Originally Posted by
Wrongplanet
Μου είναι πολυ δύσκολο να γνωρίζω άτομα, ήταν καλός μαζί μου αλλά από την μια ήθελε σχεση από απόσταση από την άλλη όχι. Τα είχε με μια άλλη κοπέλα από Αμερική και την άφησε γιατί είπε δεν του πολυαρεσε και τα αεροπορικά ήταν ακριβά. Και γενικώς αφήνει σχέσεις πολύ εύκολα, στο σχολείο από τα 14 μέχρι τα 18 είχε πάει με 4 κορίτσια.. Ήταν 4 χρόνια σπίτι και είχε βαριά κατάθλιψη, οι γονείς του ήταν πολύ αγχωμένοι. Τώρα άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα και η καινούργια του δουλειά δεν του άρεσε καθόλου. Από την αρχή μου φάνηκε πως δεν ειναι πολύ της δέσμευσης αλλά εγώ ειπα στον εαυτό μου απελπισμένη είσαι, στο σχολείο σε χτύπαγαν και σε κορόιδευαν, σου ελεγαν ότι είσαι πολύ χάλια για να έχεις αγόρι, αυτός είναι ο μόνος που σε κοίταξε τελευταία, τρέχα.. βλακεια. Ήθελα να φυγω στο εξωτερικό αλλά να είχα μαζέψει παραπάνω χρήματα και να μάθαινα την γλώσσα. Γιατί τώρα δεν έχω αρκετές οικονομίες για να νοικιάσω μόνη μου πριν αρχίσω να δουλεύω. Το καλό είναι ότι το καλοκαίρι θα αρχίσω να εργάζομαι, θέλω να πάω να μείνω σε μια πολυκατοικία για άτομα στο φάσμα.