Όχι ...μόνο φυτικά ηρεμιστικά για την ώρα ..βαλμαν
Printable View
Όχι ...μόνο φυτικά ηρεμιστικά για την ώρα ..βαλμαν
Μην κάνεις κακές σκέψης δεν πρέπει φτιάξε ένα χαμομήλι με μέλι ζεστό να χαλαρώσεις
Τώρα μετρήθηκα καθιστή κ έχω 16.3 και 9.5 έλεος;;;; Πάει θα πεθάνω σίγουρα
Δες αν δε μπορείς να ηρεμήσεις με τίποτα και νιώθεις ότι δεν υπάρχει λύση μια βόλτα στα επείγοντα δεν είναι ντροπή να ζητήσεις βοήθεια ίσα ίσα
Εγώ είμαι 25 και έχω αρρυθμίες εδώ και 2 χρόνια περίπου και το παλεύω με κρίσης πανικού και ψάχνω συνέχεια στο Google το οτιδήποτε αλά είναι μεγάλο λάθος είμαι από ικαρια δεν έχω το mood το ικαριωτικο :(
Δεν έχουμε αμάξι ,,...κ είναι ολόκληρη ταλαιπωρία εδώ τα επείγοντα ...τεσπά ,θα προσπαθήσω να σκεφτώ ότι οι προφανώς δν θα πέσει η πίεση αν είμαι σε τόσο στρες τώρα ....
Ναι ....έκανα τώρα προσευχή κ έπεσε αμέσως στο 14+8
Επομένως υποθέτω ότι είναι ψυχολογικό τώρα κ όχι πραγματικό το νούμερο σωστά ;;;;
Όταν είμαι ικαρια και με πιάνουν αυτά δεν έχει νοσοκομεία είναι να μην πάθεις κάτι άμα είσαι σε νησί και μου έχει γίνει εμμονή αυτό άμα παο κάπου και δεν έχει κοντά νοσοκομεία με πιάνει ανασφάλεια πρέπει να τα ξεπεράσουμε αυτά παιδιά πρέπει να αισθανόμαστε ευγνώμων πρέπει να τρώμε σωστά να κοιμόμαστε φυσιολογικές ώρες όλα ξεκινάνε από τον τρόπο ζωής και από τους γύρω μας
Τέλος ...ξαπλωτη έχω 12.8+6.8
Δεν ξαναμετρω προφανώς δν έχω ...αν είχα θα ήταν σταθερά υψηλή φαντάζομαι
Εντάξει κ καθιστή μου έπεσε ..το βάζω στη θέση του
Ρε παιδιά πόσο ευχαριστώωωωωωωωωω ακόμη δννησυχασα πλήρως αλλά είμαι καλύτερα