τι εχεις αποφασισει να σπουδασεις ?
Printable View
τι εχεις αποφασισει να σπουδασεις ?
λοιπον η λογοθεραπεια η θεατρικες σπουδες που ναι η δευτερη επιλογη μου.
καλη επιτυχια!
αν μπορεις καλο θα ηταν να πας σε εναν ψυχολογο για αυτον τον χρονο για να εχεις καποια υποστηριξη,μονο καλο θα μπορουσε να σου κανει κατι τετοιο..
και μην πελαγωνεις!ενας χρονος ειναι και μετα αραζεις οσο θες και κανεις ο,τι θες..;)
melene μου το χω σκευτει αυτο αλλα καθε μερα εχω φροντιστηριο κ δεν θα προλαβαινω κ εκτος αυτου δεν θελω να καταλαβουν κ οι δικοι μου οτι το αγχος με χει επιρεασει...κατα πολυ.
μια ωρα την εβδομαδα δεν ειναι πολυ..δεν παιρνει παραπανω!
δεν νομιζεις αντι να το σηκωνεις ολο μονη σου οτι θα ταν καλυτερο να το μοιραστεις με τους γονεις σου?χρειαζεσαι υποστηριξη..αν οχι απο την οικογενεια σου τοτε απο ποιον?
παντα ηθελα απο μονη μου να τα αντιμετωπιζω χωρις να θελω σε εισαγωγικα αυτο τωρα να ενοχλω τους αλλους,,,,,,,,νομιζω οτι εχουν αρκετα για να τους το πω κ οπως ειχα πει νομιζω πιο πριν μια φορα κατι ιχα αναφερει στη μαμα μου κ πηρα απο κεινη μια αρνητικη απαντηση οτι ολα απο το αγχοσ μου φταινε.ενταξει μωρε δεν την κατηγορω εχει κ εκεινη τα δικα της......αυτα τα συζητω κ με το αγορι μου ειμαστε μαζι 3 χρ κ παμε στα 4 κ δοξα το θεο μου σταθει πολυ καλα διοτο ειναι κ αυτος στην ηλικια μου στην ιδια κρισιμη κατασταση των εξετασεων.απλως ειδα εδω οτι υπαρχετε κ ηθελα να τα πω κ σε σας για να νιωσω ετσι καπως πιο δυνατη κ πιο ηρεμη συγχρονως..............χιλια συγνωμη αν σας ζαλισα με ολα αυτα που γραψα τωρα,...
δεν μας ζαλισες καθολου αμαριλυς...Quote:
Originally posted by amarylis
παντα ηθελα απο μονη μου να τα αντιμετωπιζω χωρις να θελω σε εισαγωγικα αυτο τωρα να ενοχλω τους αλλους,,,,,,,,νομιζω οτι εχουν αρκετα για να τους το πω κ οπως ειχα πει νομιζω πιο πριν μια φορα κατι ιχα αναφερει στη μαμα μου κ πηρα απο κεινη μια αρνητικη απαντηση οτι ολα απο το αγχοσ μου φταινε.ενταξει μωρε δεν την κατηγορω εχει κ εκεινη τα δικα της......αυτα τα συζητω κ με το αγορι μου ειμαστε μαζι 3 χρ κ παμε στα 4 κ δοξα το θεο μου σταθει πολυ καλα διοτο ειναι κ αυτος στην ηλικια μου στην ιδια κρισιμη κατασταση των εξετασεων.απλως ειδα εδω οτι υπαρχετε κ ηθελα να τα πω κ σε σας για να νιωσω ετσι καπως πιο δυνατη κ πιο ηρεμη συγχρονως..............χιλια συγνωμη αν σας ζαλισα με ολα αυτα που γραψα τωρα,...
απλα θα ακουσεις πολλες αντιφατικες γνωμες εδω μεσα και ισως ζαλιστεις εσυ!
ενα κοινο σημειο σε αυτα που θες να κανεις βρισκω οτι ειναι η τεχνη της επικοινωνιας ....
η λογοθεραπεια φευγει λιγο προς την ψυχολογια , ενω το θεατρο ειναι σαφως μια υποκριτικη τεχνη....
και στα δυο ζητηματα , το ιντερνετ ειναι θησαυρος γνωσεων...
εχεις σκεφτει ποτε αν πχ ενα σαββατοκυριακο επαιρνες μερος σε καποιο εργο με ερασιτεχνες ηθοποιους? τοχεις κανει ποτε μεχρι σημερα? πιστευω πως ειδικα για το θεατρο ισως αν το εκανες θα σε γεμιζε με ανακαουφιση να δεις να βγαινει το αγχος μεσα απο ενα ρολο που θα παιξεις ....
Σαν επιλογη , ισως ειναι αυριο ταυτοχρονα ενα επαγγελμα και η προσωπικη σου θεραπεια ..αρκει να νοιωσεις οτι σε κανει να αισθανεσαι απελευθερωμενη...
λοιπον πανο περσυ ειχα παιξει σε μια σειρα 2 μερες ..........μεγαλη ιστορια πως με επελεξαν αλλα η εμπειρια μαρεσε παρα πολυ αν κ ηταν λιγο κουραστικα αλλα δεν παυει να ηταν συναρπαστικα.......
παιδια ηθελα κ εχτες να σας το πω αυτο αλλα δεν αισθανομουν καλα αλλα τωρα που νιωθω οτι σας γνωρισα καλυτερα εχω κ ενα αλλο προβληματακι που αντιμετωπιζω εδω και καιρο.να σας το γραψω εδω η να ανοιξω καινουργιο θεμα?????????
εκει θαριχνα ολα τα χαρτια μου αμαρυλλις!Quote:
λοιπον πανο περσυ ειχα παιξει σε μια σειρα 2 μερες ..........μεγαλη ιστορια πως με επελεξαν αλλα η εμπειρια μαρεσε παρα πολυ αν κ ηταν λιγο κουραστικα αλλα δεν παυει να ηταν συναρπαστικα.......
ο πρωτος ερωτας της ζωης μου η μεγαλυτερη σημερα Ελληνιδα ηθοποιος [σε αφηνω να μαντεψεις ποια εννοω] αρχισε σπουδες για ψυχολογια μεσω φιλοσοφικης !!!!!!!
μολι ειχα γυρισει απο Γαλλια με φρεσκο το χαρτι στα χερια και πιστευω οτι καποιες κουβεντες που της ειπα για τον πατερα της που ηταν ο μεγαλυτερος κομφερασιε της Ελλαδας , ιαως επαιξαν τον ρολο τους για να κανει την μεγαλη στροφη και να παει στην εθνικη σχολη θεατρου και σημεαρ να κοσμει την Ελληνικη σκηνη και το πολιτισμο μας !
θα ελεγα εκτος αν εχει αντιθετη γνωμη ο νικος πως ειναι πραγματικα πιο ευκολο για τον χρηστη του φορουμ να αποκτα σιγα σιγα το δικο του \"ημερολογιο \" θεματων !Quote:
παιδια ηθελα κ εχτες να σας το πω αυτο αλλα δεν αισθανομουν καλα αλλα τωρα που νιωθω οτι σας γνωρισα καλυτερα εχω κ ενα αλλο προβληματακι που αντιμετωπιζω εδω και καιρο.να σας το γραψω εδω η να ανοιξω καινουργιο θεμα?????????
Ετσι δεν θα χανομαστε στο αος των διαδικτυακων θεματικων αναλογα με τις παθησεις !
τα περισσοτερα προβληματα που εω διαβασει μεχρι σημερα λυνονται μεσα απο την επικοινωνια και οχι κατ\'αναγκη την επικληση των ειδικων που στο κατω κατω της γραφης δεν εχουμε καμμια δικαιοδοσια κανενας μας να αντικαταστησουμε την θεραπευτικη αγωγη τους που βασιζεται σε πραγματικα προφιλ και οχι εικονικα!
καλυτερα ανοιξε καινουριο θεμα να ειναι πιο ξεκαθαρο!!!
σοβαρα ?????????αληθεια>>??????????λες κ γω να τα καταφερω??????για το θεατρο εννοω