Originally Posted by
venom
Συμφωνώ ότι πρέπει να δουλέψω με τη ντροπαλότητα όπως και ότι ίσως δεν ψάχνω στα «σωστά» σημεία.
Εννοείται και πως δεν είμαι ο μόνος σε αυτή τη χώρα που θέλω κάτι σταθερό.
Όμως μη γελιόμαστε και μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας ρε παιδιά .. Γυναίκες και άνδρες στην πλειοψηφία θέλουν μόνο να περνάνε καλά και τίποτα παραπάνω.
Και να τονίσω κάτι … ΟΧΙ! Το ότι δεν βρίσκω κάτι σταθερό και όμορφο δεν θα με κάνει να γίνω σαν τους πολλούς και είτε να παίζω με συναισθήματα είτε να κάνω μόνο σεξ και άντε γεια .. όσο παράξενο και αν σας φαίνεται .. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου.
Αν θέλει κάποια που θα γνωρίσω μόνο «μια βραδιά» και τίποτα παραπάνω, απλά θα αρνηθώ και το θέμα θα λάβει τέλος !
Έχω ζήσει και τη μια βραδιά όταν ήμουν πιο μικρός .. Δεν με γεμίζει πλέον..
Δεν είμαι ούτε ο τέλειος σύντροφος ούτε και ίσως γίνω. Το μόνο που ζητάω είναι να μοιραστώ τη ζωή μου με κάποια που θα το θέλει και εκείνη.
Και να πω κάτι σε μερικούς.. Αν ενώ θέλατε κάτι σταθερό και δεν το βρήκατε ποτέ και συμφιλιωθήκατε με την ιδέα ότι εφόσον δεν υπάρχει ας «εκτελώ» ότι κινείται (σχήμα λόγου φυσικά ), κριμα που ρίξατε τα ωραία ιδανικά και πέσατε σε αυτή τη παγίδα η οποία έχει το σκεπτικό «ότι φάμε και ότι αρπάξουμε»