Αύριο πάλι θέατρο καλό κουράγιο!
Printable View
Αύριο πάλι θέατρο καλό κουράγιο!
παμε γερα παμε δυνατα αντρεα δωσεεεεεεεεεεεε να ξερεις οτι απο το ατελες παντα βγαινει κατι το μοναδικο !!!!!!!!!!!
Τέλος η διακοπές αύριο θέατρο και πάλι και έχω αγχοθει, είναι και σε 44 μέρες η παράσταση και δεν ξέρω τίποτα από τον ρόλο μου παρά ελάχιστα πράγματα, ούτε να σκέφτομαι δεν θέλω όταν θα έρθει η στιγμή της παράστασης και δεν θα ξέρω τα λόγια μου απ' έξω, θα κρεμάσω όλη την ομάδα. Μακάρι να κοιμόμουν και να ξυπνούσα μετά από 44 μέρες.
Τόσους μήνες έχεις πρόβλημα, δεν αξίζει να το παθαίνεις για ένα ρόλο. Έκανες μια λάθος επιλογή, πρέπει να την διορθώσεις. Στο τέλος θα αρρωστήσεις για μια χαζομάρα.
Αν ήταν κάτι που μπορούσες να το διαχειριστείς μετά από τόσες πρόβες θα είχες προσαρμοστεί.
Υπάρχει άγχος για τους καλλιτέχνες αλλά εσύ υποφέρεις.
Κάνε πρόβες μόνος σου με καταγραφή στο κινητό για να σε βλέπεις και να διορθώσεις ότι πάει στραβά
Γεια σου. Είμαι του θεάτρου κι εγώ, σε λίγο άλλη μορφή του μεν, όχι στη σκηνή, αλλά έχω περάσει κι από εκεί. Αντρέα, η Τέχνη είναι να μας δυναμώνει. Αν αισθάνεσαι έτσι, καλό θα ήταν για σένα να απεμπλακείς. Δε θα κρεμάσεις την ομάδα εάν ενημερώσεις εγκαίρως. Ίσα ίσα θα εκτιμήσουν ότι δεν το έκανες στο παρά 3 κι εσύ θα είσαι εντάξει με τον εαυτό σου. Η σκηνή μπορεί να δημιουργήσει άγχος γιατί εκθέτουμε τον εαυτό μας κι είμαστε ευάλωτοι μπροστά σε τόσο κόσμο που "κοιτάζει" μέσα μας. Αν το θέατρο είναι μια λάθος επιλογή για σένα, δε χρειάζεται να βασανίζεσαι αιωνίως. Αν πάλι το αγαπάς, υπάρχουν πολλοί τρόποι να είσαι μέσα σε αυτό, ευτυχισμένος και ήρεμος.
Είναι αργά για να κάνω πίσω σε 1,5 μήνα και λιγότερο είναι η παράσταση!
Έχω ακούσει περιπτώσεις που ακυρώνουν ακόμη και μια εβδομάδα πριν. Δε σου λέω πως είναι σωστό, αλλά 1,5 μήνας είναι αρκετό διάστημα για αντικατάσταση. Άκουσέ με, αν είναι να τρελαθείς από το άγχος σου, τίποτα καλό δε θα βγει. Είναι πρώτα ο εαυτός σου και μετά όλα τα άλλα. Και να στο πω κι αλλιώς; Πιστεύεις ότι αν χτύπα ξύλο παθεις κάτι από τόση αγωνία, θα νοιαστει πραγματικά κάποιος πέραν των δικών σου;
Μην κάνεις πίσω εδώ που έφτασες.
Πώς θα νικήσεις το αγχος; Μια και καλή;
Δεν κάνω πίσω αλλά και αυτό το άγχος δεν παλεύεται
Λιγότερο από ένα μήνα για την παράσταση, ο χρόνος μετρά αντίστροφα!
Αντρέα Μ καλησπέρα πως είσαι?
Καλουτσικα
Αντρεα καλησπερα.. Διαβασα για το αγχος για τον ρόλο σου και εχω να σου πω να μην το αφησεις! Ειναι ευλογια η δουλεια σου. Να σε ρωτησω, εχεις τελειωσει δραματικη σχολη ή το κανεις ερασιτεχνικά?
Ευχαριστώ για το μήνυμα, ερασιτεχνικά ασχολούμαι.