να πατάω με τα δάχτυλα τα σημεία στα πλευρα και στον θώρακα ενώ δέ με πονάνε...