Θα πρέπει να έχεις παρά πολύ υψηλή tsh για να έχεις ταχυκαρδία.Εγω έχω γύρω στο 6 και ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι αποκλείεται με τέτοια τιμή να σου δημιουργεί ταχυκαρδίες.Βεβαια είναι ορμόνη και λειτουργεί διαφορετικά στον καθένα
Printable View
Κ εγώ ρε παιδιά δννξερω...αύριο θα πάω να μου γράψουν εξετάσεις κ φοβάμαι κ τη χοληστερίνη μου που ήταν 256 πέρσι .,,κ πολλά κιλά έβαλα κ τρώω ασυναίσθητα κ σκατα ...ζεις με αγχωδη διαταραχή πάντα εστί σκατα η άραγε κάποτε ησυχάζεις ;
Αποφάσισα μεχρι τις διακοπές του Πάσχα να προσπαθήσω να το διαχειριστω κάπως με ψυχοθεραπεία κ φυτικά ηρεμιστικά που ήδη άρχισαν κ Μ πιάνουν κάπως μια να κάνω μαζί με τη μικρή μου αιματολογικές τότε
Οπότε αν έχω θυροειδή κ τον αφήνω έτσι σκατα στα μούτρα μου ...
Τελικά θα πάω αύριο για αιματολογικές για να δω τι γίνεται μήπως μου φύγει αν είναι όλα καλά αλλά κ αν δεν είναι να ξέρω ....όμως τώρα σκέφτηκα ...αν έχω χασιμοτο κ αυτό φαίνεται από τις τιμές του θυρεοειδούς η θέλει υπέρηχο;
Επίσης έχω τρελοοοοο στρες για τη χοληστερίνη μου αν βγει ανεβασμένη,θα ζητήσω και crp ..γενικώς τρέλα Μ πιάνει Μ τα αποτελέσματα!!!
Α οκ ,νόμιζα ότι δεν φαίνεται απ' τις τιμές κ θέλει οπωσδήποτε υπέρηχο ,ευχαριστώ
Διακόσιες φορές θα πεθάνω μέχρι να βγουν τ αποτελέσματα