Την επθυμια την λενε αηδια στο χωριο σου;
Printable View
Έτσι όπως τα λες φαίνεται πως δεν έχεις δυσκολία στο να γνωρίσεις άντρες, να βγεις ραντεβού, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον αλλά ότι αντιμετωπίζεις σεξουαλικό πρόβλημα όταν πάνε να προχωρήσουν τα πράγματα. Συνέχισε να βγαίνεις ραντεβού μέχρι να βρεις κάποιον που ο τρόπος που θα σε αγγίζει και η σεξουαλική του συμπεριφορά γενικά θα ταιριάζει στους ρυθμούς σου και στο σώμα σου και όλα θα γίνουν. Επίσης δεν είσαι καθόλου υποχρεωμένη να δίνεις αναφορά στο τι έχεις κάνει, πόσες φορές, τι έχεις δοκιμάσει, πόσο έχεις προχωρήσει , πότε, με ποιους κλπ. Λέγε απλά κάποιες γενικότητες μέχρι εκεί που θες εσύ.
Ευχαριστώ πολύ! Οφείλω να ομολογήσω ότι ίσως δεν επρεπε να κάνω εδώ ποστ. Νομίζω ότι είναι πολύ λεπτό θέμα, κάτι που δε κατανοούν πολλοί και δε μου κάνει καλό όλο αυτό! Παρόλα αυτα, χαίρομαι που απάντησες. Μερικές φορές νιώθεις πολύ μόνη χωρίς να υπάρχει άνθρωπος να ταυτιστείς.
Ε Νεφέλη ναι όντως είσαι αρκετά μεγάλη και δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα μπορούσα να πω κι εγώ σε κάποιον στη θέση σου.
Ο άντρας μπορεί να το κρύψει ότι είναι προτάρης, εσύ αν θα πας με κάποιον πρώτη φορά και θα τρέξει το αίμα ποτάμι δεν ξέρω πώς θα το δικαιολογήσεις..
Αν θα του πεις την αλήθεια κατά την γνώμη μου στις εποχές θα σε πάρει για ούφο αν είναι κανονικός άντρας κι όχι ένα καλό παιδί που θέλει μια σωστή γνωριμία.
Οπότε δεν ξέρω τι να σου πω...
Δεν υπάρχει θέμα κοινωνικής περιθωριοποίησης μου είναι η αλήθεια. Είμαι πολύ κοινωνική και δε το διατυμπανίζω ότι δεν έχω κάνει σεξ.
Αυτό που θέλω είναι να κάνω μια σχέση και να έχω έναν άνθρωπο στο πλευρό μου. Να δοκιμάσω να κάνω σεξ καθώς νομίζω ότι ίσως είναι έτοιμη. Απλά φοβάμαι την αντίδραση του άλλου όταν του πω ότι δεν έχω εμπειρία. Υπάρχει ένα τεράστιο στίγμα πάνω σε αυτο το κομμάτι