-
για να πω την αληθεια απο ολα αυτα που φοβομουν μεχρι στιγμης οχι δεν εχω παθει.πιστευα για με γαλο διαστημα οτι θα μου πεσουν η οτι θα αραιωσουν τα μαλλια μου.....δεν το επαθα παρα το εντονο αγχος εβαζα με το μυαλο μου διαφορες ασθενειες δεν επαθα καμια απο αυτες.......αλλα τωρα οπως σας εγραψα μου κολλησε η ιδεα του ειτζ και ειναι ανυποφορη:(
-
Εγώ, τώρα που βιώνω καθημερινούς πονοκεφάλους και μουδιάσματα νομίζω ότι έχω τουλάχιστον ανεύρυσμα! Οποτε όμως είχα οτιδήποτε άλλο και έκανα εξετάσεις, ποτέ δεν επιβεβαιώνονταν οι φόβοι μου. Ελπίζω να διαψευστώ και τώρα και να μην έχω τίποτα.
-
αυτοι οι πονοκεφαλοι τον τελευταίο καιρο με εχουν διαλυσει ξεκινανε απο τον αυχενα και καταλήγουν στην κορφη του κεφαλιου μου εως το μετωπο με σφιγγει τοσο πολυ που νομιζω οτι μου εχουν βαλει μέγγενη .και φυσικα το πρωτο που περναει απο το μυαλο μου ειναι το ανευρισμα !!!!!!!!! ο νευρολογος ομως δεν μου γραφει μαγνιτικη λεει οτι ειναι πονοκεφελοι τασεως και φταιει το στρες
-
http://www.e-psychology.gr/anxiety-stress-phobias/376-psychology-phobias
Σας παραπέμπω σε ένα άρθρο που υπάρχει στο portal. Είναι πραγματικά καταπληκτικό, όποιος δεν το έχει διαβάσει να το διαβάσει και μετά αν θέλετε να το συζητήσουμε